Fujifilm's nieuwe spiegelloze camera belooft veel

Fujifilm's nieuwe spiegelloze camera belooft veel
Fujifilm's nieuwe spiegelloze camera belooft veel
Anonim

Fujifilm's nieuwe vlaggenschip spiegelloze digitale camera, de X-H2S, maakt gebruik van een nieuwe beeldsensor en een nieuwe processor voor verbeterde prestaties ten opzichte van eerdere modellen.

Digitale camera's die geen spiegels gebruiken, zijn niet nieuw voor Fujifilm-Lifewire's Charlie Sorrel was dol op de X-Pro 3, maar de nieuwe X-H2S wil beter worden. Deze specifieke spiegelloze digitale camera is bedoeld om bij de rest van de X-serie te passen, maar is ook ontworpen om zijn voorgangers te overtreffen.

Image
Image

Volgens Fujifilm komt dat door de nieuwe 26,16 MP X-Trans CMOS 5 HS-beeldsensor en een nieuwe X-Processor 5. De beeldsensor kan naar verluidt tot vier keer de signaaluitleessnelheid bieden van oudere X-serie-modellen, terwijl de processor zogenaamd eerdere verwerkingssnelheden verdubbelt. Dankzij de verbeterde prestaties kan de X-H2S informatie ook drie keer sneller berekenen dan voorheen, voor een betere tracking in burst-modus. Het biedt ook een betere beeldresolutie, samen met minder ruis, voor een betere algehele beeldkwaliteit.

Image
Image

Ingebouwde onderwerpdetectie stelt de X-H2S in staat om dieren en voertuigen gemakkelijker te volgen via AI, en is in staat om video met hoge resolutie op hoge snelheid op te nemen voor duidelijkere slow motion-opnamen. Het maakt ook gebruik van een nieuw ingebouwd stabilisatiemechanisme om kleine trillingen en schokken te compenseren bij het fotograferen uit de hand. En natuurlijk behoudt het de mogelijkheid van de X-serie om u precies te laten zien hoe uw foto's eruit zullen zien voordat u ze maakt.

De X-H2S zal in juli te koop zijn, hoewel Fujifilm nog geen prijsdetails heeft bekendgemaakt. Maar als het zoiets is als de andere spiegelloze digitale camera's uit de X-serie, zou het ergens tussen $ 1.000 en $ 2.000 kunnen kosten.

Aanbevolen: