Google erkent Pixel 6 wifi-problemen, belooft oplossing

Google erkent Pixel 6 wifi-problemen, belooft oplossing
Google erkent Pixel 6 wifi-problemen, belooft oplossing
Anonim

Zonder wifi en Bluetooth is een smartphone eigenlijk gewoon een (snik!) telefoon, en niemand wil dat. Maar dat is wat sommige Pixel 6-bezitters hebben gemeld.

Na een systeemupdate van begin februari hebben bepaalde Pixel 6- en Pixel 6 Pro-gebruikers een aantal problemen met het gebruik van wifi en Bluetooth op verschillende ondersteuningsforums gepost. Nu heeft Google eindelijk het probleem erkend met een officieel antwoord op een Reddit-thread.

Image
Image

Google heeft de prevalentie van de bug geminimaliseerd door te stellen dat deze een "zeer klein aantal apparaten" heeft getroffen, en ook te zeggen dat het bedrijf de hoofdoorzaak heeft ontdekt na een langdurig onderzoek naar de kwestie.

Als zodanig heeft Google een softwarefix ontwikkeld die begin maart met de volgende systeemupdate wordt uitgerold.

Google is zich ervan bewust dat het veel vraagt om gebruikers van hun premium smartphonelijn te dwingen een hele maand te wachten om draadloze connectiviteit te gebruiken, dus het vertelt de getroffen consumenten om contact op te nemen met het ondersteuningsteam als ze "andere opties, " hoewel het bericht niet precies uitlegde wat dat betekent.

Dit is niet het eerste grote probleem dat voortkomt uit een Pixel 6-systeemupdate. Google heeft de eerste grote update voor de lijn in december uitgeschakeld nadat gebruikers begonnen met het melden van verbroken en afgebroken oproepen vanwege een bug in de functies voor het screenen en in de wacht zetten van oproepen.

Aanbevolen: