LG's nieuwe high-end projectoren passen zich aan de helderheid van uw kamer aan

LG's nieuwe high-end projectoren passen zich aan de helderheid van uw kamer aan
LG's nieuwe high-end projectoren passen zich aan de helderheid van uw kamer aan
Anonim

Bioscopen bevinden zich momenteel op een precaire plaats, dankzij enorme vooruitgang in de technologie voor thuisentertainment.

LG heeft zojuist een paar vlaggenschip-projectoren met ultrakorte projectieafstand voor thuis onthuld in de populaire Cinebeam-lijn van het bedrijf. De LG Cinebeam HU915QE en HU915QB 4K UHD-projectoren zijn ontworpen voor 90-inch tot 120-inch beelden, afhankelijk van de plaatsing, en maken gebruik van LG's eigen driekanaals lasertechnologie die een afzonderlijke lichtbron integreert voor elke primaire RBG-kleur. Het eindresultaat? Levendige beelden, zelfs overdag, vooral in vergelijking met projectoren met slechts één lichtbron.

Image
Image

Wat het gebruik van daglicht betreft, bevatten de nieuwste projectoren van het bedrijf een bijgewerkte technologie voor helderheidsoptimalisatie die de niveaus automatisch aanpast aan het omgevingslicht in een kamer. Er is ook een soortgelijk hulpmiddel voor contrast dat automatisch aanpassingen maakt van scène tot scène van wat je ook aan het kijken bent. Met andere woorden, verwacht een serieuze onderdompeling.

Beide modellen zijn uitgerust met slimme functies, zodat je rechtstreeks vanaf de projectoren toegang hebt tot streamingdiensten. Ze bevatten ook Bluetooth, opties voor schermspiegeling en een 2,2-kanaals luidspreker van 40 W.

De verschillen tussen deze projectoren zijn minimaal, met de witte en grijze HU915QE met 3.700 ANSI lumen en de zwarte HU915QB met 3.000 ANSI lumen. Beide modellen hebben een contrastverhouding van 2.000, 000:1.

De geavanceerde specificaties en het eersteklas ontwerp zullen je bankrekening echter absoluut leegmaken. De Cinebeam HU915QE en HU915QB zijn nu elk verkrijgbaar voor respectievelijk $6.000 en $6.500.

Aanbevolen: