De 6 beste online retailers voor een tv-aankoop in 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste online retailers voor een tv-aankoop in 2022
De 6 beste online retailers voor een tv-aankoop in 2022
Anonim

Terwijl online winkelen de afgelopen jaren veel meer mainstream is geworden vanwege het ongeëvenaarde gemak, houden fysieke winkels zich nog steeds staande bij het winkelend publiek. Een nieuwe smart-tv kopen hoeft geen ontmoedigende taak te zijn; met online winkelen is het gemakkelijker dan ooit om deals, prijzen en verzendopties te vergelijken om de beste waarde te krijgen. Fysieke winkels zoals Walmart en Best Buy zijn echter niet in het stof gelaten. Hun websites bieden gemakkelijke winkelervaringen met handige opties zoals gratis verzending van site naar winkel en zelfs ophalen op dezelfde dag als je niet kunt wachten om je nieuwe tv te krijgen. U kunt ook chatten met experts voor meer informatie over merken, modellen en verkopen, zodat u weet dat u precies krijgt wat u wilt. Winkelen in de winkel heeft ook het voordeel dat je een tv in actie ziet; u kunt de beeldkwaliteit zien en de audiohelderheid zelf horen terwijl u door de displaymodellen van elk merk bladert, waardoor u waardevolle informatie krijgt die misschien moeilijk online te vinden is.

Met online winkelen krijgt u ook toegang tot duizenden, zo niet miljoenen klantrecensies. Deze kunnen buitengewoon nuttig zijn, omdat ze gebaseerd zijn op klantervaringen, en u in één oogopslag laten weten of er veelvoorkomende problemen zijn met bepaalde modellen, zoals slechte wifi-connectiviteit, firmwareproblemen of onhandige menu's. U kunt zich ook aanmelden voor e-mail- of sms-meldingen voor wanneer een bepaalde tv in de uitverkoop gaat, zodat u iets leuks in de gaten kunt houden zonder dat u zich aan een bepaald prijsniveau hoeft te binden. Bekijk hieronder onze topkeuzes voor online en in-store retailers om te zien welke de beste opties voor jou heeft.

Amazon

Image
Image

Geen geheim hier - Amazon is een van de topbestemmingen voor online winkelen. Het lijkt erop dat bijna iedereen wel eens iets bij de online gigant heeft besteld. Amazon heeft een grote verscheidenheid aan elektronicaproducten en met de gebruiksvriendelijke klanteninterface kun je sorteren en filteren op verschillende functies, waaronder grootte, prijs en de buitengewoon behulpzame gemiddelde klantrecensie. Als je wordt verscheurd tussen een paar verschillende keuzes, kan het lezen van de recensies je echt helpen om de beste set voor jouw behoeften te ontdekken. Bovendien biedt Amazon een behulpzame klantenservice en eenvoudig retourneren - de meeste televisiebestellingen worden zelfs gratis verzonden. Als je op zoek bent naar een nieuwe tv voor een geweldige prijs en het gemak van verzending tot aan je deur, vergeet dan Amazon niet.

Walmart

Image
Image

Walmart is een andere winkel waar de meeste Amerikanen goed bekend mee zijn. Hoewel u regelmatig langskomt om voorraad nietjes, papierwaren en andere huishoudelijke artikelen in te slaan, realiseert u zich misschien niet dat Walmart ook een geweldige plek is om een televisie te kopen. Zoek op hun website online naar uw gewenste maat of uw favoriete merk; Walmart biedt alles, van compacte televisies die ideaal zijn voor een slaapzaal of camper tot enorme flatscreens en heeft selecties van topmerken, waaronder Samsung, Vizio, Sharp, Philips en RCA. Walmart biedt led-, lcd-, 3D-, 4K- en plasmatelevisies, plus strakke gebogen schermtelevisies en handige smart-tv's. Koop nieuw of scoor een goede deal door opgeknapte producten te bekijken. Walmart biedt ook voordelige bundels met populaire accessoires, waardoor het hele koopproces nog eenvoudiger wordt. Bovendien geeft Walmart je 90 dagen de tijd om een televisie terug te sturen, en ze accepteren retourzendingen in de winkel als je geen zin hebt om een artikel terug te sturen.

Beste koop

Image
Image

Voor veel mensen vormt de televisie het middelpunt van hun home-entertainmentsysteem, of ze het nu gebruiken om naar hun favoriete programma's of sportevenementen te kijken, muziek te streamen of te gamen. Als je klaar bent om een nieuwe televisie op te halen, heeft Best Buy een enorme selectie elektronicaproducten om uit te kiezen, waaronder geweldige tv's van merken zoals Samsung, LG, Sony, Hisense, Toshiba en anderen. Snel een nieuwe tv nodig? Op de website van Best Buy kun je sorteren op artikelen die die dag beschikbaar zijn voor afhaling in de winkel. Veel artikelen worden gratis verzonden of hebben een prijs-matchgarantie om u te helpen de beste deal te krijgen. Blader door nieuwe of open-box-producten of vraag zelfs hulp bij de installatie van het technische team van Best Buy.

Overstock

Image
Image

Overstock is een online retailer gevestigd in S alt Lake City. Overstock, opgericht in 1999, begon als een startup, maar is nu een retailer van miljarden dollars die alles aanbiedt, van huishoudelijke artikelen tot meubels tot elektronica. Als het om televisies gaat, heeft Overstock een heel gebruiksvriendelijke sorteer- en filterfunctie waarmee je de resultaten kunt afstemmen op schermgrootte, resolutie, prijs of per categorie. Overstock heeft televisies zo klein als minder dan 20 inch en zo groot als meer dan 60 inch en biedt een breed scala aan televisietypes en prijsopties. Hoewel de selectie kan variëren, afhankelijk van wat ze hebben op het moment dat je zoekt, biedt Overstock af en toe een aantal echt fantastische deals die moeilijk ergens anders te scoren zijn, omdat ze vaak coupons, uitverkoop en andere promoties aanbieden.

Costco

Image
Image

Leden zingen de lof van Costco voor zijn enorme selecties voor bulkaankopen. Slenter door de gangpaden van uw plaatselijke winkel en blader door alles, van benodigdheden zoals toiletpapier en papieren handdoeken tot kleine luxeartikelen zoals gepelde noten en wijn. Ze zijn echter ook een geweldige plek om te overwegen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe televisie – en u hoeft geen lid te zijn om toegang te krijgen tot al zijn geweldige aanbiedingen of zelfs naar de winkel te gaan, dankzij de online winkel. Costco biedt zeer concurrerende prijzen en een genereus retourbeleid dat u 90 dagen de tijd geeft om een tv te retourneren, plus ze stellen u in staat om in de winkel te retourneren voor een onmiddellijke terugbetaling. Woont u in een appartement of tussenwoning? Costco is een van de weinige online retailers die gratis bezorging aanbiedt, inclusief maximaal twee trappen. Het belangrijkste nadeel is dat Costco alleen tv's van vier merken aanbiedt - Samsung, Vizio, LG en TCL - en sommige deals zijn alleen beschikbaar voor leden. Dit geeft klanten echter nog steeds een behoorlijk behoorlijke selectie en de kans om online veel te scoren.

B&H Foto, Video en Pro Audio

Image
Image

B&H Photo begon in 1973 en is uitgegroeid tot een van de grotere en meer vertrouwde online retailers voor thuiselektronica. Op de website van de retailer kunt u bladeren door zowel nieuwe als gecertificeerde gebruikte televisies, zodat u een model kunt vinden dat bij uw budget past. Verzending is gratis bij bestellingen van meer dan $ 49 en met een retourtermijn van 30 dagen en meegeleverde retourlabels, is winkelen voor een nieuwe tv ongeveer net zo probleemloos als het maar kan krijgen. De hoofdpagina van de website bevat gemakkelijk te vinden contactgegevens van de klantenservice en het hoofdkantoor, zodat u indien nodig snel vragen kunt stellen over kopen, verzenden en retourneren. Ze hebben ook een pagina gewijd aan dagelijkse deals; dit is een geweldige manier om te zien of je wat extra geld kunt besparen zonder naar promo% te hoeven zoeken

Aanbevolen: