Amazon onthult nieuwe Echo Show 15 Smart Display

Amazon onthult nieuwe Echo Show 15 Smart Display
Amazon onthult nieuwe Echo Show 15 Smart Display
Anonim

Amazon's nieuwe Echo Show 15 slimme display biedt een groter scherm, nieuwe aanpasbare widgets en kan je gezicht onthouden.

De Echo Show 15, die later dit jaar uitkomt, lijkt boven de eerder uitgebrachte Echo Show 10 uit te komen, te beginnen met een verbeterd scherm. De Echo Show 15 heeft een 15,6-inch scherm dat tot 1080p videostreaming kan ondersteunen, wat je natuurlijk kunt gebruiken om dingen op verschillende streamingdiensten te bekijken. Of je kunt Alexa vragen om de fotolijst te tonen en deze te gebruiken als een zeer grote digitale diavoorstelling voor vooraf geladen foto's.

Image
Image

Het nieuwe slimme display maakt ook gebruik van enkele nieuwe widgets. Je kunt een gedeelde agenda bekijken en gebruiken, digitale plaknotities maken en achterlaten, en beeld-in-beeld gebruiken.

Je kunt de Echo Show 15 ook op een standaard zetten, in staande of liggende modus, of direct aan een muur bevestigen voor een meer permanente oplossing. Het zal je bewegingen niet volgen en je volgen zoals eerdere Echo Show-releases, maar het beschikt over AI die je kan herkennen wanneer je het frame binnenloopt.

Zodra hij je ziet, zal de Echo Show 15 zijn weergave aanpassen om je voorkeuren weer te geven, zoals je agenda of notities.

Volgens Amazon is deze functie, genaamd "visuele ID", opt-in, zodat u deze kunt in- of uitschakelen wanneer u maar wilt. Het beweert ook dat de informatie allemaal op het apparaat zelf is opgeslagen en dat je je profiel op elk moment kunt verwijderen.

The Echo Show 15 wordt later dit jaar uitgebracht voor $ 249,99, maar er zijn geen specifieke datums aangekondigd. Er is ook geen nieuws geweest over wanneer de voorbestellingen zullen openen, dus als je geïnteresseerd bent, moet je Amazon voorlopig in de gaten houden.

Aanbevolen: