IOS 15 en iPadOS 15 openbare bèta nu beschikbaar

IOS 15 en iPadOS 15 openbare bèta nu beschikbaar
IOS 15 en iPadOS 15 openbare bèta nu beschikbaar
Anonim

Apple heeft de eerste openbare bèta voor iOS 15 en iPadOS 15 uitgebracht, waardoor gebruikers de laatste wijzigingen in de besturingssystemen kunnen downloaden en testen.

Apple heeft woensdag de nieuwste versie van de ontwikkelaarsbèta voor iOS 15 en iPadOS 15 uitgebracht. Nu heeft de techgigant echter ook de openbare bètaversie voor de twee nieuwe besturingssystemen vrijgegeven voor openbare testers. Volgens 9To5Mac kan de bèta worden gedownload van de website van Apple en zal de definitieve versie van iOS en iPadOS 15 pas dit najaar klaar zijn.

Image
Image

iOS 15 zal een hele reeks updates bevatten als het klaar is, inclusief updates voor berichten, meldingen en zelfs een nieuwe Focus-modus die is ontworpen om gebruikers te helpen de extra ruis te blokkeren. Foto's en Wallet krijgen ook wat liefde, en Apple is van plan verschillende nieuwe wijzigingen aan FaceTime toe te voegen, waaronder de mogelijkheid om te bellen met gebruikers op Windows- en Android-apparaten.

De huidige bètaversie voor iOS 15 bevat enkele van deze wijzigingen, evenals enkele grote verschillen in Safari, die gebruikers wellicht willen bekijken.

iPadOS 15 zal veel van dezelfde wijzigingen bevatten die zijn geïntroduceerd met het nieuwe iPhone-besturingssysteem, evenals een wijziging in de manier waarop widgets op het startscherm werken, en zelfs multitasking-updates.

Image
Image

Nogmaals, de volledige reeks nieuwe wijzigingen zal nog niet binnen zijn, maar gebruikers kunnen de bèta downloaden als ze geïnteresseerd zijn in het bekijken van de huidige status van iPadOS 15.

Zoals altijd waarschuwt Apple dat gebruikers geen bèta's op hun dagelijkse apparaat moeten installeren, aangezien deze builds onstabiel zijn en enkele bugs kunnen bevatten, aangezien Apple eraan werkt om eventuele knikken die onderweg optreden, weg te werken.

Aanbevolen: