Waar vrienden online bekijken

Inhoudsopgave:

Waar vrienden online bekijken
Waar vrienden online bekijken
Anonim

Wat te weten

  • In de Verenigde Staten is Friends beschikbaar voor streaming op HBO Max. Abonnementen beginnen bij $ 9,99/maand.
  • Friends is beschikbaar voor streaming op Netflix in het Verenigd Koninkrijk, Australië en enkele andere Europese landen.
  • In Canada is Friends beschikbaar voor streaming op Crave.

Heb je je vrienden nu nodig? In dit artikel wordt uitgelegd waar je Friends in verschillende landen kunt streamen, bij welke streamingdiensten je de show kunt vinden en welke kosten je kunt verwachten.

Image
Image

Waar kan ik naar vrienden kijken ?

Welke streamingdienst je gebruikt om alle 236 afleveringen van Friends te streamen, hangt af van het land waarin je woont:

Waar kun je vrienden streamen in de V. S.: Vrienden streamen op HBO Max in de V. S. Er is geen gratis proefversie voor HBO Max op het moment van schrijven (hoe je kunt zien of je streaming apparaat compatibel is met HBO Max). Maandelijkse abonnementen beginnen bij $ 9,99 / maand met advertenties, terwijl de advertentievrije versie $ 14,99 / maand is. Schrijf je een heel jaar in voor korting. Bekijk 'Friends' op HBO Max.

Bottom Line

Vrienden gratis bekijken - tenminste legaal doen - is niet echt een optie. Zoals hierboven vermeld, hebben sommige streamingdiensten in sommige landen gratis proefversies. Dat is waarschijnlijk de beste keuze als je Friends gratis wilt kijken.

Is Friends terug op Netflix?

Dat hangt af van waar je woont, zoals hierboven vermeld. Als je in de VS bent, is het antwoord nee; Vrienden staat niet op Netflix. De enige plek om legaal Friends te streamen in de VS is HBO Max.

Als je in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en andere landen woont, ja: Friends is beschikbaar op Netflix in jouw land.

Is vrienden beschikbaar op Hulu?

Friends is niet beschikbaar op Hulu, althans niet op een streaming-on-demand manier. Zoals eerder vermeld, heb je daarvoor HBO Max, Netflix of andere diensten in andere landen nodig. Hulu heeft geen vrienden.

De enige manier waarop je Friends op Hulu weer kunt kijken, afhankelijk van in welk land je bent, is op live tv. Als je je abonneert op Hulu + Live TV, kun je Friends kijken wanneer het wordt uitgezonden op elk kanaal dat je krijgt via je Live TV-abonnement. Je kunt de afleveringen zelfs DVR met Hulu's ingebouwde DVR-functie.

FAQ

    Waar kan ik de 'Friends'-reünie bekijken?

    Friends: The Reunion is exclusief beschikbaar op HBO Max. Deze eenmalige special brengt de originele cast samen om hun niet-gescripte perspectieven op de show te delen.

    Wanneer was Friends op tv?

    Friends werd oorspronkelijk 10 seizoenen uitgezonden van 22 september 1994 tot 6 mei 2004 op NBC.

Aanbevolen: