Waar kun je One Piece Anime-afleveringen gratis online bekijken

Inhoudsopgave:

Waar kun je One Piece Anime-afleveringen gratis online bekijken
Waar kun je One Piece Anime-afleveringen gratis online bekijken
Anonim

Anime-fans hebben verschillende opties om One Piece online te bekijken. Sommige methoden vereisen een abonnementsservice, maar als u het niet erg vindt om ondertitels te lezen, kunt u elke aflevering van One Piece gratis op internet bekijken.

De informatie in dit artikel is van toepassing op de anime-franchise One Piece uit 1999, inclusief alle spin-offfilms en tv-specials.

Waar kun je 'One Piece' gratis online bekijken?

De beschikbaarheid van One Piece-afleveringen kan per regio verschillen, maar je kunt ze waarschijnlijk gratis vinden op de volgende websites.

Image
Image

Bekijk 'One Piece' op Crunchyroll

Crunchyroll biedt talloze apps waarmee je One Piece op je tablet, smartphone, smart-tv of gameconsole kunt streamen. Als je het niet erg vindt om naar reclames te kijken, kun je One Piece op Crunchyroll gratis bekijken.

Image
Image

Bekijk 'One Piece' op Funimation

Funimation heeft 15 seizoenen van One Piece naast exclusieve tv-specials. De meeste afleveringen zijn alleen beschikbaar in het Japans, maar sommige zijn beschikbaar in beide talen.

Image
Image

Bekijk 'One Piece' op Hulu

Je kunt One Piece op Hulu in het Japans bekijken met Engelse ondertiteling. Abonnementen voor toegang tot de volledige Hulu-bibliotheek met shows en films beginnen al vanaf $ 6,99 per maand, maar u kunt meer betalen om reclame te verwijderen. Als u een nieuwe gebruiker bent, kunt u profiteren van de gratis proefversie. Hulu is ook beschikbaar om te bekijken op gameconsoles, smartphones en een verscheidenheid aan smart-tv's. Studenten kunnen gratis toegang krijgen tot Hulu via de samenwerking met Spotify.

Image
Image

Koop afleveringen van 'One Piece' op iTunes en Xbox

Als je liever digitale exemplaren van je favoriete afleveringen bezit die offline kunnen worden bekeken, kun je ze kopen bij diensten zoals Amazon Prime Video, Apple's iTunes Store en Microsoft Movies & TV.

Aanbevolen: