Hoe u uw Flickr-foto's kunt downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Flickr-foto's kunt downloaden
Hoe u uw Flickr-foto's kunt downloaden
Anonim

Wat te weten

  • Om een individuele foto te downloaden: Navigeer naar de foto en selecteer het download pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  • Album downloaden: Ga naar Albums tab > beweeg over album > selecteer download icoon.

Dit artikel legt uit hoe je Flickr-foto's afzonderlijk of als volledige albums kunt downloaden met een browser op een desktopcomputer.

Flickr-foto's afzonderlijk downloaden

Een individuele Flickr-foto downloaden:

  1. Op de pagina van de foto die u wilt downloaden, selecteert u het download pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  2. Kies het formaat dat je wilt voor de gedownloade foto.

    Image
    Image

    Flickr-albums downloaden

    Een heel album downloaden op Flickr:

  3. Selecteer de gebruikersnaam en navigeer vervolgens naar het profiel van de Flickr-gebruiker.
  4. Selecteer in het profielmenu de Albums tab.

    Image
    Image
  5. Beweeg uw cursor over een album dat u wilt downloaden en selecteer vervolgens het download pictogram om het hele album te downloaden.

    Image
    Image
  6. Er verschijnt een waarschuwing over het licentiëren van deze foto's. Als u ervoor kiest om door te gaan met downloaden, selecteert u Zipbestand maken. Het bestand wordt gedownload.

    Image
    Image

Bottom Line

Als je niet tevreden bent met de standaard downloadopties van Flickr, bekijk dan de Flickr App Garden en browserextensies voor tools die je helpen om Flickr-afbeeldingen efficiënt te beheren en te gebruiken. Instant Save voor Instagram en Flickr is bijvoorbeeld een Chrome-extensie waarmee u een afbeelding van Flickr kunt downloaden door een link te selecteren in het contextmenu van Chrome.

Andere gratis opties voor het hosten/delen van afbeeldingen

Er zijn andere geweldige opties voor gratis hostingsites voor afbeeldingen beschikbaar, waaronder Google Foto's, Imgur, ImgBB en nog veel meer.

Aanbevolen: