Hoe ouderlijk toezicht op iPhone uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe ouderlijk toezicht op iPhone uit te schakelen
Hoe ouderlijk toezicht op iPhone uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Tik op de iPhone Instellingen app. Selecteer Schermtijd > Inhouds- en privacybeperkingen.
  • Schuif de schuifregelaar naast Inhouds- en privacybeperkingen naar de uit/witte positie om alle ouderlijk toezicht uit te schakelen.
  • Schakel slechts enkele bedieningselementen uit door een sectie te kiezen en deze afzonderlijk te bedienen in plaats van alles uit te schakelen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u ouderlijk toezicht op de iPhone uitschakelt. Er zijn twee soorten ouderlijk toezicht op de iPhone: schermtijd en inhoudsbeperkingen. Screen Time biedt een bredere reeks bedieningselementen, waarvan inhoudsbeperkingen er slechts één is. Deze informatie is van toepassing op iPhones met iOS 12 en hoger.

Hoe ouderlijk toezicht op iPhone uit te schakelen

De ingebouwde functies voor ouderlijk toezicht van de iPhone zijn een geweldig hulpmiddel voor ouders om hun kinderen te beschermen, maar naarmate kinderen ouder worden, wil je waarschijnlijk de instellingen aanpassen om ze meer opties te bieden. Of u ze nu moet aanpassen of volledig uitschakelen, hier leest u hoe u Ouderlijk toezicht op de iPhone uitschakelt.

  1. Tik Instellingen > Schermtijd.

    Screen Time is geïntroduceerd met iOS 12. Zoek in eerdere versies van iOS naar de functie Restrictions in het General menu. De stappen om ze uit te schakelen zijn vergelijkbaar met het uitschakelen van Schermtijd.

  2. Tik op Inhouds- en privacybeperkingen.

    Om hier alle instellingen voor de schermtijd uit te schakelen, tikt u op Schermtijd uitschakelen. U kunt echter de schermtijd inschakelen om te blijven beperken hoeveel uw kinderen hun iPhones kunnen gebruiken.

  3. Schakel de Inhouds- en privacybeperkingen schuifregelaar naar uit/wit om ouderlijk toezicht uit te schakelen.

    Image
    Image

Hoe u slechts enkele ouderlijk toezicht op de iPhone kunt uitschakelen

Wilt u meer genuanceerde opties om te bepalen welke inhoud en apps uw kinderen mogen gebruiken en wat u blokkeert? Probeer deze stappen.

  1. Tik Instellingen > Schermtijd > Inhouds- en privacybeperkingen. Vanaf hier kunt u op elk menu tikken om de instellingen in dat gedeelte te beheren. De onderstaande stappen leggen elke instelling uit.

    Mogelijk moet u de Screen Time-toegangscode voor dit apparaat invoeren, als u er een gebruikt, voordat u deze instellingen kunt wijzigen.

  2. Tik op iTunes- en App Store-aankopen om te bepalen of uw kind apps kan installeren en aankopen kan doen in de Apple App Store. Kies voor Toestaan of Niet toestaan voor instellingen zoals Apps installeren en In -app aankopen.

  3. Wilt u voorkomen dat uw kinderen bepaalde vooraf geïnstalleerde Apple-apps gebruiken? Tik op Toegestane apps en tik op de schuifregelaar voor elke app die je wilt blokkeren voor uit/wit.
  4. Tik op Inhoudsbeperkingen om limieten in te stellen voor de volwassenheid van de inhoud waartoe uw kind toegang heeft.

    • Toegestane winkelinhoud: hiermee kunt u het beoordelingsniveau voor uw land of regio kiezen, of u expliciete taal in muziek en podcasts toestaat, en welke volwassenheidsclassificatie u wilt materiaal uit de iTunes-, App- en Apple Books Stores toestaan.
    • Webinhoud: Hiermee kunt u websites voor volwassenen blokkeren of een reeks websites maken die de enige zijn waartoe uw kind toegang heeft.
    • Siri: Hiermee kun je kiezen of Siri op internet kan zoeken en of Siri expliciete taal kan gebruiken of niet.
    • Game Center: bepa alt of uw kind multiplayer-games kan spelen die Game Center gebruiken, vrienden toevoegen in Game Center of hun scherm opnemen tijdens het spelen.
    Image
    Image
  5. Met de Privacy-instellingen kun je kiezen of apps toegang hebben tot gegevens van de iPhone.

  6. In het gedeelte Wijzigingen toestaan kun je kiezen of je kind wel of niet wijzigingen kan aanbrengen in instellingen met betrekking tot de toegangscode van het apparaat, instellingen voor volumelimieten, Niet Stoor tijdens het rijden en meer.

    Image
    Image

Het proces om ouderlijk toezicht op een iPhone in te schakelen is enigszins vergelijkbaar, en er is veel dat je kunt regelen met die instellingen.

FAQ

    Wat zijn de beste apps voor ouderlijk toezicht voor de iPhone?

    Als u op zoek bent naar meer functies in ouderlijk toezicht voor uw iPhone of iPad, zijn er verschillende apps voor ouderlijk toezicht die werken met iOS-apparaten of Android. Google Family Link is populair en gratis. Kidlogger biedt tonnen functionaliteit voor een maandelijks bedrag.

    Hoe schakel ik ouderlijk toezicht uit op Amazon Prime Video?

    Als u ouderlijk toezicht op Amazon Prime Video wilt aanpassen, gaat u naar Account en instellingen > Ouderlijk toezicht Onder Bekijkbeperkingen , selecteer 18 om alle video's toe te staan. Je kunt het ook op bepaalde apparaten toepassen door een apparaat te selecteren onder Kijkbeperkingen toepassen op

Aanbevolen: