De 9 beste Straight Talk-telefoons om te kopen bij Walmart in 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste Straight Talk-telefoons om te kopen bij Walmart in 2022
De 9 beste Straight Talk-telefoons om te kopen bij Walmart in 2022
Anonim

Als u verbonden wilt blijven en tegelijkertijd wilt besparen op maandelijkse servicekosten, vindt u misschien een perfecte pasvorm uit deze selectie van de beste Straight Talk-telefoons die u bij Walmart kunt kopen. Deze pay-as-you-go mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO) is ideaal voor gebruikers die niet vast willen zitten aan een contract of hun portemonnee willen belasten.

Belangrijke overwegingen om in gedachten te houden als u door Straight Talk-modellen bladert, zijn onder meer eerst ervoor zorgen dat er dekking is in uw regio. Dat zou geen probleem moeten zijn, aangezien het bedrijf zegt dat het een landelijke dekking van 99,6 procent biedt. U moet ook nadenken over de hoeveelheid opslagruimte en gegevens die u denkt nodig te hebben. Beide hebben invloed op de prijs vooraf en het type serviceplan dat u kiest. Andere belangrijke algemene kenmerken van smartphones waar u op moet letten, variëren van de grootte en kwaliteit van het scherm, de cameratechnologie en de levensduur van de batterij.

Als je klaar bent voor een upgrade of een verandering in je telefoon en serviceprovider, zijn dit enkele van de beste Straight Talk-telefoons die je bij Walmart kunt kopen en die het beste van twee werelden bieden.

Beste algemeen, Apple: Apple iPhone SE (2020)

Image
Image

Shoppers die overwegen hun gadgets te verkleinen, zullen worden overtuigd door de Apple iPhone SE (2020), die een krachtige stoot uitdeelt in een klein en stevig pakket (hij kan tot 30 minuten in 1 meter water worden gedompeld). Hoewel hij wordt aangedreven door de ultrasnelle, nieuwe A13 Bionic-chip, die ook te vinden is in de veel grotere iPhone 11 Pro, is hij dichter bij het formaat van de iPhone 8. Hoewel klein, presteert het veel van dezelfde prestaties als grotere en nieuwere iPhones, inclusief ondersteuning voor Wi-Fi 6 en draadloos en snel opladen. Voor $ 350 kunnen Straight Talk Wireless-klanten genieten van 64 GB aan opslagruimte en de razendsnelle processor die geschikt is voor alles wat het apparaat kan doen, vooral alle geavanceerde fotografietrucs.

Apple zegt dat het het meest geavanceerde systeem met één camera op de markt heeft, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De enkele camera op de SE wedijvert met de kwaliteit van de veel grotere en duurdere iPhone 11 Pro, die drie camera's heeft. Het kleine nadeel voor sommigen is dat er geen camera-instellingen voor de nachtmodus zijn zoals je die op de 11 Pro zult vinden.

Als je de fotomodus bij weinig licht niet nodig hebt, zul je blij zijn met hoe dicht deze twee modellen bij elkaar passen. De SE biedt ook de portretmodus, zes verschillende belichtingsinstellingen om uit te kiezen, en de Smart HDR-functie biedt de juiste herbelichting om professionele portretten vast te leggen. Je krijgt ook 4K-videokwaliteit en ondersteuning voor uitgebreid dynamisch bereik, wat betekent dat de camera hoge lichten en schaduwen gedetailleerder oppikt.

“De Apple iPhone SE is de beste, betaalbare iPhone op de markt.” – Lance Ulanoff, Lifewire EIC

Beste algemeen, Android: Samsung Galaxy A50

Image
Image

Hoewel het niet de nieuwste en meest flitsende optie uit de Samsung-smartphonereeks is, is de Galaxy A50 een solide keuze voor Android-gebruikers voor een betaalbare prijs van ongeveer $ 250. Het heeft een 6,4-inch Infinity Display, wat betekent dat je meer ziet van wat er op het scherm staat, omdat het zich van rand tot rand van het AMOLED-scherm uitstrekt. Als je het idee van meerdere camera's in iPhone-modellen leuk vindt, biedt de Galaxy A50 zijn eigen systeem met drie camera's: een hoofdcamera, een selfiecamera en een derde groothoekcamera. Automatische aanpassingen bij weinig licht en 4K-video worden ook ondersteund, en er is een handige functie voor foutdetectie die u waarschuwt voor wazigheid of knipperen, zodat u snel iets opnieuw kunt doen.

De Samsung Galaxy A50 biedt ook een solide batterijduur van 35 uur op een enkele lading, dus je kunt het zeker tellen om de dag door te komen zonder opnieuw op te starten. Mocht je toch wat extra’s nodig hebben, dan ondersteunt dit toestel snelladen met een 15 watt oplader. En hoewel Straight Talk dit model alleen in het zwart aanbiedt en met de basisopslag van 64GB, breid je dit eenvoudig uit naar 512GB via een externe microSD. Touch ID en intuïtieve interface zijn er ook om snellere toegang en interacties te ondersteunen.

“Met een fantastisch scherm, strak ontwerp, solide drievoudige camera-opstelling en uitstekende batterijduur, laat het zien hoeveel telefoon je kunt krijgen zonder een arm en een been uit te geven aan een vlaggenschipapparaat.” – Andrew Hayward, producttester

Beste scherm: Samsung Galaxy Note20 Ultra

Image
Image

De Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bundelt praktisch alles wat je zou willen in een handheld smart-apparaat, hoewel de lijst met functies meer kan zijn dan wat de meeste gebruikers nodig hebben of willen betalen. Zelfs met Smart Talk betaal je meer dan $ 1200 voor dit apparaat, en dat is niet zonder reden.

De camera geeft 8K-videokwaliteit weer, wat het merk noemt als "director-grade" en het grote 6,9-inch AMOELD Infinity-O Display is het grootste en scherpste (met een verversingssnelheid van 120 Hz en een resolutie van 3088x1440) vindt u van Samsung-telefoons. Deze grote smartphone heeft ook een handige stylus met tal van toepassingen, hoogwaardige afwerkingen van geborsteld metaal en wat het merk het sterkste Gorilla-glas noemt dat in elke smartphone te vinden is.

Als je de hoge prijs kunt verdragen, kan dit een waardige investering zijn voor ervaren gebruikers die voor de meeste taken op hun apparaat vertrouwen. Met 128 GB opslagruimte, 12 GB RAM, 5G-capaciteit en de snelste Snapdragon-processor in Samsung-telefoons, is de Note20 goed uitgerust om zwaar en dagelijks gebruik bij te houden voor shoppers die eigenlijk een pc op zak willen hebben.

Beste budget: Motorola Moto E

Image
Image

Bent u geïnteresseerd in het uitgeven van ongeveer $ 100 aan een capabele smartphone? De Motorola Moto E levert op alle manieren die veel smartphonekopers verwachten. Het heeft een solide, aantrekkelijke constructie en wordt ook geleverd met een betrouwbare hoofdtelefoonaansluiting voor fans van bedrade hoofdtelefoons.

Het dubbele 13MP camerasysteem ondersteunt leuke effecten zoals vervaging en Bokeh-modus in portretten. De beeldkwaliteit bij weinig licht kan eronder lijden en je zult geen van de geavanceerde donkere modus of portretinstellingen vinden op iPhones of Samsung-modellen. Maar de Moto E biedt een voorsprong op zijn camera-savvierdere concurrenten als het gaat om de levensduur van de batterij. Je krijgt tot 2 dagen na één keer opladen, wat betekent dat je meer tijd hebt voor sms'en, bellen en streamen zonder onderbroken te worden. Motorola beweert zelfs dat de Moto E lang genoeg meegaat om 103 uur muziek of 11 uur films te streamen.

Hoewel je niet veel geld vooraf zult overhandigen voor deze smartphone, is NFC-ondersteuning een functie die merkbaar afwezig is. Als dat geen probleem voor je is, zijn de levensduur van de batterij en de uitbreidbare opslag van de Moto E winnende eigenschappen. De 32 GB aan opslagruimte aan boord is niet overdreven genereus, maar kan worden aangevuld met een microSD voor maximaal 512 GB extra ruimte als je die nodig hebt.

Beste middenklasse: Samsung Galaxy A51

Image
Image

De Samsung Galaxy A51 is een mooie mid-range Android-smartphone voor iets minder dan $ 300. Zoals veel Galaxy-smartphones van een hoger niveau, heeft de A51 een 6,4-inch Infinity Super AMOLED die levendig is en een weids beeld van rand tot rand biedt. Het royale scherm schittert wanneer je het quad-camerasysteem gebruikt, dat bestaat uit een hoofdcamera, dieptecamera, macrocamera voor close-up details en een ultragroothoekcamera voor levendige landschapsfoto's.

De hoofdcamera is ook 48 MP en zeer geschikt om geweldige foto's te maken, zelfs als er niet veel licht beschikbaar is. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over voldoende ruimte voor uw foto's of prestatieproblemen, dankzij een royale 128 GB opslagruimte en 6 GB RAM. Deze telefoon heeft ook microSD-ondersteuning voor een extra terabyte aan ruimte voor al je extra media en bestanden.

Er zijn een aantal functies die de A51 niet biedt, zoals water- en stofbestendigheid. Als je ruw bent met je apparaten, kan dit een nadeel zijn tegen deze telefoon. Fans van draadloos opladen zullen ook geen compatibiliteit met de Galaxy A51 vinden, maar hij kan in een mum van tijd snel worden opgeladen en heeft op zijn minst een solide batterijduur.

Beste Ultra-Budget: Samsung Galaxy A01

Image
Image

De echt budgetbewuste shopper zou een geweldige match kunnen vinden in de Samsung Galaxy A01, die verkrijgbaar is via Straight Talk voor $ 59 bij Walmart. Hoewel het begint met een beperkte opslagruimte van 16 GB, zullen gebruikers die hun smartphone voornamelijk gebruiken voor de basisfuncties, zoals sms'en en bellen met wat surfen op het web en licht app-gebruik, geen klachten hebben.

Zoals je zou verwachten van deze bescheiden prijs, is het systeem met twee camera's bescheiden. Het bestaat uit een 13 MP hoofdcamera en een 2 MP dieptecamera, wat betekent dat het een spel is voor casual snappen en delen. De A01 kan ook bijna een volledige dag doorkomen, afhankelijk van hoe je hem gebruikt - tot 19.7 uur. Dat maakt het vrij bescheiden in vergelijking met andere Samsung-telefoons die tot 2 dagen meegaan op een enkele lading. Nogmaals, als het gebruik van apps en media beperkt is, zou dit verder moeten reiken. En als je merkt dat je wat extra opslagruimte nodig hebt, is er een handig microSD-slot om de capaciteit uit te breiden.

Beste batterij: Motorola Moto G Power

Image
Image

De levensduur van de batterij is het opvallende kenmerk van de Motorola Moto G. De batterij van 5.000 mAh gaat maximaal drie dagen mee voordat hij opnieuw moet worden opgeladen. Volgens Motorola komt dat neer op 150 uur muziekstreaming of 23 uur videostreaming. Dit gaat verder tot maar liefst 27 dagen in de standby-modus als je het meeste uit de grote batterij wilt halen.

En als je een fervent muziek- of filmstreamer bent, heeft deze telefoon dubbele Dolby-stereoluidsprekers voor een solide geluidskwaliteit. Het royale 6,4-inch Full HD+-scherm is een perfecte aanvulling op de luidsprekeropstelling als u van een bioscoopervaring houdt, zelfs op een smartphonescherm.

Het camerasysteem bestaat uit drie camera's, een selfiecamera en een macro- en ultragroothoeklens voor zowel grote panoramische als close-up gedetailleerde opnamen. De camera aan de voorzijde is klein en discreet en in de linkerbovenhoek geplaatst, zodat deze niet in de weg zit. Deze flexibiliteit met snapshots is aantrekkelijk, maar foto's zullen er niet zo professioneel of scherp uitzien als duurdere telefoons. Maar voor ongeveer $ 182 zijn de batterijduur en solide prestaties van de Moto G goede redenen om deze eenvoudige en goedkope telefoon te overwegen.

"Overal waar ik de Moto G Power mee naartoe nam, bood hij altijd geweldige data- en spraakconnectiviteit." - Jeremy Laukkonen, producttester

Beste voor 5G: Apple iPhone 12

Image
Image

Als je een van de nieuwste vlaggenschipmodellen van het merk Apple wilt, biedt Straight Talk shoppers momenteel de 64 GB iPhone 12 aan voor ongeveer $ 830. Ongetwijfeld de beste iPhone ooit, hij is lichter en dunner dan eerdere modellen, maar beschikt ook over de uitzonderlijk snelle en baanbrekende A14 Bionic-chipprocessor, bliksemsnelle 5G-mogelijkheden en een hele reeks handige magnetische accessoires, waaronder compatibiliteit met de MagSafe draadloze oplader die het bezit van een iPhone nog handiger.

De meest indrukwekkende aspecten omringen het beeldscherm en de camerakwaliteit. Het scherm is een extreem levendige OLED, genaamd Super Retina XDR, die donkere tinten en lichte kleuren krachtiger maakt en een groter algemeen contrast en een merkbaar verschil in helderheid produceert.

Je krijgt ook ongelooflijk scherpe foto's via het systeem met twee camera's (breed en ultrabreed) dat ook de nachtmodus en alle magie van de portretmodus en slimme HDR-verlichtingsaanpassingen heeft, samen met 4K HDR Dolby Vision-video-opname. Dit alles komt natuurlijk met een behoorlijk forse investering, maar als je klaar bent om een van de nieuwste iPhones te bezitten met een laag maandelijks abonnement, is het moeilijk om deze optie te verslaan.

Beste stylus: LG Stylo 5

Image
Image

Als je geïnteresseerd bent in een smartphone-telefoon met een stylus via Straight Talk, zal de LG Stylo 5 de bank niet breken voor $ 129. Je kunt de stylus aanpassen aan het gebruik en hoe je hem het meest gebruikt, of dat nu is om te tekenen of om aantekeningen te maken.

Een nadeel is dat je niet veel opslagruimte aan boord krijgt, 32 GB en slechts 16 GB dat bruikbaar is, maar je hebt wel de mogelijkheid om dit uit te breiden met een externe geheugenkaart voor maximaal 2 TB extra opslagruimte. Dit kan iets zijn om van te profiteren als je veel foto's en selfies maakt, waar deze telefoon in uitblinkt voor zowel groothoekopnamen die ook geweldig zijn voor groepsselfies en portretten. De 13MP-camera heeft ook een functie voor het minimaliseren van onscherpte voor de laatste.

De LG Stylo 5 heeft 3 GB RAM en een efficiënte processor die al je apps en streaming moet kunnen bijhouden. Het beschikt ook over een groot 6,2-inch FHD-scherm en de batterij van 3.500 mAh zou je 16 uur moeten gebruiken voordat je hem moet opladen.

We kozen de Apple iPhone SE (2020) als onze beste keuze vanwege de innovatieve technologie binnen handbereik in een gestroomlijnde constructie en tegen een zeer betaalbare prijs. Als je een iPhone-fan bent die niet om het grootste scherm of de donkere modus voor foto's geeft, is deze optie via Straight Talk een uitstekende manier om een vlaggenschip iPhone-model voor minder te bezitten. Voor Android-gebruikers raden we de Samsung Galaxy A50 aan vanwege het grote en aantrekkelijke scherm, het snelle opladen en de batterij die lang meegaat, en het geavanceerde camerasysteem.

Over onze vertrouwde experts

Lance Ulanoff is een ervaren technologiejournalist en expert met meer dan 30 jaar ervaring.

Andrew Hayward houdt zich sinds 2006 bezig met technologie. Hij is een expert in smartphones, wearables, slimme thuistechnologie en videogames.

Yoona Wagener is een productrecensent en technologieschrijver voor Lifewire. Ze behandelt wearables, randapparatuur en technische gadgets en gebruikt momenteel een mobiele virtuele netwerkoperator zonder contract voor smartphoneservice.

Waar u op moet letten bij Straight Talk-telefoons

Opslag

Opslagcapaciteit is een belangrijke specificatie om naar te kijken voordat je een Straight Talk Phone kiest. Oudere modellen hebben waarschijnlijk minder opslagruimte dan nieuwere modellen die maar liefst 128 GB bieden. Veel mensen zullen 64 GB aan opslagruimte aan boord meer dan genoeg vinden, maar als je veel apps met veel opslagruimte gebruikt of veel foto's maakt, wil je misschien een telefoon vinden die compatibel is met een externe opslagoplossing zoals een SD-kaart of biedt cloudopslag.

Snelheid

Het basisdekkingsplan van Straight Talk biedt 5 GB aan gegevens met wat ze eenvoudigweg hoge snelheden noemen. Als u die limiet overschrijdt, is de rest van uw dekking gedurende de maand op 2G, wat van invloed kan zijn op de prestaties, vooral als u in een landelijk gebied woont. Sommige van de nieuwste iPhones en andere Android-modellen komen ook in aanmerking voor 5G-dekking waar deze beschikbaar is. Als je dat op je volgende apparaat wilt, zorg er dan voor dat zowel het model als het Straight Talk-netwerk dit ondersteunen waar je woont.

Gegevens

In de traditionele wereld van op contract gebaseerde mobiele telefoonaanbieders worden abonnementen uitgedeeld op basis van datagebruik. Straight Talk Wireless werkt op dezelfde manier door abonnementen aan te bieden vanaf slechts 5 GB aan data met onbeperkt bellen en sms'en tot abonnementen met 20 GB hotspot-gegevens en 100 GB cloudopslag. Het belangrijkste verschil is echter dat u niet vastzit aan een contract en dat u uw data-abonnement kunt wijzigen om aan uw databehoeften te voldoen. U kunt zelfs een extra regel toevoegen of 1 GB tot 2 GB extra gegevens toevoegen als u bijna leeg raakt. Wanneer u begint, moet u echter overwegen hoe u uw telefoon gebruikt om u te helpen een geschikt abonnement te vinden. Uw huidige rekeningen zijn een handig referentiepunt.

Aanbevolen: