Apple onthult nieuwe Mac Studio Desktop en Display

Apple onthult nieuwe Mac Studio Desktop en Display
Apple onthult nieuwe Mac Studio Desktop en Display
Anonim

Naast een nieuwe iPhone en iPad introduceerde Apple op het evenement van 8 maart een nieuwe desktopcomputer, de Mac Studio en de Studio Display.

De Mac Studio is verkrijgbaar in twee verschillende modellen en is bedoeld voor een creatiever publiek, omdat de processors grote 3D-omgevingen kunnen weergeven en muzikanten in staat stellen om met honderden tracks en virtuele instrumenten tegelijk te werken. De Studio Display is een 27-inch, 5K Retina-monitor, compleet met een 12 MP camera en een systeem met zes luidsprekers.

Image
Image

De twee modellen onderscheiden zich door de M1-chip die ze gebruiken. Het M1 Max-model heeft een 10-core CPU met acht prestatiekernen en twee efficiënte kernen. Het heeft 32 GB RAM en een SSD van 512 GB, maar u kunt beide uitbreiden om aan uw behoeften te voldoen.

Het andere model bevat de nieuwe M1 Ultra-chip. Dit model heeft een enorme 20-core CPU, met 16 prestatiekernen en vier efficiëntiekernen. Het M1 Ultra-model heeft 64 GB RAM en een SSD van 1 TB, maar kan worden geconfigureerd met maximaal 8 TB aan ruimte.

Beide modellen hebben een compacte vormfactor, vergelijkbaar met de Mac Mini. De behuizing heeft een hoogte van 3,7 inch en een breedte van 7,7 inch, maar het M1 Ultra-model is zwaarder (7,9 pond) dan het M1 Max-model (5,9 pond).

Image
Image

De camera en luidsprekers op het Studio Display worden gevoed door de A13 Bionic-chip voor een hoogwaardige ervaring. Het scherm is gemaakt van speciaal glas met nanotextuur dat licht verdrijft om schittering te verminderen.

Beide Studio-modellen zijn beschikbaar vanaf 18 maart, maar je kunt nu al voorbestellen. Het M1 Max-model kost $ 1.999 en het M1 Ultra-model kost $ 3.999. Voor beide zijn betalingsplannen beschikbaar.

Aanbevolen: