Hoe u YouTube-video's op uw Android-apparaat kunt downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe u YouTube-video's op uw Android-apparaat kunt downloaden
Hoe u YouTube-video's op uw Android-apparaat kunt downloaden
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt video's downloaden met de officiële YouTube-app als je een Premium-abonnement hebt.
  • Zoek in de YouTube-app de video die je wilt downloaden, tik op Download en kies een kwaliteitsoptie, zoals 720p of 360p.
  • Als je geen YouTube Premium-abonnement hebt, kun je een app van derden gebruiken, zoals TubeMate of Y25s.

Dit artikel legt uit hoe je YouTube-video's kunt downloaden voor offline afspelen op een Android-apparaat. De onderstaande informatie moet van toepassing zijn, ongeacht wie uw Android-telefoon heeft gemaakt: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi of een ander merk.

YouTube Premium

Als je een YouTube Premium-abonnement hebt, download dan YouTube-video's van de officiële YouTube-app. Dit vereist een betaald abonnement, maar er is een proefversie en het wordt geleverd met andere functies dan de mogelijkheid om video's op te slaan.

Om een video van YouTube op je Android op te slaan, start je de YouTube-app, zoek je de video die je wilt downloaden, tik je op Download onder de video en kies je kwaliteitsopties, zoals als 720p of 360p.

Image
Image

Als je je abonneert op YouTube Premium, verschijnt de knop OK in plaats van Get YouTube Premium.

TubeMate YouTube Downloader

TubeMate is een gratis app van derden die video's downloadt van YouTube, Vimeo, Dailymotion en andere videostreamingservices.

  1. TubeMate downloaden.

    TubeMate is niet beschikbaar in de Google Play Store. Download het als een APK-bestand.

  2. Open de app en zoek naar de video die je wilt downloaden van YouTube.
  3. Tik op het downloadpictogram.
  4. Selecteer de kwaliteit van de video die je wilt downloaden.
  5. Tik op het rode downloadpictogram.

    Image
    Image
  6. Tik op het kleine, witte downloadpictogram onderaan de app om de offline video te vinden. Verplaats het van daaruit naar een nieuwe locatie, extraheer de audio uit de video, hernoem het of verwijder het.

Y25s Downloader voor YouTube

Y25s is een website die video's van YouTube naar je computer downloadt, waarna je de bestanden kunt overzetten naar je Android-apparaat. Een andere manier om Y25s te gebruiken is vanaf je Android-telefoon of -tablet, met een webbrowser zoals Chrome of Firefox.

  1. Bezoek Y25s en voer de URL van de YouTube-video in en selecteer vervolgens Start.

    Als je Y25s gebruikt vanaf een Android-apparaat, kopieer dan de YouTube-link van de YouTube-app. Ga naar de video en tik op Delen > Kopieer link.

  2. Kies de kwaliteit van de video die je wilt downloaden en selecteer vervolgens Get Link.

    Het kan enkele seconden of langer duren voordat de video is geconverteerd naar MP4.

  3. Als u de YouTube-video van uw computer downloadt, kiest u .mp4 als formaat en kiest u een map om de YouTube-video op te slaan. Hernoem de video als je wilt. (Op Android kun je geen map kiezen of het bestand hernoemen.)
  4. Nadat de YouTube-video naar je computer is gedownload, zet je het bestand over naar je Android om het te bekijken.

FAQ

    Hoe download ik YouTube-video's op een iPhone?

    Als je geabonneerd bent op YouTube Premium, speel dan de video af op je iPhone, selecteer More (drie stippen) naast de titel van de video en selecteer vervolgens Download Video.

    Hoe download ik YouTube-video's op een Mac?

    De enige legale manier om YouTube-video's op een Mac te downloaden, is via een YouTube Premium-abonnement. Start YouTube, speel de video af en selecteer Download onder de videospeler.

    Hoe download ik muziek van YouTube?

    Als je een YouTube Premium-abonnement hebt, kun je muziek downloaden van YouTube Music. Je hebt ook offline toegang tot de gedownloade muziek als je YouTube Music in de afgelopen maand hebt gebruikt.

Aanbevolen: