4 streaming-apps beschikbaar op Switch

Inhoudsopgave:

4 streaming-apps beschikbaar op Switch
4 streaming-apps beschikbaar op Switch
Anonim

De Nintendo Switch is de zeldzame moderne videogameconsole die bijna uitsluitend is ontworpen om games te spelen. In tegenstelling tot de PlayStation 5 of Xbox Series X biedt de Switch heel weinig streaming-apps of andere mediafuncties. Je zult Netflix trouwens niet vinden op de Switch of op de meeste grote streamingplatforms.

Een paar apps die beschikbaar zijn in de Nintendo eShop zijn echter de moeite waard. Hier is een overzicht van de beste streaming-apps die je nu op Switch kunt gebruiken.

Beste app voor films en tv: Hulu

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Grote verscheidenheid aan films en tv-series, waaronder Hulu Originals.
  • Eenvoudig te gebruiken app.

Wat we niet leuk vinden

Ad-vrije abonnementen hebben extra kosten.

Hulu is de enige grote streamingdienst die momenteel beschikbaar is om te downloaden op Nintendo Switch. Gelukkig is het ook een van de beste, dankzij de grote verscheidenheid aan originele programma's, films en tv-series van netwerken als Disney, Fox, Showtime, FX en meer. Je kunt het ontbreken van een HBO Max Switch-app ook gedeeltelijk compenseren door premiumnetwerken zoals HBO en Starz toe te voegen tegen een meerprijs.

Hoewel de Hulu-app gratis te downloaden is, moet je een abonnement kopen om content op je Switch te bekijken. Er zijn verschillende pakketten om uit te kiezen, met opties voor advertentievrij kijken en live tv:

  • Hulu: $6,99/maand
  • Hulu (geen advertenties): $12.99/maand
  • Hulu + Live TV: $64.99/maand
  • Hulu (geen advertenties) + live tv: $ 70,99/maand

In tegenstelling tot de andere apps op deze lijst, is Hulu alleen beschikbaar in de VS. Je hebt een Nintendo Online-account nodig dat is ingesteld voor de Amerikaanse regio om de app te downloaden.

Beste app voor gratis inhoud: YouTube

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Onbeperkte gratis toegang tot YouTube-video's.
  • Aanmeldopties voor Google-account.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen mogelijkheid om video's te uploaden.
  • YouTube TV niet beschikbaar.

Als je gratis video's op je Switch wilt bekijken, hoef je niet verder te zoeken dan YouTube.

De Switch YouTube-app is in 2018 in de eShop aangekomen en is een strikte mediaspeler. Hoewel het onbeperkte toegang biedt tot al je favoriete YouTube-inhoud, mist de app functies die je op andere platforms zult vinden. Je kunt geen video's uploaden en als je een YouTube TV-abonnee bent, heb je geen toegang tot de service op Switch.

Beste app voor anime: Funimation

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis proefversie laat je proberen voordat je koopt.
  • Grote anime-bibliotheek.

Wat we niet leuk vinden

  • Engelse dubs variëren in kwaliteit.
  • Gratis abonnement is beperkt.

Hoewel het geen Crunchyroll biedt, heeft de Switch anime-fans redelijk goed gedekt met Funimation. Deze populaire app biedt meer dan 15.000 uur aan reclamevrije anime, waaronder series als My Hero Academia, Cowboy Bebop en Attack on Titan. Er zijn gratis en betaalde abonnementen beschikbaar, hoewel het gratis abonnement gebruikers beperkt tot een kleine selectie van series die met advertenties worden uitgevoerd.

Je kunt je rechtstreeks aanmelden voor een Funimation Premium-abonnement via de Switch-app, wat handig is. Met een lidmaatschap krijg je $ 7,99 per maand terug, maar het wordt geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat je het eerst kunt uitproberen. Je kunt ook tot 5 gelijktijdige streams op één account hebben, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot Funimation op andere apparaten wanneer je je Switch niet gebruikt.

Beste app voor Pokemon-fans: Pokemon TV

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Toegang tot nieuwe en oude seizoenen van Pokemon the Series.
  • Inhoudsaanbod voor alle leeftijden.

Wat we niet leuk vinden

Weinig overlap met Pokemon-videogames.

Als aanvulling op de robuuste bibliotheek met Pokemon-games van de Switch is Pokemon TV, een gratis app gericht op de populaire Nintendo-franchise. Naast volledige seizoenen van de Pokemon-anime-serie, biedt de app uitzendingen van Pokemon Trading Card Game-toernooien. Het heeft inhoud die specifiek is gericht op jongere gebruikers, zoals meezingnummers met Pokemon-thema en kinderliedjes.

Hoewel het leuk zou zijn om meer inhoud te zien die is gericht op de daadwerkelijke Pokemon-videogames die aan de app zijn toegevoegd, is Pokemon TV een aantrekkelijke nieuwsgierigheid voor fans van alle leeftijden.

Streaming-apps op Switch krijgen

Om streaming-apps op Nintendo Switch te downloaden, heb je alleen een Nintendo Online-account en een internetverbinding nodig. Volg daarna deze stappen:

Je hebt geen betaald Nintendo Online-account nodig om software zoals games en apps te downloaden. Een geldig e-mailadres is alles wat nodig is.

  1. Ga vanuit het Switch Home-menu naar het Nintendo eShop-pictogram en klik op de A-knop.
  2. Kies een profiel en log in op je Nintendo Online-account.
  3. Navigeer naar Search/Browse in het linkermenu en selecteer Genre onder Browse by Filter.
  4. Scroll omlaag naar Video en selecteer View More.
  5. Je zou alle beschikbare streaming-apps moeten zien verschijnen. Selecteer de gewenste app en klik op Gratis download.

Je kunt ook op elk gewenst moment de naam van de gewenste app in de eShop-zoekbalk typen.

FAQ

    Wanneer begint Disney Plus met streamen op Nintendo Switch?

    Hoewel je Disney Plus niet kunt streamen op Nintendo Switch, kun je de app downloaden via een van deze gameconsoles als je een PlayStation of Xbox hebt. U kunt echter wat Disney-inhoud vangen via de Hulu-app. Leer hoe je Hulu kunt kijken op je Nintendo Switch.

    Hoe verwijder ik apps op een Nintendo Switch?

    Selecteer een app of game om te verwijderen en druk op de + knop > Software beheren > Software verwijderen> Verwijderen U kunt de app opnieuw downloaden vanuit de eShop als u deze optie kiest. Als u de app opnieuw wilt downloaden door het app-pictogram in het startscherm te selecteren, kiest u Archive Software

Aanbevolen: