De 9 beste iPad-hoesjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste iPad-hoesjes van 2022
De 9 beste iPad-hoesjes van 2022
Anonim

De iPads van Apple zien er op zichzelf geweldig uit, maar ze zijn ook even kwetsbaar als slank. Om ervoor te zorgen dat uw tablet in onberispelijke staat blijft, heeft u een hoesje nodig om uw investering te beschermen tegen de stoten en kneuzingen van het dagelijks leven.

Er is echter meer aan de beste iPad-hoesjes dan alleen bescherming. Goede iPad-hoesjes bieden ook functies die uw tabletervaring nog beter maken. Met de meeste kun je je iPad gemakkelijk ondersteunen om films te kijken, te typen en te tekenen, of om contact te houden met familie en vrienden via Zoom en FaceTime. Sommige hoesjes bieden zelfs verschillende manieren om je iPad vast te houden, zodat je hem onderweg kunt gebruiken zonder bang te zijn hem te laten vallen.

De behoeften van iedereen zijn een beetje anders, dus we hebben de beste iPad-hoesjes verzameld voor een breed scala aan situaties.

Beste algemeen: ESR Rebound Slim Smart Case

Image
Image

De meeste iPad-gebruikers hebben iets eenvoudigs nodig dat redelijke, dagelijkse bescherming biedt tegen een betaalbare prijs, en dat is wat de ESR Rebound Slim Case doet. Het bewijst dat je niet veel hoeft uit te geven om je apparaat te beschermen.

Het is beschikbaar voor de 10,2-inch iPad-modellen in vijf verschillende kleuren en heeft een zachte achterkant van TPU met barstbestendige randen die samengaat met een harde voorkant van polyurethaan. Het resultaat is een mooi, ergonomisch ontwerp waarmee u uw tablet stevig in de hand kunt houden wanneer u hem draagt en tegelijkertijd bescherming biedt tegen kleine vallen, stoten en krassen.

Voortbouwend op Apple's eigen Smart Cover-ontwerp, bevat de driebladige voorkant slaap-/waakmagneten voor je iPad. Het wikkelt zich ook rond de achterkant om in een driehoekige standaard te vouwen, zodat je het rechtop kunt zetten of neer kunt leggen in een vlakkere hoek van 20 graden die geschikt is voor typen en tekenen. Het flexibele materiaal aan de achterkant maakt het ook moeiteloos te verwijderen als je je iPad liever zonder hoesje gebruikt.

Compatibiliteit: 10,2-inch iPad (negende, achtste en zevende generatie) | Materiaal: Composiet | Waterbestendig: Nee | Design: Opklapbare standaard | Schermbeschermer: Ja

Best Rugged: Urban Armor Gear Metropolis Folio Case

Image
Image

Urban Armour Gear heeft de reputatie beschermende hoesjes te maken die zowel stijlvol als robuust zijn, en de Metropolis Folio is geen uitzondering. Deze hoes beschermt je iPad in de meest veeleisende omgevingen zonder er onhandig uit te zien of onnodige massa toe te voegen.

De Metropolis is gemaakt van composietmaterialen en is verrassend licht van gewicht, aangezien hij voldoet aan de militaire v altestnormen. Het beweert 26 druppels te verwerken vanaf een hoogte van 4 voet zonder schade. De afneembare folio-omslag aan de voorkant doet ook dienst als standaard en heeft een riem die de hoes stevig gesloten houdt en je Apple Pencil op zijn plaats houdt.

Een duurzame en gripvaste buitenkant betekent ook dat hij niet uit je handen glijdt terwijl je hem onderweg gebruikt, zelfs in natte omstandigheden, dankzij het waterbestendige tactiele gripmateriaal. Maar het is ook wrijvingsvrij genoeg om moeiteloos in en uit je tas te glijden. Een bonus is dat je de voorkant kunt verwisselen voor Apple's Smart Cover of Smart Keyboard, waardoor je het beste van twee werelden krijgt.

Compatibiliteit: 10,2-inch iPad (negende, achtste en zevende generatie) | Materiaal: Polycarbonaat, TPU | Waterbestendig: Ja | Design: verstelbare, afneembare standaard; ingebouwde potloodhouder | Schermbeschermer: Ja

Beste hoes: Apple Smart Cover

Image
Image

Het is misschien niet per se een "hoesje", maar het is moeilijk om de Smart Cover van Apple te verslaan als je op zoek bent naar iets ultraminimalistisch dat je scherm beschermt zonder bulk toe te voegen. Hoewel het geen enkele bescherming aan de achterkant biedt, biedt het wel een elegante bescherming voor het voorscherm waardoor het bedekt en veegvrij blijft, plus ingebouwde magneten die je iPad in de slaapstand zetten wanneer je hem sluit en hem weer wakker maakt wanneer u het deksel opent. Je kunt de Smart Cover ook eenvoudig combineren met een willekeurig aantal betaalbare achterkoffers voor die keren dat je wat extra bescherming aan de achterkant wilt.

Omdat de hoes magnetisch aan de zijkant van de iPad wordt bevestigd, is het volledig moeiteloos te verwijderen en uit de weg te gaan of er weer op te klappen als je klaar bent om de weg op te gaan. Andere magneten die op handige plaatsen zijn verborgen, zorgen ervoor dat de hoes achter het apparaat kan worden gevouwen om een driehoekige standaard te vormen voor het bekijken van video's of om hem in een hoek van 20 graden neer te leggen om op het scherm te tekenen of te typen.

Het is verkrijgbaar in zwart, wit, donkergroen, donkerblauw en zalmroze en past op de 10,2-inch iPad (negende, achtste en zevende generatie), de iPad Air (derde generatie) of de 10.5- inch iPad Pro.

Compatibiliteit: iPad (negende, achtste en zevende generatie), iPad Air (derde generatie), 10,5-inch iPad Pro | Materiaal: TPU | Waterbestendig: Nee | Design: Opklapbare standaard, alleen voorklep | Schermbeschermer: Ja

Best Slim: Fintie SlimShell

Image
Image

Fintie's SlimShell Case is een solide optie voor iedereen die op zoek is naar een slanke en betaalbare case om te beschermen tegen alledaagse stoten en krassen. Het is een omhullende hoes uit één stuk met bescherming aan de voor- en achterkant en zelfs een gleuf om je Apple Pencil veilig op te bergen zonder dat deze aan de zijkant bungelt. De zachte buitenkant van thermoplastisch polyurethaan (TPU) beschermt je iPad tegen krassen en kleine vallen en stoten, terwijl een voering van microvezel aan de binnenkant hem beschermt tegen krassen.

Magneten in de voorkant activeren automatisch de slaap- en waakfuncties op de iPad, en het vouwt rond de achterkant om te veranderen in een standaard, ofwel voor het bekijken van video's of om direct op het touchscreen te typen. Het klikt ook gemakkelijk aan en uit de iPad zodat je het eraf kunt halen wanneer je thuis bent en het apparaat naakt wilt gebruiken, maar het klikt eenvoudig weer vast wanneer je het nodig hebt.

In een wereld van eenkleurige hoesjes biedt Fintie de SlimShell Case aan in een verfrissende selectie van unieke artistieke ontwerpen en patronen, waaronder marmer, een melkwegprint, een schilderij van Van Gogh en een compositienotitieboekje.

Compatibiliteit: 10,2-inch iPad (9e generatie, 8e generatie, 7e generatie) | Materiaal: TPU | Waterbestendig: Nee | Design: Opklapbare standaard, ingebouwde potloodhouder | Schermbeschermer: Ja

Beste multi-gebruik: Fansong-hoes voor iPad

Image
Image

Fansong's iPad-hoes is een van de meest veelzijdige opties die we hebben gezien voor de iPad-gebruiker die altijd onderweg is. Het biedt niet alleen solide bescherming, maar het biedt ook een schat aan manieren om het vast te houden, te dragen en te ondersteunen, zodat u nooit vastzit aan het zoeken naar de beste manier om met uw iPad te werken in vrijwel elke gegeven situatie.

Een siliconen buitenschaal beschermt tegen vallen, met een tweede harde binnenschaal die een extra beschermingslaag biedt. Aan de achterkant kun je met een 360 graden draaibare polsband de iPad in elke richting vasthouden, zodat je op je scherm kunt tikken zonder bang te hoeven zijn hem te laten vallen. Achter de draagriem bevindt zich een draaibare standaard om het apparaat vanuit elke hoek te bekijken, of je nu deelneemt aan FaceTime- of Zoom-gesprekken of de nieuwste shows op Netflix of YouTube bekijkt.

Er wordt zelfs een afneembare schouderriem meegeleverd, zodat je je iPad overal mee naartoe kunt nemen zonder hem in een aparte tas te hoeven stoppen. De riem kan worden bevestigd om de iPad in een traditionele laptoptasstijl te dragen of verticaal als een koerierstas. Er is ook een gleuf aan de achterkant voor het opbergen van je Apple Pencil, en het bevat een schermbeschermer voor de voorkant.

Compatibiliteit: 10,2-inch iPad (negende, achtste en zevende generatie) | Materiaal: Polycarbonaat, siliconen | Waterbestendig: Nee | Design: Draaibare standaard, ingebouwde potloodhouder, verwijderbare schouderriem | Schermbeschermer: Ja

Beste toetsenbord: Apple Smart Keyboard

Image
Image

Hoewel je je iPad kunt koppelen met vrijwel elk Bluetooth-toetsenbord van derden, heeft Apple's Smart Keyboard een elegant ontwerp dat naadloos aansluit op je iPad en weinig volume toevoegt. Het is de meest minimalistische en toch veelzijdige toetsenbordhoes die je kunt krijgen voor de iPad.

Net als de Smart Cover van Apple is het Smart Keyboard technisch gezien geen hoesje, omdat het geen enkele bescherming biedt voor de achterkant van uw apparaat. In plaats daarvan hecht het magnetisch aan de zijkant en koppelt het met Apple's Smart Connector (die drie stippen aan de zijkant van de traditionele iPad-modellen). Dankzij deze fysieke verbinding hoeft u zich geen zorgen te maken over het gedoe van Bluetooth-koppeling of batterijen.

Het Smart Keyboard heeft ook magneten op de juiste plaatsen. Het vouwt over de voorkant van de iPad wanneer het niet in gebruik is, zowel om het scherm te beschermen als om het apparaat in de slaapstand te zetten. Als je wilt typen, klapt het eronder om een standaard achter de iPad te creëren, met minimale ruimte voor het toetsenbord en je vingers binnen handbereik van het aanraakscherm. Het beste van alles is dat als je geen toetsenbord wilt, je de hoes eenvoudig kunt verwijderen of om de achterkant van je iPad kunt wikkelen om hem uit de weg te houden.

Compatibiliteit: 10,2-inch iPad (negende, achtste en zevende generatie), iPad Air (derde generatie), 10,5-inch iPad Pro | Materiaal: Polyurethaan | Waterbestendig: Nee | Design: toetsenbord van volledig formaat met opvouwbare standaard, alleen voorklep | Schermbeschermer: Ja

Beste voor kinderen: Fintie Kids Case

Image
Image

Als je van plan bent je kind je iPad te laten gebruiken, wil je een hoesje dat zowel zeer beschermend is als gemakkelijk vast te houden. De Fintie's Kids Case biedt stevige bescherming en een gemakkelijk vast te pakken handvat dat groot en breed genoeg is voor jonge kinderen om ze gemakkelijk vast te pakken.

Dik maar lichtgewicht EVA-schuim biedt een uitstekende schokbescherming, samen met een opstaande rand aan de voorkant om het scherm te beschermen tegen krassen en vallen. EVA is hetzelfde schuim dat je aantreft in high-end sneakers, en het is BPA-vrij.

De Fintie Kids Case kan ook worden omgezet in een standaard om de iPad rechtop te zetten om video's te bekijken, FaceTime met familie te bekijken of games te spelen. De case is verkrijgbaar in zeven leuke kleuren en past op de 10,2-inch iPad (negende, achtste en zevende generatie), de iPad Air 3 en de 10,5-inch iPad Pro.

Compatibiliteit: 10,2-inch iPad (negende, achtste en zevende generatie), iPad Air (derde generatie), 10,5-inch iPad Pro | Materiaal: Ethyleen-vinylacetaat | Waterbestendig: Nee | Design: Converteerbare standaard die een handgreep kan worden | Schermbeschermer: Nee

Beste Portfolio: tomtoc Portfolio Case

Image
Image

Tomtoc's portfoliokoffer is een ideale keuze voor drukke professionals die meer dan alleen een iPad moeten meenemen, maar niet met een volle aktetas of schoudertas willen sjouwen. De organizer met ritssluiting is vergelijkbaar met veel standaard notitieblokportfolio's, maar met uw iPad in gedachten. Het iPad-vak past op elk standaard iPad-model en is groot genoeg voor Apple's Smart Keyboard of andere dunne hoesjes of hoesjes.

Naast een beschermend vak voor je tablet, is er ook ruimte voor USB-kabels, oordopjes en andere kleine accessoires. Met vier elastische banden kun je grotere spullen vastzetten, terwijl een nettas ruimte biedt voor andere kleine gadgets en kabels. Er is ook een kaartsleuf voor creditcards of visitekaartjes en zelfs een plek voor een klein notitieboekje van A5-formaat.

De buitenkant van de portfolio heeft een gepatenteerd groefontwerp dat het comfortabel maakt om stevig vast te houden wanneer je het draagt, en er is ook een handige polsband om ervoor te zorgen dat je het niet laat vallen wanneer je op de Gaan. Een harde EVA-schaal biedt bescherming tegen vallen tot 1,60 meter, terwijl waterafstotende stof en hoogwaardige YKK-ritsen ervoor zorgen dat alles binnenin beschermd en toegankelijk blijft.

Compatibiliteit: tabletten tussen 10 en 11 inch | Materiaal: Ethyleen-vinylacetaat | Waterbestendig: Ja | Design: Padfolio met elastische vakken en zijhandvat | Schermbeschermer: Nee

Beste stijl: Twelve South BookBook voor iPad

Image
Image

Twelve South's BookBook is een van de meest unieke en stijlvolle folio-hoesjes die je op je iPad kunt zetten. Het handgemaakte leer heeft een klassiek vintage boekontwerp dat goed ouder wordt, met een natuurlijke patina waardoor het er na verloop van tijd nog stijlvoller uitziet. Het is een van de weinige hoesjes die je kunt kopen en die er beter uitziet na wat dagelijkse slijtage te hebben doorstaan.

Maar BookBook is veel meer dan alleen zijn uiterlijk. Een zachte binnenkant van microvezel beschermt de iPad aan de voor- en achterkant en biedt ook meerdere weergavehoeken om direct op het scherm te typen of films te kijken. Er is ook een gleuf aan de binnenkant om je Apple Pencil vast te houden. Als je klaar bent, leg je hem gewoon weer neer, vouw je de hoes dicht en rits je hem dicht, en je iPad is veilig tegen de elementen en dagelijkse stoten.

Compatibiliteit: 11-inch iPad Pro, vierde generatie. iPad Air | Materiaal: leer, microvezel | Waterbestendig: Nee | Design: Portfolio met een geïntegreerde standaard en ingebouwde potloodhouder | Schermbeschermer: Ja

De meeste iPad-bezitters kunnen niet fout gaan met de ESR Rebound Slim Case (bekijk bij Amazon), die een redelijke bescherming biedt tegen een prijs die moeilijk te betwisten is. Als u echter op zoek bent naar iets robuusters, helpt Urban Armor Gear's Metropolis Folio (bekijk bij Amazon) uw iPad veilig te houden, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Waar u op moet letten bij een iPad-hoes

Compatibiliteit

Apple's iPad-assortiment is aanzienlijk uitgebreid sinds het bescheiden begin als een enkel model, en tegenwoordig kun je ze vinden in een breed scala aan modellen en maten. Zorg er altijd voor dat de case die u koopt, compatibel is met uw iPad-model. Kijk echter niet alleen naar de schermgrootte, ook de dikte varieert tussen verschillende modellen. Apple's instapmodel iPad heeft nog steeds een meer traditioneel ontwerp met een home-knop en een 10,2-inch scherm. Mogelijk vindt u ook oudere iPad Pro- en iPad Air-modellen op de markt met 10,5-inch en 9,7-inch schermen.

Ontwerp

Bijna alle iPad-hoesjes kunnen worden gebruikt als standaard om je apparaat te ondersteunen, maar zorg ervoor dat ze de hoeken en oriëntaties toestaan die je zoekt. Veel werken prima in liggende modus, maar kunnen lastig zijn als je je iPad in staande stand wilt gebruiken voor zaken als FaceTime-oproepen. Overweeg ook of je een slot wilt voor je Apple Pencil of vakken om extra kabels of documenten op te bergen. Als je van plan bent je iPad onderweg te gebruiken, wil je misschien ook op zoek naar een hoes met een riem of handvat aan de achterkant, zodat je hem stevig vast kunt houden terwijl je ermee werkt.

Bescherming

Omdat de belangrijkste reden voor het kopen van een hoesje het beschermen van je iPad is, wil je er zeker van zijn dat je keuze alles aankan wat je van plan bent om je iPad door te laten gaan. Als je het normaal gesproken in een laptop- of schoudertas draagt, is een hoes misschien prima, maar als je het alleen rond wilt sjouwen of in een rugzak wilt stoppen, heb je iets stevigers nodig om het te beschermen tegen deuken, krassen en mogelijke druppels.

FAQ

    Welke hoesjes zijn compatibel met uw iPad?

    iPads zijn verkrijgbaar in verschillende maten en generaties, waaronder de iPad, iPad Air, iPad Pro en iPad mini. Het is belangrijk om zowel het model als de generatie van uw iPad te kennen voordat u een hoes koopt, omdat dit van invloed is op de grootte en dikte van de hoes en waar de uitsparingen zijn voor hardwarefuncties zoals camera's en volumeregelaars. Je kunt deze informatie vinden door naar de app Instellingen van je iPad te gaan en te kijken onder General > About

    Kun je een iPad-hoes met een toetsenbord gebruiken?

    Dat hangt af van het soort toetsenbord dat je gebruikt. Het Apple Smart Keyboard moet fysiek op uw iPad zijn aangesloten om te werken, dus als u een van deze heeft, moet u op zoek naar een Smart Keyboard-compatibele hoes. Als je een Bluetooth-toetsenbord hebt - een toetsenbord dat niet fysiek aan je tablet hoeft te worden bevestigd - dan zou je het in elk geval moeten kunnen gebruiken, hoewel je het apart moet meenemen.

    Wat is de automatische slaap-/waakfunctie en hoe werkt het?

    Veel iPad-hoesjes die een schermhoes bevatten, adverteren een automatische slaap- en waakfunctie, wat betekent dat uw tablet onmiddellijk wordt gewekt en slaapt op basis van contact met de hoes. Deze hoezen hebben magneten die de slaapsensor van de tablet activeren. Wanneer de magneet het scherm raakt, vertelt de sensor de iPad om te slapen en wakker te worden wanneer je hem opent en de magneet verwijdert.

Over onze vertrouwde experts

Jesse Hollington is een techjournalist met meer dan 10 jaar ervaring in het schrijven over technologie, met een bijzonder sterke expertise in alles wat met iPhone en iPad te maken heeft. Jesse was eerder hoofdredacteur van iLounge, auteur van boeken over de iPod en iTunes, en heeft productrecensies, hoofdartikelen en how-to-artikelen gepubliceerd op Forbes, Yahoo, The Independent en iDropNews.

Aanbevolen: