Gebruikers melden meerdere problemen met de nieuwste Windows 10-update

Gebruikers melden meerdere problemen met de nieuwste Windows 10-update
Gebruikers melden meerdere problemen met de nieuwste Windows 10-update
Anonim

Nieuwe rapporten suggereren dat de laatste update van Windows 10 ervoor kan zorgen dat uw taakbalkpictogrammen verdwijnen of beschadigd raken.

De nieuwste maandelijkse patch voor Windows 10 is donderdag aangekomen en gebruikers melden al problemen met de cumulatieve update. Volgens TechRadar hebben gebruikers problemen gemeld met het verdwijnen van de pictogrammen op hun taakbalk en het verdwijnen of volledig beschadigd raken en niet meer werken. Sommige gebruikers hebben ook problemen gemeld met het niet correct werken van hun printer, een probleem waar een vorige Windows-update een paar maanden geleden tegenaan liep.

Image
Image

De update, genaamd KB5003637, vertegenwoordigt alle beveiligingsoplossingen van juni, evenals enkele aanvullende wijzigingen in de manier waarop Windows bestanden beheert en opslaat. De download is beschikbaar voor gebruikers die de versies van Windows 10 van mei 2021, oktober 2020 en mei 2020 gebruiken.

Helaas lijken de problemen die zich nu voordoen al een tijdje te bestaan, aangezien Windows Latest eind mei soortgelijke problemen in KB5003214 meldde. Die specifieke update was de preview-versie van deze patch, wat betekent dat het probleem al minstens een paar weken bestaat zonder een oplossing.

TechRadar merkt ook op dat sommige gebruikers problemen hebben ondervonden met het verdwijnen van de zoekbalk op hun taakbalk, evenals met andere problemen in de Action Center-meldingen. Op dit moment heeft Microsoft geen van de problemen erkend in de bekende problemen die worden vermeld voor de update van juni.

Het lijkt erop dat de problemen die zich nu voordoen al een tijdje bestaan, aangezien Windows Latest eind mei soortgelijke problemen meldde in KB5003214.

Als je merkt dat je met dit specifieke probleem worstelt, zijn er een paar mogelijke oplossingen. Gebruikers kunnen de update verwijderen.

Anderen stellen voor om de nieuw uitgebrachte Nieuws-widget op de taakbalk uit te schakelen, die het weer en andere details over uw omgeving bevat. Microsoft heeft op dit moment geen details over officiële oplossingen bekendgemaakt.

Aanbevolen: