Hoe lang duurt een Minecraft-dag?

Inhoudsopgave:

Hoe lang duurt een Minecraft-dag?
Hoe lang duurt een Minecraft-dag?
Anonim

Ooit afgevraagd hoe lang een dag duurt in Minecraft? Dit artikel behandelt alles wat je moet weten over de dag-nachtcyclus in Minecraft, inclusief tips om de nacht te overleven.

Bottom Line

Een hele dag in Minecraft duurt slechts 20 minuten in real-world tijd. Volgens de in-game klok begint de dag om zes uur 's ochtends en bereikt de zon slechts vijf minuten later zijn hoogtepunt om twaalf uur 's middags. Je hebt ongeveer tien minuten totaal daglicht voordat de nacht begint te vallen.

Hoe lang duurt een nacht in Minecraft?

Nachten in Minecraft duren ongeveer zeven minuten. Na 10 minuten en 30 seconden in de dag kun je een bed gebruiken om in te slapen tot de ochtend. Middernacht v alt om de 15 minuten en dan begint de zon een paar minuten later op te komen. Je krijgt nog een paar minuten licht voordat de nieuwe dag begint.

De dag- en nachtcyclus in Minecraft

Hier is een minuut per minuut overzicht van de dag-nachtcyclus in Minecraft:

Real-World Minutes Minecraft Tijd
0:00 Dag begint
0:23 Zonsopgang eindigt
5:00 Middag
9:41 Zonsondergang
10:28 Bedtijd
10:52 Dusk
11:32 Nacht begint
15:00 Middernacht
18:47 Zonsopgang
19:06 Dawn
19:30 Maan ondergaat

Hoe overleef je de nacht in Minecraft

Je kunt het beste een huis bouwen met een bed waar je 's nachts in kunt slapen. Je kunt ook 's nachts in een grot wachten, maar als je drie in-game dagen achter elkaar (ongeveer een uur) speelt zonder te slapen, zullen krachtige vijanden, Phantoms genaamd, je 's nachts achtervolgen. Als je 's nachts de bovenwereld moet verkennen, moet je altijd een paar genezende items bij je hebben. Vergeet niet een paar fakkels te maken met kolen en een stok om je weg te verlichten.

Voeg een Nether Wart en een Golden Carrot toe aan een waterfles om een Night Vision Potion in Minecraft te brouwen.

Hoe vertel ik de tijd in Minecraft?

Je kunt een klok maken met 1 Redstone-stof en 4 goudstaven. Om goudstaven te maken, bouw je een oven en smelt je gouderts 4. Een klok kan van pas komen als je ondergronds gaat verkennen en je afvraagt of het veilig is om weer boven water te komen. Voeg de klok toe aan je hot bar om het verstrijken van dag en nacht te zien.

Klokken werken niet in de Nether of The End omdat tijd niet bestaat in die biomen.

Image
Image

Hoe verander ik de tijd van de dag in Minecraft?

Als je cheats in de instellingen van je wereld inschakelt, kun je de exacte tijd van de dag instellen door het volgende Minecraft cheat-commando in het chatvenster in te voeren:

/time set 0

Dit commando zet de in-game klok op dageraad (00:00). Vervang nul voor de middag door 6000. De schemering is 12.000 en de nacht is 18.000. Speel met de cijfers om de tijd stapsgewijs te wijzigen.

Hoe lang duren 100 dagen in Minecraft in het echte leven?

Om het aantal echte dagen in 100 Minecraft-dagen te bepalen, vermenigvuldigt u 100 met 20 om het totale aantal minuten (2.000) te krijgen. Deel dat door het aantal minuten in een werkelijke dag (1, 440) om je antwoord te krijgen (1,39 dagen). U kunt deze formule gebruiken om Minecraft-dagen om te zetten in echte dagen:

Real-life dagen=Minecraft-dagen X 20 ÷ 1, 440

Om dat getal om te zetten in uren, vermenigvuldig je het met het aantal uren in een dag (24) om 33,36 te krijgen. Om 100 dagen te spelen en de Passing of Time prestatie te behalen, moet je dus 33,26 uur spelen. Je kunt een veilige plek vinden en het spel zo lang laten draaien, maar je zult het waarschijnlijk vrij snel ontgrendelen door het spel te spelen.

FAQ

    Hoe maak ik het altijd dag in Minecraft?

    Om de dag-nachtcyclus in Minecraft uit te schakelen, opent u het chatvenster en voert u de volgende opdracht in: /gamerule DoDayLightCycle false. U kunt de tijd ook handmatig instellen.

    Kan ik de tijd in Minecraft versnellen?

    Om de tijd te versnellen en gewassen sneller te laten groeien, gebruik je het commando /gamerule randomTickSpeed number. Vervang nummer door iets hoger dan 1. Om de standaardwaarde terug te zetten, voert u de opdracht /gamerule randomTickSpeed 1. in

    Kan ik de tijd stoppen in Minecraft?

    Ja. Je kunt voorkomen dat de tijd verandert door de dag-nachtcyclus uit te schakelen of door het commando /gamerule randomTickSpeed 0 te gebruiken. De laatste cheat bevriest objecten, waardoor planten niet kunnen groeien en branden niet kunnen branden.

    Hoeveel tijd heb ik besteed aan het spelen van Minecraft?

    Om te zien hoe lang je in je huidige Minecraft-wereld hebt gespeeld, druk je op Escape en ga je naar Statistics >Algemeen > Gespeelde minuten . Doe dit voor elke wereld en tel deze bij elkaar op om je totale speeltijd te krijgen.

Aanbevolen: