Samsung's nieuwste Galaxy Books zijn nu beschikbaar

Samsung's nieuwste Galaxy Books zijn nu beschikbaar
Samsung's nieuwste Galaxy Books zijn nu beschikbaar
Anonim

Je kunt vanaf vrijdag eindelijk de nieuwste Galaxy-notebooks van Samsung in handen krijgen.

De details van Samsung's nieuwste Galaxy-notebooks lekten begin april. Samsung wachtte tot eind april om de nieuwe laptops officieel te onthullen, met drie nieuwe modellen waarvan het bedrijf beweert dat ze de beste prestaties ooit voor Samsung-laptops leveren. Nu, na slechts een paar weken wachten, zijn de nieuwe Galaxy Books eindelijk te koop.

Image
Image

De drie nieuwe modellen zijn de Galaxy Book Pro, de Galaxy Brook Pro 360 - beide versies zijn verkrijgbaar met een 13- of 15-inch scherm - en de Galaxy Book Flex2 alpha.

De Galaxy Book Pro begint bij $ 999,99 voor het 13-inch model en $ 1.99,99 voor het 15-inch model. Beide maten zijn verkrijgbaar in Mystic Blue en Mystic Silver. Het 13-inch model van de Galaxy Book Pro 360 begint bij $1,99,99, met de 15-inch variant beschikbaar voor slechts $1,299.99, afhankelijk van de interne configuratie die u kiest. Deze laptop is verkrijgbaar in Mystic Navy en Mystic Bronze. Ten slotte begint de Galaxy Book Flex2 alpha bij $ 849 en is verkrijgbaar in Mystic Black.

De lancering van de nieuwe notebooks omvat ook een paar speciale promoties als je iets koopt op de website van Samsung, inclusief $ 100 korting op een toekomstige aankoop - of $ 100 tegoed voor een accessoire-aankoop - wanneer je de Galaxy Book Pro of Galaxy Book koopt Pro 360. Degenen die de Galaxy Book Flex2 ophalen, ontvangen een certificaat ter waarde van maximaal $ 50 voor een toekomstige aankoop of een tegoed voor bepaalde accessoires.

Image
Image

Gebruikers die de nieuwe Galaxy Book Pro of Galaxy Book Pro 360 van Best Buy kopen, komen ook in aanmerking voor een cadeaubon van $ 100, terwijl kopers van Galaxy Book Flex2 een cadeaubon van $ 50 ontvangen. Alle promoties zijn beschikbaar van 14 t/m 31 mei.

Aanbevolen: