Photoshop voegt nieuwe functies toe voor iPad- en desktop-apps

Photoshop voegt nieuwe functies toe voor iPad- en desktop-apps
Photoshop voegt nieuwe functies toe voor iPad- en desktop-apps
Anonim

Een nieuwe Photoshop-update voor de iPad- en desktop-apps heeft verschillende nieuwe functies toegevoegd, evenals een aantal prestatieverbeteringen.

Deze laatste update brengt zowel de Healing Brush als de Magic Wand-tools naar Photoshop op de iPad, samen met Canvas Projection. Zowel het retoucheerpenseel als de toverstaf zijn al enige tijd beschikbaar in de desktop-app en werken hetzelfde als in de desktop-app.

Image
Image

Met canvasprojectie kun je je canvas delen op een groter scherm (zonder Photoshop-interface) via een HDMI- of USB-C-kabelverbinding.

In plaats van nieuwe tools of toegang tot bestaande tools, heeft de desktop-app van Photoshop verbeteringen gekregen in de functies Sky Replacement en Transform Warp.

Nu Sky Replacement heeft een Get More Skies-optie, die een veel grotere bibliotheek met luchtgerelateerde afbeeldingen van Adobe's Discover-site biedt. Met Transform Warp kun je nu onafhankelijk Bezier-handgrepen aanpassen, ideaal voor het buigen en uitrekken van afbeeldingen op niet-platte oppervlakken, zoals flessen.

De desktop-app heeft echter één nieuwe tool gekregen: het deelvenster Ontdekken, waarmee je in de app kunt zoeken naar specifieke tools of menu-items.

Adobe claimt meer dan 500 correcties in de nieuwe update, hoewel slechts een handvol details. Prestatie-aanpassingen voor de hele applicatie omvatten een betere canvasbeweging bij inzoomen, een vloeiendere dekking van de jitter van het schilderij en visuele updates voor marionetten-warp-mesh.

Image
Image

Neurale filterwijzigingen omvatten het kunnen gebruiken van vooraf ingestelde en aangepaste afbeeldingen voor Style Transfer, en Superzoom die voor het hele document werkt in plaats van een gedeelte.

Deze nieuwe updates voor zowel de desktop- als de iPad-versie van Photoshop zijn nu beschikbaar.

Aanbevolen: