IOS en iPadOS 15.4, plus macOS 12.3, zijn nu beschikbaar

IOS en iPadOS 15.4, plus macOS 12.3, zijn nu beschikbaar
IOS en iPadOS 15.4, plus macOS 12.3, zijn nu beschikbaar
Anonim

Apple heeft iOS 15.4, iPadOS 15.4 en macOS Monterey 12.3 voor alle gebruikers uitgerold, waardoor verschillende bugfixes en nieuwe functies voor hun respectievelijke hardware zijn toegevoegd.

Als je hebt gewacht om de nieuwste versie van iOS, iPadOS of macOS te installeren, vandaag is die dag. Je kunt nu iOS 15.4 en iPadOS 15.4 installeren, samen met macOS 12.3 Monterey, om jezelf een veel robuustere emoji-selectie te geven, naast andere toevoegingen.

Image
Image

Met macOS 12.3 kunnen gemiddelde gebruikers de veelgeprezen Universal Control-functie testen waarmee je meerdere Apple-apparaten vanaf één bron kunt bedienen. Iedereen die hardware met Apple's Silicon-chip gebruikt, heeft ook de mogelijkheid om dynamische head-tracking en Spatial Audio te gebruiken bij het luisteren naar hun muziek (op compatibele AirPods).

Image
Image

Aan de kant van de iPhone en iPad introduceert iOS 15.4 de mogelijkheid om Face ID te gebruiken terwijl je een masker draagt, hoewel het alleen werkt voor de iPhone 12 en nieuwer. Er wordt geen melding gemaakt van Face ID in de update-opmerkingen voor iPadOS, dus het is vermoedelijk geen optie voor tabletgebruikers. Siri is ook een beetje uitgebreid, met een nieuwe stemoptie en de mogelijkheid om je de datum en tijd te vertellen terwijl je offline bent, tenminste voor bepaalde apparaten. De update voegt ook meer dan 30 nieuwe emoji's toe voor alle drie de soorten apparaten.

Je kunt iOS 15.4, iPadOS 15.4 en macOS 12.3 nu rechtstreeks vanaf je apparaat naar keuze downloaden.

Aanbevolen: