Hoe lang is Steve van Minecraft?

Inhoudsopgave:

Hoe lang is Steve van Minecraft?
Hoe lang is Steve van Minecraft?
Anonim

Steve van Minecraft is de standaard skin voor het personage dat je speelt en bestuurt in het populaire spel. Als je een tijdje veel om je favoriete personage hebt gegeven en je bent nieuwsgierig naar meer, vraag je je misschien af hoe lang hij is. Het blijkt dat Microsoft het antwoord en wat meer inzicht in Steve heeft onthuld.

Hoe lang is Steve van Minecraft in voeten en inches?

Image
Image

Steve is een nogal indrukwekkende 6 voet, 2 inch. Dat komt neer op 1.875m, wat hem redelijk lang maakt. Microsoft onthulde de informatie op het Xbox Twitter-account in oktober 2021. In een grafiek vergeleek Microsoft Steve met de gemiddelde mannelijke lengte in de V. S. S. Dat komt op 5 voet, 9 inch of 1,75 m, dus Steve is boven het gemiddelde (vergeleken met een Amerikaanse man).

Hoe lang is Minecraft Steve in blokken?

In blokken heeft Minecraft-personage Steve een andere hoogte dan Microsoft heeft bevestigd. Dit hangt echter vooral af van welke theorie je nastreeft, waarbij veel fans er in de loop der jaren zelf achter proberen te komen. Een fan op Reddit berekende dat Steve 1,85 meter of 6 voet zou zijn, 1 inch volgens zijn blokgrootte. Ze concludeerden dat hij 1,62 blokken hoog is.

Als alternatief gelooft een Minecraft-forum dat hij iets minder dan twee blokken lang is, waardoor hij 1,80 meter, 4 inch en groter is dan Microsoft suggereerde.

Hoe lang is een Minecraft-personage?

Microsoft's tweet is de enige officiële bevestiging van hoe groot een Minecraft-personage is. Over het algemeen wordt aangenomen dat alle personages, inclusief Steve en Alex, 6 voet, 2 inch of 1,8 blokken hoog zijn. Minecraft Wiki's bevestigen deze informatie ook.

Dergelijke karakters hebben ook een breedte van 0,6 blokken, terwijl hun hoogte tijdens het sluipen krimpt tot 1,5 blokken. Tijdens het zwemmen worden ze nog kleiner met 0,6 blokken, en slapen maakt een Minecraft-personage slechts 0,2 blokken lang.

Hoe lang zijn Steve en Alex van Minecraft?

Steve is 6 voet, 2 inch, zoals bevestigd door Microsoft. Er is geen officiële bevestiging over de lengte van Alex, maar consensus gelooft dat hij dezelfde lengte heeft. Alex is de andere standaardspelerskin van het spel, en hij lijkt qua grootte overeen te komen met Steve, dus in theorie is hij ook 1,80 meter lang.

FAQ

    Hoe teken ik Steve uit Minecraft?

    Om de basisvorm voor Steve te tekenen, begin je met het tekenen van een klein vierkant aan de bovenkant van een pagina (kop), en teken je vervolgens twee kruisende lijnen binnen het vierkant. Teken een rechthoek voor Steve's lichaam en teken vervolgens lange, dunne rechthoeken aan de linker- en rechterkant als armgeleiders. Teken een rechthoek onder het lichaam als richtlijn voor Steve's benen.

    Hoe sterk is Steve van Minecraft?

    Steve is een vrij sterk karakter. Hij kan een derde van een miljard kilogram vasthouden (wat meer is dan enig ander personage) en toch lopen, springen en sprinten. Hij is ook sterk genoeg om bomen met zijn handen te breken, door de vloer te slaan en rond te lopen in een gouden harnas.

Aanbevolen: