Waar anime online te bekijken

Inhoudsopgave:

Waar anime online te bekijken
Waar anime online te bekijken
Anonim

Animeseries en films online kijken is een populair tijdverdrijf voor fans van alle leeftijden. Als gevolg hiervan zijn er nu talloze services waarmee gebruikers hun favoriete nagesynchroniseerde en gesubbed anime gratis of als onderdeel van een maandelijks betaald abonnement kunnen streamen of downloaden.

Hier zijn enkele van de beste plaatsen om anime online te bekijken.

Netflix

Image
Image

Wat we leuk vinden

Biedt ook toegang tot reguliere films en shows, waardoor het een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Wat we niet leuk vinden

Ontbreekt veel reguliere anime-series omdat veel Amerikaanse anime-bedrijven ervoor kiezen om hun series en films exclusief te houden.

De meeste mensen zien Netflix niet als een bron van anime, maar de streamingdienst heeft een grote bibliotheek met gelicentieerde animeseries en films. Het is zelfs begonnen met het produceren van zijn eigen Netflix Original-anime door verschillende animatiestudio's in Japan te financieren.

Sommige anime-series en films om te bekijken op Netflix zijn Aggretsuko, Attack on Titan, Neon Genesis Evangelion, Knights of Sidona en Glitter Force, de door Netflix geproduceerde Engelse kopie van de populaire Japanse anime, Pretty Cure.

Netflix heeft officiële apps op bijna elk denkbaar apparaat, van smart-tv's en Blu-ray-spelers tot gameconsoles en smartphones. Je kunt anime ook streamen via de Netflix-website. Maandelijkse abonnementskosten beginnen bij $ 8,99 met een gratis proefperiode van 30 dagen voor nieuwe gebruikers.

Crunchyroll

Image
Image

Wat we leuk vinden

Biedt regelmatig nieuwe afleveringen van populaire anime-series om minuten na uitzending in Japan te bekijken.

Wat we niet leuk vinden

Servers hebben vaak moeite om de vraag van gebruikers bij te houden wanneer een nieuwe anime-aflevering op het platform debuteert, wat resulteert in een slechte beeld- en geluidskwaliteit.

Crunchyroll is een van de grootste en langstlopende anime-streamingservices. Wil je alle 1.000+ afleveringen van de One Piece anime-serie of misschien alle 500+ afleveringen van Naruto Shippuden bekijken? Crunchyroll heeft je gedekt, en nog wat.

Simulcast-afleveringen - die gelijktijdig in Japan worden uitgezonden - zien er hetzelfde uit als op de Japanse tv, maar zijn Engels ondertiteld. Dit is geweldig voor hardcore anime-fans die niet willen dat hun favoriete serie voor hen wordt verwend. Veel anime-shows bieden ook de Engels-nagesynchroniseerde versie voor degenen die niet graag ondertitels lezen terwijl ze tv kijken.

Crunchyroll biedt gratis anime-streaming voor alle gebruikers. Degenen die betalen voor het Premium-abonnement ($ 6,95 / maand) krijgen echter toegang tot anime-simulcasts, advertentievrije weergave en HD-beeldkwaliteit. Officiële Crunchyroll-apps zijn beschikbaar op de meeste grote gameconsoles, iOS- en Android-smartphones en -tablets, Chromecast en Roku. Gebruikers kunnen anime ook online bekijken via de Crunchyroll-website.

Microsoft Store

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zodra een anime-film of tv-aflevering is gekocht, kan deze worden gedownload naar een pc of tablet met Windows 10 om offline te bekijken.

  • Biedt regelmatig de eerste aflevering van een serie gratis aan.

Wat we niet leuk vinden

  • Downloadoptie niet beschikbaar op Xbox One-consoles, wat betekent dat je een betrouwbare internetverbinding nodig hebt om content in re altime te streamen.
  • Servers zijn lang niet zo snel als die van Netflix, dus je kunt wat buffering en beeldvervorming tegenkomen als je verbinding traag is.

De Microsoft Store is de digitale marktplaats van Microsoft voor apps, e-boeken, videogames, films en tv-series. Het is beschikbaar op pc's en tablets met Windows 10, Windows-telefoons en Xbox-consoles. Als u inhoud koopt op het ene apparaat, zoals een pc, wordt het beschikbaar op andere apparaten die hetzelfde Microsoft-account gebruiken, zoals een Xbox One.

De winkel heeft een indrukwekkende verzameling nagesynchroniseerde en gesubbed anime-shows en films, beschikbaar van niche-series tot meer populaire zoals Dragon Ball Super en Boruto.

Nadat je een anime-seizoen of film hebt gekocht in de Microsoft Store-app op je Windows 10-apparaat of Xbox-console, kun je deze bekijken via de Movies & TV-app.

FUNimation

Image
Image

Wat we leuk vinden

De gratis optie is fantastisch voor anime-fans met een beperkt budget.

Wat we niet leuk vinden

  • Berucht vanwege het hergebruik van dezelfde stem in Engelse anime-dubs, wat storend kan zijn voor kijkers die merken dat personages in verschillende series hetzelfde klinken.
  • Gratis selectie van anime-shows wordt door advertenties ondersteund en is niet zo groot als voor gebruikers die betalen.

FUNimation is een grote distributeur van anime in Noord-Amerika en is betrokken bij de Engelse nasynchronisatie en ondertiteling van populaire anime-series zoals Dragon Ball Z, Fairy Tail en My Hero Academia. Ze bieden ook een online streamingdienst van hun grote bibliotheek, met zowel een gratis als een betaalde accountoptie.

Gratis FUNimation-accounts krijgen een kleine selectie anime-series om te bekijken met advertenties, terwijl degenen die de maandelijkse vergoeding van $ 5,99 voor FUNimationNow Premium betalen, toegang krijgen tot de volledige anime-catalogus, advertentievrij bekijken en vroege toegang tot Engelse dubs.

Officiële FUNimation-apps zijn beschikbaar op iOS- en Android-smartphones en -tablets, Xbox, Apple TV, Chromecast, Amazon Kindle, Amazon Fire TV en Samsung smart-tv's.

HiDive

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geen gratis optie voor HiDive, maar de maandelijkse vergoeding van $ 4,99 maakt het een van de goedkoopste betaalde streamingdiensten die beschikbaar zijn.
  • Officiële HiDive-apps voor Apple TV, Fire TV, iOS en Android-apparaten.

Wat we niet leuk vinden

Als je anime online wilt streamen op een ander apparaat, zoals een computer of gameconsole, moet je een webbrowser gebruiken. Dit is niet de beste gebruikerservaring, vooral niet op een console.

HiDive is misschien niet zo bekend als andere streamingdiensten, maar het is een solide optie voor diegenen die anime online willen kijken in subbed- of nagesynchroniseerde indeling. HiDive heeft veel nicheseries waar hardcore anime-fans van zullen genieten, maar het heeft ook een aantal populaire franchises zoals Cutie Honey en Initial D die casual anime-kijkers zullen herkennen. En het is redelijk betaalbaar.

De maandelijkse vergoeding van $ 4,99 geeft abonnees toegang tot HiDive's volledige bibliotheek met anime-series en films in het Engels en Japans. Officiële apps zijn beschikbaar voor Apple TV, Fire TV, iOS en Android.

Aanbevolen: