Windows Search lijkt niet beschikbaar te zijn, probeer deze oplossing

Windows Search lijkt niet beschikbaar te zijn, probeer deze oplossing
Windows Search lijkt niet beschikbaar te zijn, probeer deze oplossing
Anonim

What: Windows 10 Search lijkt voor veel gebruikers kapot te zijn.

Hoe: Mogelijk ziet u een leeg vak wanneer u op uw Windows 10-pc zoekt.

Waarom kan het u schelen: Als u het probleem oplost voordat Microsoft een officiële patch uitbrengt, kunt u de zoekfunctie opnieuw gebruiken.

Image
Image

Volgens verschillende gebruikers en sites op internet lijkt de Microsoft Windows 10-zoekopdracht niet beschikbaar te zijn en wordt alleen een leeg vak weergegeven waar de zoekresultaten doorgaans worden weergegeven.

We hebben gemerkt dat een van onze artikelen over het oplossen van Windows 10-zoekopdrachten woensdagochtend ook veel verkeer ontving.

Windows Central schrijft het probleem toe aan de Bing-integratie van Windows en biedt enkele stappen met betrekking tot het Windows-register om de zaken weer werkend te krijgen. Zoals ze opmerken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een solide, recente back-up van je pc en het register hebt voordat je het probeert.

We hebben deze instructies getest en ontdekten dat de specifieke lijst met stappen van Windows Central werkte op onze eigen computer die werd beïnvloed door het zoekprobleem, dus probeer het zeker eens.

Als deze meer specifiek gerichte oplossing niet voor u werkt, hebben we ook een meer algemeen artikel over probleemoplossing over hoe u zoekproblemen op Windows 10 kunt oplossen.

Hoewel er geen officieel bericht van Microsoft is geweest, tweette het bedrijf woensdagochtend dat het "verschillende Office 365-problemen" onderzocht.

Aanbevolen: