Sennheiser onthult robuuste nieuwe high-end oordopjes

Sennheiser onthult robuuste nieuwe high-end oordopjes
Sennheiser onthult robuuste nieuwe high-end oordopjes
Anonim

Sennheiser heeft zijn nieuwe IE 600 paar oordopjes geïntroduceerd met behuizingen gemaakt van een speciaal metaal dat erop gericht is de levensduur van het apparaat te garanderen.

Volgens Sennheiser wordt het metaal ZR01 amorf zirkonium genoemd, dat vanwege zijn uitzonderlijke hardheid wordt gebruikt voor boren in de lucht- en ruimtevaartindustrie. In de robuuste behuizing bevinden zich de TrueResponse-transducer en MMCX-connectoren van het bedrijf die zijn ontworpen om geluid van hoge kwaliteit te produceren.

Image
Image

Sennheiser verkoos amorf zirkonium boven iets meer typisch vanwege de bestendigheid van het metaal tegen erosie. Sennheiser zei dat het van plan is om de IE 600 na aankoop nog tientallen jaren te gebruiken met behoud van hoogwaardig geluid. Natuurlijk hebben de oordopjes een vrij hoge prijs omdat het metaal minder vaak voorkomt.

De IE 600 kost $ 700 wanneer deze later dit jaar wordt uitgebracht. Sennheiser geeft toe dat de IE 600 meer bedoeld is voor "geavanceerde audiofielen", of mensen die waarde hechten aan hoogwaardige materialen en geluid in hun oortelefoons.

De TrueResponse-transducer, een kleine driver van 7 mm die groots geluid produceert, zit in de oordopjes. De driver heeft een hoog frequentiebereik en is speciaal ontwikkeld om geen vervelende vervorming te hebben.

Image
Image

Andere opvallende kenmerken zijn een vergulde MMCX-connector voor stabiliteit en de mogelijkheid om de IE 600 van de connectoren te verwijderen. U kunt de oordopjes vervolgens aan andere kabels met een diameter van 4,8 mm of minder bevestigen.

Verschillende soorten oordopjes in drie maten, verstelbare oorhaken en twee gebalanceerde/ongebalanceerde kabels worden bij de lancering meegeleverd in het IE 600-pakket.

Aanbevolen: