YouTube voegt functie toe om over te schakelen van telefoon naar desktop

YouTube voegt functie toe om over te schakelen van telefoon naar desktop
YouTube voegt functie toe om over te schakelen van telefoon naar desktop
Anonim

Nu kun je een van de kleine ongemakken van het leven van de lijst schrappen, dankzij de nieuwe minispeler van YouTube en de functie 'doorgaan met kijken'.

Videostreaminggigant Youtube heeft vandaag een handig stukje technologie onthuld waarmee je naadloos van het ene naar het andere apparaat kunt overschakelen zonder de inhoud die je aan het bekijken bent uit het oog te verliezen. Als je iets bekijkt via de YouTube-app op je telefoon of tablet en je schakelt over naar een webbrowser, wordt er een minispeler met dezelfde video gestart in de benedenhoek van je scherm. Het enige dat u hoeft te doen, is uw browser naar YouTube.com te sturen en de speler wordt automatisch geopend.

Image
Image

Als u op de afspeelknop klikt, wordt het afspelen in de minispeler gestart op het exacte moment dat u de app afsluit. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een video in de trein bekijkt en je h alte arriveert voordat je bij het goede deel bent. Je kunt thuis een desktop of laptop opstarten en die video afmaken zoals hij bedoeld was in je pyjama.

Voordat deze functie werd geïmplementeerd, moesten gebruikers hun geschiedenis bekijken om toegang te krijgen tot eerder bekeken inhoud.

Je moet natuurlijk zijn ingelogd op je Google-account om te synchroniseren. Helaas werkt de functionaliteit voor doorgaan met kijken niet in de andere richting - van een webbrowser naar de app.

Image
Image

Deze tool wordt momenteel volgens een onaangekondigd tijdschema uitgerold naar YouTube-gebruikers. Sommige gebruikers hebben de update al ontvangen, maar het is niet bekend hoe lang het duurt voordat iedereen deze heeft of of deze in alle geografische regio's beschikbaar zal zijn.

YouTube is geen onbekende in innovatie. Zo heeft het bedrijf vorige maand bijvoorbeeld een beeld-in-beeld-tool voor iOS-gebruikers uitgerold.

Aanbevolen: