Uber voegt nieuwe 'Explore'-functie toe aan zijn app

Uber voegt nieuwe 'Explore'-functie toe aan zijn app
Uber voegt nieuwe 'Explore'-functie toe aan zijn app
Anonim

Uber lanceert een nieuwe functie genaamd Uber Explore, waarmee mensen evenementen in de buurt kunnen doorzoeken en reserveringen kunnen maken.

Verkennen verschijnt als een nieuw tabblad in de app en heeft alles gecategoriseerd, zoals een sectie voor nabijgelegen bars, concerten, restaurants en meer. Bovendien heeft Uber Explore vier unieke functies, waaronder ritten met één klik, speciale kortingen op ritten en een gepersonaliseerde feed.

Image
Image

Net als andere evenement-apps heeft Uber Explore routebeschrijvingen naar locaties en kunnen mensen foto's uploaden en beoordelingen schrijven. U krijgt ook speciale kortingen op basis van populaire plaatsen bij u in de buurt; Uber gaf het voorbeeld van mensen die via deze deals 15 procent korting op hun ritten kregen.

Andere functies zijn de eerder genoemde ritten met één klik, waarmee u met één tik een rit naar een gevestigde bestemming kunt boeken, en gepersonaliseerde suggesties op basis van ervaringen uit het verleden. Je kunt ook rechtstreeks via de app tickets kopen met je Uber Wallet.

Image
Image

De uitrol van Uber Explore is beperkt tot 14 steden in de Verenigde Staten (Los Angeles, New Orleans en Orlando, om er maar een paar te noemen) en één internationale stad (Mexico City), hoewel het bedrijf plannen heeft om Uber uit te breiden Verken de komende maanden naar andere steden.

Aanbevolen: