OnePlus onthult nieuwe Z2 draadloze oordopjes

OnePlus onthult nieuwe Z2 draadloze oordopjes
OnePlus onthult nieuwe Z2 draadloze oordopjes
Anonim

Het Chinese elektronicabedrijf OnePlus heeft zijn nieuwe draadloze oordopjes onthuld, de OnePlus Buds Z2, met een batterijduur van 38 uur.

Voor zoiets kleins zitten de Z2-oordopjes boordevol functies, waaronder Active Noise Cancellation en Google Fast Pair voor een directe verbinding, aldus OnePlus. Om deze lange levensduur van de batterij te vergemakkelijken, ondersteunen de oordopjes Fast Charge, waarmee je in ongeveer 10 minuten vijf uur kunt opladen.

Image
Image

De Z2-oordopjes worden aangedreven door 11 mm bas-tuned dynamische drivers die je kunt aanpassen via aanraakbedieningen. Met één tik kunt u bijvoorbeeld een muzieknummer afspelen of pauzeren terwijl u tikt en vasthoudt om te wisselen tussen de modi Zwakke en Extreme ruisonderdrukking.

Vage blokken klinken tot 25 dB, zodat je de buitenwereld nog een beetje kunt horen, terwijl Extreme tot 40 dB gaat. Het systeem met 3 microfoons van de oordopjes is speciaal geconfigureerd om ruis en wind te blokkeren om audio van hoge kwaliteit te garanderen.

Voor nog meer controle kunnen de instellingen van de apparaten worden geconfigureerd met de exclusieve HeyMelody-app, en als je ze op de een of andere manier kwijtraakt, worden de oordopjes geleverd met de Find My Buds-app die je precies laat weten waar je ze hebt achtergelaten.

Image
Image

De oordopjes hebben een IP55-classificatie voor water- en zweetbestendigheid, waardoor ze perfect zijn voor trainingen zonder bang te hoeven zijn ze te verpesten. Wanneer ze in de behuizing worden geplaatst, krijgen de apparaten een IPX4-classificatie, wat betekent dat ze waterspatten kunnen blokkeren.

Je kunt de OnePlus Buds Z2 nu kopen in Pearl White of Obsidian Black voor $ 99,99.

Aanbevolen: