One UI 4.1 wordt nu uitgerold naar andere Samsung-telefoons

One UI 4.1 wordt nu uitgerold naar andere Samsung-telefoons
One UI 4.1 wordt nu uitgerold naar andere Samsung-telefoons
Anonim

Samsung's One UI 4.1, die voorheen beperkt was tot Galaxy S22-smartphones, is begonnen met de uitrol naar andere Samsung-apparaten in bepaalde gebieden, te beginnen met de Z Flip3 en Z Fold3.

One UI's meest recente versie, 4.1, debuteerde met de Galaxy S22-serie, maar was daar destijds ook toe beperkt. Nu is Samsung begonnen met het uitrollen van One UI 4.1 naar veel van zijn andere apparaten, te beginnen met de Galaxy Z Flip3 en Z Fold3. In de toekomst zullen echter ook andere apparaten worden opgenomen, zoals de Galaxy A-serie, S21-serie en Tab S7 FE. De Galaxy S20-serie, Z Fold, Z Flip, S10, Note, Tab S en A-serie krijgen ook de One UI 4.1 update.

Image
Image

Deze 4.1-iteratie van One UI voegt verschillende nieuwe functies toe, te beginnen met Google Duo live delen, waarmee je het scherm van je apparaat met andere mensen kunt delen voor presentaties en zo. Er is ook een nieuwe toetsenbordoptie, mogelijk gemaakt door Grammarly, beschikbaar, die naast de typische spellingcontrole ook schrijfsuggesties biedt.

Het delen van foto's is ook gestroomlijnd met een functie die aanpassingen detecteert en voorstelt die je aan afbeeldingen kunt maken wanneer je ze deelt, plus een snelle Quick Share-optie. De Expert RAW-foto-editor is ook inbegrepen en stelt u in staat om foto's met een hoge resolutie rechtstreeks vanaf uw apparaat te bewerken. En tijdens het bewerken kun je gebruikmaken van de verbeterde Object Eraser-tool die kan worden gebruikt om achtergrondobjecten, vensterreflecties of schaduwen te verwijderen met een enkele tik.

Image
Image

De uitrol van One UI 4.1 naar andere apparaten dan de S22-serie is al begonnen in bepaalde regio's (niet gespecificeerd door Samsung) en zal naar verwachting de VS "in de komende weken" bereiken.

Aanbevolen: