Primephonic Streaming Service nu onderdeel van Apple Music

Primephonic Streaming Service nu onderdeel van Apple Music
Primephonic Streaming Service nu onderdeel van Apple Music
Anonim

Apple heeft de klassieke streamingdienst Primephonic overgenomen, met plannen om in 2022 veel van zijn populaire functies naar een nieuwe speciale app voor klassieke muziek te brengen.

Met deze recente overname wil Apple de luisterervaring voor gebruikers die van klassieke muziek houden, verbeteren en een eigen abonneebestand opbouwen. Primephonic deelde een soortgelijke aankondiging, waarin staat dat huidige abonnees de service gratis kunnen voortzetten totdat deze op 7 september offline gaat. Het accepteert geen nieuwe abonnementen meer.

Image
Image

"Als een klassieke startup kunnen we de meerderheid van de wereldwijde klassieke luisteraars niet bereiken, vooral degenen die ook naar veel andere muziekgenres luisteren", zei Primephonic in zijn officiële verklaring."Daarom hebben we geconcludeerd dat we, om onze missie te bereiken, moeten samenwerken met een toonaangevende streamingdienst die alle muziekgenres omvat en ook onze liefde voor klassieke muziek deelt."

In de komende maanden kunnen Apple Music-gebruikers die van klassieke muziek houden, zoeken op repertoire en componist, Primephonic-afspeellijsten gebruiken en meer.

Naast het opnemen van meer klassieke muziekvriendelijke functies, zal Apple begin volgend jaar ook een speciale app voor klassieke muziek uitbrengen, die de interface van Primephonic zal combineren met verschillende extra functies.

Image
Image

Zodra de service op 7 september offline gaat, biedt Apple huidige Primephinic-abonnees zes maanden gratis Apple Music. Primephonic dringt er ook bij abonnees op aan om hun e-mail te controleren voor details over de wijzigingen en hun gratis 6 maanden Apple Music.

Er is nog geen aanvullende informatie bekendgemaakt over de geplande app voor klassieke muziek.

Aanbevolen: