Google Foto's-update maakt het gemakkelijker om uw herinneringen te ordenen

Google Foto's-update maakt het gemakkelijker om uw herinneringen te ordenen
Google Foto's-update maakt het gemakkelijker om uw herinneringen te ordenen
Anonim

Google introduceert een update voor de mobiele versie van Foto's die de lay-out verandert om het gemakkelijker te maken om je bestanden te ordenen en door albums te bladeren.

Google heeft onthuld dat het tabblad Bibliotheek een nieuwe rasterachtige lay-out zal hebben met grote miniaturen waar je doorheen kunt bladeren en vervolgens je foto's kunt filteren op type. Andere wijzigingen zijn onder meer een nieuwe functie 'foto's importeren', nieuwe secties op het tabblad 'Delen' en een aparte locatie voor schermafbeeldingen.

Image
Image

Google wil het organiseren van je Foto's-account gemakkelijker maken, omdat de app een mengelmoes van afbeeldingen, video's en schermafbeeldingen kan zijn die op een digitale stapel worden gegooid. Naast de rasterlay-out kunt u uw bibliotheek ordenen door te filteren op albums, favorieten en mappen op het apparaat.

Screenshots die naar Foto's zijn geüpload, hebben een nieuwe snelkoppeling bovenaan de app. Van daaruit kunt u een back-up maken van de schermafbeeldingen en ze in de beoogde map plaatsen.

De nieuwe functie voor het importeren van secties bevindt zich onder het nieuwe bibliotheekraster, naast de tabbladen Vergrendelde map en prullenbak. Met deze functie kun je gemakkelijker bestanden van andere apps overzetten of gedigitaliseerde foto's uploaden.

Image
Image

En het tabblad Delen heeft nieuwe gedefinieerde secties voor gedeelde albums en gesprekken voor eenvoudiger fotobeheer. Deze specifieke wijziging zal eerst naar Android-apparaten en later naar iOS komen.

Google plaagde ook een nieuwe Android-update die suggereert hoe schermafbeeldingen moeten worden georganiseerd op basis van context, maar gaf geen officiële datum.

Aanbevolen: