De 8 beste laptops bij Walmart in 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste laptops bij Walmart in 2022
De 8 beste laptops bij Walmart in 2022
Anonim

De beste laptops bij Walmart voldoen aan uw exacte computerbehoeften en hebben vaak budgetvriendelijke prijzen. Er is geen gebrek aan opties bij deze winkel, wat betekent dat u geen problemen zou moeten hebben om een of twee modellen te vinden die aan uw aankoopcriteria voldoen. Als je weet dat je verwacht dat een machine specifieke taken kan bijhouden, zoals gamen of fotobewerking, ben je al op weg om je zoekopdracht te verfijnen. Als je minder specifieke behoeften hebt en meer van een multitasking-machine wilt, kan het instellen van een prijsklasse en het bepalen van je favoriete besturingssysteem andere nuttige uitgangspunten zijn.

Een andere belangrijke overweging die uniek is voor laptops is de vormfactor met betrekking tot draagbaarheid. In tegenstelling tot desktop-pc's kunnen laptops met u meereizen of blijven zitten. Afhankelijk van hoe u het gaat gebruiken, kan een kleiner scherm en een lichtere algehele constructie beter zijn voor zaken en reizen. Zelfs als je kiest voor een laptop met een groter 15-inch of 17-inch beeldscherm, kun je je bases afdekken door ervoor te zorgen dat je desgewenst een extern beeldscherm kunt aansluiten. Andere belangrijke factoren om te overwegen zijn de hoeveelheid RAM, interne opslag en de kwaliteit van de grafische kaart. Zelfs als je een laptop voornamelijk gebruikt voor tekstverwerking of mediastreaming, overweeg dan de optie om het geheugen uit te breiden voor snellere prestaties of dat je een snelle solid-state drive (SSD) wilt.

Ontdek onze verzameling van de beste laptops bij Walmart om u te helpen het beste gaming-, zakelijke of universele apparaat voor u te vinden.

Beste algemeen: Acer 17,3-inch Predator Helios 300-gaminglaptop

Image
Image

Als je op zoek bent naar een VR-compatibele laptop, is de Acer Predator Helios 300 het bekijken waard. Dit op gaming gerichte apparaat heeft een groot 17,3-inch FHD-scherm met led-achtergrondverlichting en een verversingssnelheid van 144 Hz voor vrijwel geen vertraging tijdens het spelen. De krachtige Intel i7-9750H processor en GTX 1660Ti grafische kaart zorgen voor een tandje hoger tijdens gaming, VR-sessies en andere algemene taken. Je krijgt ook een SSD van 512 GB en 8 GB RAM, met de optie om het interne geheugen uit te breiden tot 32 GB.

Voor gamefans lijkt de Helios 300 misschien niet al te omvangrijk, maar als je gewend bent aan lichtere laptops, klokt dit apparaat ruim boven de meer draagbare modellen uit met meer dan 6 pond. Je zult ook niet kunnen rekenen op meer dan 6 uur van de batterij, maar snelle Wi-Fi 6-connectiviteit en voldoende verwerkingskracht om behendig van game naar game te gaan voor een volledig meeslepend spel zijn allemaal pluspunten voor game-enthousiastelingen.

Beste budget: ASUS VivoBook Flip 14" i3 2-in-1 Touch 4GB/128GB laptop

Image
Image

De ASUS VivoBook Flip 14 bewijst dat veelzijdigheid en feature-rijkdom niet exclusief zijn voor premium prijspunten. Deze budgetvriendelijke 2-in-1 is verpakt in vier verschillende kijkrichtingen, een helder 14-inch 1920x1080 FHD-touchscreen, 360-graden scharnier, vingerafdruklezer en extra dunne randen en een 178-graden brede kijkhoek voor uitstekend zicht, ongeacht waar u aan werkt of naar kijkt. Hoewel de constructie van massief aluminium is, zal deze laptop met 3,3 pond en 0,69 inch dik niet onpraktisch zijn. En de batterij is goed voor ten minste 10 uur tussen oplaadbeurten.

Hoewel deze laptop wordt geleverd met Windows 10 in S-modus, kunt u zich na de installatie eenvoudig afmelden als u meer vrijheid wilt om andere browsers en applicaties te gebruiken die niet zijn toegestaan in de S-modus. Als je dat eenmaal hebt gedaan, staan de gemakkelijke dual-band wifi, Bluetooth-ondersteuning en Intel Core i3-processor voor je klaar voor gemakkelijke productiviteit of om achterover te leunen om naar je favoriete nummers te luisteren of een filmmarathon te beginnen. De 4 GB RAM is uitbreidbaar tot 12 GB en de 128 GB SSD belooft snelle overgangen en snellere opstarttijden dan een harde schijf.

"De ASUS VivoBook Flip 14 is een compacte 2-in-1 boordevol veelzijdigheid en wenselijke functies voor minder." - Yoona Wagener, technisch schrijver

Beste touchscreen: Dell Inspiron 15 5000 5593 laptop

Image
Image

Als een responsief touchscreen het belangrijkst is bij het zoeken naar een laptop, overweeg dan de Dell Inspiron 15. Dit FHD 15,6-inch scherm is ontspiegeld en combineert dit met extra dunne randen om het gemakkelijk te maken om alles op het scherm te bekijken vanaf een verscheidenheid aan hoeken. Het verlichte toetsenbord voegt een extra vleugje gemak toe bij weinig licht en het numerieke toetsenblok en de vingerafdruklezer zorgen voor een snellere bediening. Als u zich zorgen maakt over de boekhouding van uw randapparatuur, is deze Dell-laptop uitgerust met twee snelle USB 3.1 Gen 1-poorten, evenals een SD-kaartlezer en HDMI-poort voor aansluiting op een extern beeldscherm.

Deze laptop met touchscreen biedt ook behoorlijke flexibiliteit met opslag aan boord, die kan worden uitgebreid tot maximaal 512 GB SSD-opslag. Het interne geheugen is iets minder uitbreidbaar met slechts 16 GB RAM, maar zelfs de basis 8 GB RAM en 256 GB SSD zouden meer dan genoeg moeten zijn om de meeste van uw bestanden op te slaan en te genieten van dagelijks computergebruik zonder haperingen.

Beste Chromebook: Acer 315 15,6" Celeron 4GB/32GB Chromebook

Image
Image

Chromebooks zoals de Acer 315 combineren het beste van laptops met het gemak van een mobiel apparaat om draagbare en supersnelle productiviteit te bieden. Deze Acer Chromebook heeft een helder, ontspiegeld scherm van 15 inch, zodat u zich gemakkelijker kunt concentreren op documenten en spreadsheets. Deze Chromebook levert ook een geweldige batterijduur van een dag tot 12,5 uur en snelle opstarttijden van 8 seconden of minder. Dankzij de Gigabit Wi-Fi-ondersteuning en MU-MIMO-configuratie bent u ook verzekerd van snelle en toekomstbestendige connectiviteit met deze handige notebook. Beide middelen zorgen ervoor dat u snelle draadloze prestaties krijgt.

Hoewel de Acer 315 beperkt is tot de Chrome OS- en Google-productiviteitsapps, is alles binnen handbereik en snel toegankelijk via de cloud als u een consistente gebruiker bent van deze reeks tools. Standaard RAM begint bij 4 GB en de capaciteit van de harde schijf is 32 GB, maar cloudopslag en het microSD-slot vullen gemakkelijk eventuele hiaten in uw opslagbehoeften op. Je krijgt ook twee USB Type-C- en twee USB 3.0-poorten om mee te werken voor elke externe apparatuur voor het streamen van video's, het overbrengen van gegevens of zelfs het aansluiten op een externe monitor.

“Deze snelle, budgetvriendelijke Chromebook biedt een batterij die een hele dag meegaat en cloudgebaseerd gemak voor productiviteit overal.” - Yoona Wagener, technisch schrijver

Beste voor entertainment: HP Pavilion 15 Gaming

Image
Image

Als je een laptop nodig hebt die veel gaming en mediastreaming aankan en je minder geeft om een draagbare vormfactor, dan is de HP Pavilion i5 een capabele multitasker. Je kunt genieten van haarscherpe en heldere content op een levendig 1080p FHD 15,6-inch scherm met een snelle verversingssnelheid, zodat je niets hoeft te missen. Het is ook verlicht en heeft een antireflectiecoating voor een betere zichtbaarheid bij elke verlichting. Of je nu een film kijkt of je favoriete FPS speelt, de grafische weergave is perfect met behulp van de GTX 1650 grafische kaart. En de betrouwbare i5-9300H-processor is ook geschikt voor gaming, mediastreaming en het overschakelen naar uw meest gebruikte productiviteits-apps.

Hoewel slechts 8 GB RAM wordt ondersteund, zouden de 256 GB SSD, dual-band Wi-Fi 5, MU-MIMO en Bluetooth-connectiviteit uw entertainmentsessies goed moeten ondersteunen zonder vallen of opslagproblemen. De solide batterijduur van 8,5 uur zorgt ervoor dat je urenlang kunt gamen of je nieuwe favoriete streamingserie kunt inhalen.

Beste 2-in-1: HP Spectre Touch x360 13t

Image
Image

Deze premium 2-in-1 heeft een ultradunne constructie die je niet zal verzwaren of teleurstellen, dankzij de hoogwaardige constructie. Het 13,3-inch FHD-touchscreen wordt beschermd door stevig Corning Glass en wordt geleverd met een vingerafdruklezer, een scherm dat compatibel is met een actieve pen en verstelbaarheid in vier standen. Al deze troeven maken deze converteerbare laptop tot een wenselijk hulpmiddel om tijdens een vergadering aan uw zijde te hebben om aantekeningen te maken of om in uw downtime te gebruiken om muziek of video's te streamen of te krabbelen. De prestaties van de batterij gedurende een hele dag zouden ook op peil moeten blijven tijdens een gemiddelde dag van multitasking.

RAM-capaciteit is beperkt tot 8 GB, maar dat zou voldoende moeten zijn voor de meeste gebruikers die een laptop/tablet willen voor werk en vrije tijd. Daarnaast kun je rekenen op voldoende multitaskingsnelheid van de 8e generatie quad-core Intel i5-processor en 256 GB SSD. U zult ook genieten van solide connectiviteit via een verscheidenheid aan USB-poorten en een MicroSD-slot en Wi-Fi 5 en MU-MIMO-ondersteuning. Andere accenten zoals een webcam-kill-schakelaar, vingerafdruklezer en IR-camera fungeren als gewenste finishing touch voor privacy en gemak.

"Deze lichtgewicht cabriolet heeft een solide ontwerp met premium accenten." - Yoona Wagener, technisch schrijver

Beste gaming: Lenovo Legion 7

Image
Image

Als je klaar bent om gamen naar een hoger niveau te tillen, is deze laptop gebouwd met professionele gamers in gedachten. Het wordt aangedreven door een Intel i7-processor, GeForce RTX-graphics en gamingfuncties van het merk Lenovo, waaronder hun TrueStrike, anti-ghosting-toetsenbord (met een toetsenbord met tien toetsen en RGB-aanpassing) en een thermisch beheersysteem genaamd Legion Coldfront 2.0, waarmee je laptop koel zonder concessies te doen aan de snelheid. U kunt gemoedsrust verwachten met de 1TB SSD en 16GB DDR4 RAM.

Het 15,6-inch 1920x1080 FHD-scherm is scherp en snel met antireflectie en Dolby Vision en een verversingssnelheid van 144 Hz. Je hebt ook een Dolby Atmos-stereoluidsprekersysteem om een nog meer meeslepende ervaring te creëren. Als u de 720p-camera niet gebruikt, is de ingebouwde privacysluiter er voor uw gemak. De Lenovo Legion 7i is ook uitgerust met Bluetooth 5.0 en Wi-Fi 6 voor betrouwbare en draadloze connectiviteit. Hoewel het zich aan de duurdere kant van het spectrum bevindt en maximaal is met een batterijcapaciteit van 6 uur, zijn er genoeg redenen voor serieuze gamers om te investeren in deze solide gebouwde gaming-laptop.

"Deze laptop is goed gebouwd met eersteklas functies die serieuze gamers zullen waarderen." - Yoona Wagener, technisch schrijver

Beste voor bedrijven: Lenovo ThinkPad T14 Gen 1

Image
Image

De Lenovo ThinkPad T14 kan het werkpaard zijn dat je nodig hebt voor al je professionele computerbehoeften. Het is niet de lichtste notebook op de markt, maar hij is met een gewicht tussen de 3 en 4 pond voldoende draagbaar en heeft een grondig getest militair robuust ontwerp. Deze machine is goed bestand tegen reizen en is ook bestand tegen vallen en morsen. Het 14-inch 1920x1080 FHD IPS-scherm heeft een geweldig formaat voor werkgerelateerde taken met spreadsheets, tekstverwerking en presentaties, fotobewerking en het streamen van films. En u zou voldoende opslagruimte en snelheid moeten hebben om de werkdag door te komen met een 256 GB SSD en 8 GB RAM.

Er is een behoorlijk assortiment poorten om met andere computerrandapparatuur te werken, maar slechts één USB-C-poort. Zoals veel laptops zijn de stereoluidsprekers aan de onderkant van het apparaat geplaatst, zodat ze niet de beste beschikbare audiokwaliteit leveren. Maar de Wi-Fi 6-connectiviteit, Bluetooth 5, Gigabit-ethernet en een lange batterijduur (ongeveer 11 uur) zijn belangrijke kenmerken voor elke zakelijke laptop.

"De ThinkPad t14 is een duurzaam en snel werkpaard dat perfect is afgestemd op zakelijk gebruik." - Yoona Wagener, technisch schrijver

Als je op zoek bent naar een VR-compatibele laptop, bekijk dan onze algemene keuze, de Acer Predator Helios 300 (bekijk op Amazon). Het is een op gaming gericht apparaat met een groot 17,3-inch FHD-scherm met led-achtergrondverlichting en een verversingssnelheid van 144 Hz voor vrijwel geen vertraging tijdens het spelen.

Bottom Line

Yoona Wagener is een schrijver over technologie en handel. Ze heeft wearables, randapparatuur en laptops getest voor Lifewire.

Waar u op moet letten bij laptops bij Walmart

Besturingssysteem

Het besturingssysteem van een laptop speelt een grote rol in de gebruikerservaring. Als u een voorkeur heeft voor macOS of zelfs bepaalde Windows-versies, kan dit u helpen uw zoekopdracht aan te scherpen. Als je meer openstaat voor verschillende opties, waaronder Chromebooks, overweeg dan de mate van compatibiliteit die een model biedt met je favoriete productiviteitstools en gebruikt.

Maat

Laptops zijn allemaal draagbaar, maar sommige zijn meer reisklaar dan andere. Lichtgewicht Chromebooks en wat slankere 2-in-1's kunnen het beste zijn als u rond uw apparaat moet sjouwen. Studier-machines die bedoeld zijn voor gaming of professioneel gebruik thuis, kunnen de voorkeur hebben als je er niet mee hoeft te bewegen en het voordeel wilt hebben van robuustere hardware.

Hardware

Voor algemeen computergebruik zou 4 GB RAM prima moeten zijn, maar als je een grote multitasker of gamer bent, wil je waarschijnlijk meer zoals 8 GB of 16 GB, evenals een snelle SSD met hoge capaciteit versus een harde schijf. Andere belangrijke hardwareoverwegingen zijn de processorsnelheid en grafische kaart, die van invloed zijn op de verscheidenheid aan zwaardere taken zoals fotobewerking of gamen die een machine aankan en hoe helder en vertragingsvrij streamen, gamen en andere media-inhoud eruitziet.

Aanbevolen: