Sony onthult nieuwe WF-1000XM4 ruisonderdrukkende oordopjes

Sony onthult nieuwe WF-1000XM4 ruisonderdrukkende oordopjes
Sony onthult nieuwe WF-1000XM4 ruisonderdrukkende oordopjes
Anonim

Sony heeft zojuist zijn nieuwe WF-1000XM4 draadloze oordopjes aangekondigd, die "leidende" prestaties op het gebied van ruisonderdrukking bieden.

De WF-1000XM4 bouwt voort op de ruisonderdrukkingstechnologie die in eerdere Sony-producten werd gebruikt door twee ruisgevoelige microfoons toe te voegen aan elke oordop: één feed-forward, één feed-back. Deze microfoons analyseren omgevingsgeluid en werken samen met een nieuw ontworpen 6 mm driver-eenheid om een ruisonderdrukkend signaal te genereren met een magneetvolumeverhoging van 20%.

Image
Image

Er is ook een automatische windruisonderdrukkingsmodus voor gebruik op winderige dagen.

Naast ruisonderdrukking ondersteunt de WF-1000XM4 High-Resolution Audio Wireless met een maximale overdrachtssnelheid van 900 kbps, evenals 360 Reality Audio, indien gekoppeld met een geschikte smartphone. Adaptive Sound Control detecteert de omgeving om de instellingen voor omgevingsgeluid automatisch aan te passen en kan veelbezochte locaties leren herkennen.

Wat de gebruikerservaring betreft, gebruikt de WF-1000XM4 Qi-technologie om zowel de oordopjes als de oplaadcassette draadloos op te laden. De oordopjes houden hun lading tot acht uur vast, en tot 60 minuten na vijf minuten snel opladen, met de oplaadcassette tot 16 uur extra. De oordopjes hebben ook een IPX4-waterbestendigheidsclassificatie, zodat ze niet beschadigd raken als ze door de regen rennen.

Image
Image

De populaire speak-to-chat-functie die voor het eerst werd geïntroduceerd in het WH-1000XM4-model, is ook naar de WF-1000XM4 gebracht. Speak-to-chat zal de stem van de gebruiker herkennen en erop reageren, muziek automatisch pauzeren en omgevingsgeluid binnenlaten wanneer ze beginnen te spreken. Zodra ze klaar zijn met praten, wordt de omgevingsgeluidsregeling weer ingeschakeld en gaat de muziek verder.

De WF-1000XM4-oordopjes zijn nu verkrijgbaar voor $ 279,99 in zowel zwart als zilver.

Aanbevolen: