Spotify's In-Car Streaming Device 'Car Thing' nu beschikbaar voor aankoop

Spotify's In-Car Streaming Device 'Car Thing' nu beschikbaar voor aankoop
Spotify's In-Car Streaming Device 'Car Thing' nu beschikbaar voor aankoop
Anonim

Sommige auto's worden standaard geleverd met alle draadloze toeters en bellen, waardoor het streamen van muziek een fluitje van een cent wordt, en andere, nou ja, niet zo veel.

Dat is waar Bluetooth-ontvangers, clip-on muziekspelers en goede ouderwetse smartphones van pas komen. Andere optie? Spotify's Car Thing, een streamingapparaat voor in de auto dat nu te koop is, zoals aangekondigd in een bedrijfsblogpost.

Image
Image

Als dit apparaat vaag bekend klinkt, komt dat omdat Spotify afgelopen april een select aantal eenheden aan premiumgebruikers heeft uitgebracht. Destijds was het strikt een aangelegenheid op uitnodiging. Nu kan elke betalende Spotify-gebruiker echter naar deze officiële verkooppagina gaan om het accessoire te kopen.

Wat doet het precies? The Car Thing biedt een handige manier om Spotify tijdens het rijden te bedienen, zodat gebruikers spraakopdrachten kunnen geven, toegang kunnen krijgen tot fysieke bedieningselementen of een touchscreen kunnen manipuleren om muziek te streamen. Net als vergelijkbare apparaten of smartphones kan het accessoire op het dashboard worden geklikt.

Spotify's gadget heeft geen luidspreker of een eigen dataverbinding, waardoor het in wezen een afstandsbediening is die de luidsprekers van je auto uitvoert. Het vereist zowel een Spotify Premium-abonnement als een telefoon met een dataverbinding om te werken.

Car Thing heeft ook geen batterij, dus je moet hem aansluiten op een beschikbare USB-poort of 12V-stopcontact. Het wordt echter geleverd met alle benodigde kabels om dergelijke verbindingen te maken, evenals bevestigingsmateriaal.

Het apparaat kost $ 89,99, dus laten we het $ 90 noemen. Spotify werkt aan enkele updates voor Car Thing, waaronder een nachtmodus en een spraakopdracht 'toevoegen aan wachtrij'.

Aanbevolen: