Hoe u de achtergrond op uw Apple Watch kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u de achtergrond op uw Apple Watch kunt wijzigen
Hoe u de achtergrond op uw Apple Watch kunt wijzigen
Anonim

Dit artikel bevat instructies voor het wijzigen van de achtergrond op uw Apple met uw eigen foto's als achtergrond voor uw Apple Watch.

Uw Apple Watch-achtergrond personaliseren

Als je op zoek bent naar iets anders op je Apple Watch-wijzerplaat, kun je de wijzerplaat snel veranderen in een van de vooraf ontworpen selecties van Apple. Als u op zoek bent naar iets persoonlijker, kunt u uw foto's gebruiken om een Apple Watch-achtergrond te maken die bij uw stijl past.

De gemakkelijkste manier om uw foto's als achtergrond voor uw Apple Watch te gebruiken, is door een weergave van uw favoriete afbeeldingen in te stellen. Om dat te doen, moet je eerst je favoriete foto's in de Foto's-app aan je favorieten toevoegen, zodat ze op je Apple Watch verschijnen.

  1. Open Foto's op je iPhone.
  2. Tik op een foto die je aan Favorieten wilt toevoegen.
  3. Tik op het hart op de fotopagina om het favoriet te maken. Je kunt dit herhalen met zoveel foto's als je wilt.

    Image
    Image

Hoe Apple Watch Faces in te stellen

Zodra je foto's hebt geselecteerd om te delen met je Apple Watch, kun je de Watch-app op de iPhone gebruiken om een wijzerplaat in te stellen die die afbeeldingen weergeeft.

  1. Open de Watch-app op je iPhone.
  2. Tik op Gezichtsgalerij onderaan het scherm.
  3. Scroll naar beneden en tik op Foto's. Deze wijzerplaat toont geselecteerde foto's op uw horloge. Als je meer dan één foto hebt toegevoegd, wordt er elke keer dat je je wijzerplaat opheft er doorheen gefietst.
  4. Scroll op het scherm Foto's omlaag naar Content en zorg ervoor dat Album is geselecteerd om ervoor te zorgen dat de foto's afkomstig zijn uit deFavorieten album.

    Je kunt ook op Foto's tikken en de gewenste foto's op je horloge kiezen, of je kunt Dynamic kiezen om foto's van je horloge weer te geven. recente Herinneringen.

    Image
    Image
  5. Scroll iets verder naar beneden op de pagina en selecteer of u de tijd wilt weergeven op de Top of Bottom onderTijdspositie.

    Sommige dingen kun je niet veranderen. Als u bijvoorbeeld een foto gebruikt voor de achtergrond van een horloge, kunt u de kleur niet wijzigen omdat de afbeeldingen automatisch de wijzerplaat van het horloge kleuren.

  6. Kies vervolgens de Complicaties die u wilt weergeven Above Time en Below Time.
  7. Als je klaar bent, tik je op Toevoegen,en de wijzerplaat wordt toegevoegd aan en automatisch gesynchroniseerd met je Apple Watch.

    Image
    Image

Hoe u uw Apple Watch-achtergrond kunt wijzigen

Als je eenmaal weet hoe je nieuwe achtergronden voor je Apple Watch kunt maken, kun je zoveel fotogalerijen of zelfs individuele foto-achtergronden maken als je wilt. Dan hoef je ze alleen nog maar te veranderen wanneer je er klaar voor bent.

Alleen het laatste Apple Watch-gezicht dat u hebt gemaakt, wordt weergegeven op uw Apple Watch. Je kunt ze echter op elk moment wijzigen via de Apple Watch of de Watch-app op je iPhone.

  1. Til je Apple Watch op om het gezicht weer te geven.
  2. Druk hard op de wijzerplaat om de Watch Face Gallery. te openen
  3. Scroll door de galerij om het gezicht te vinden dat je wilt gebruiken. Als je dat doet, tik je erop om het te activeren. Herhaal het proces elke keer dat u uw wijzerplaat wilt wijzigen.

    U kunt ook Bewerken kiezen om enkele complicaties op de wijzerplaat te bewerken. Niet alle complicaties kunnen echter worden bewerkt, zelfs niet als ze op het Bewerken-scherm staan. Voor degenen die dat wel zijn, tikt u op de complicatie en kiest u vervolgens de nieuwe optie.

    Image
    Image

Aanbevolen: