Kan ik Spotify gebruiken op de Samsung Galaxy Watch?

Inhoudsopgave:

Kan ik Spotify gebruiken op de Samsung Galaxy Watch?
Kan ik Spotify gebruiken op de Samsung Galaxy Watch?
Anonim

Wat te weten

  • Spotify op je Galaxy-horloge: Veeg omhoog > Google Play > vergrootglas > zoek naar Spotify > tik op Install.
  • Spot Spotify-account: ga naar de koppelingspagina van Spotify, voer de code van je horloge in en selecteer Pair.
  • Luister naar Spotify via de horlogeluidspreker: Open desktop-app/webspeler > open nummer of afspeellijst > selecteer apparaatpictogram > selecteer watch > Play.

Dit artikel legt uit hoe je Spotify gebruikt op een Samsung Galaxy Watch.

Kan ik naar muziek luisteren op mijn Samsung Galaxy Watch?

Je kunt de Spotify-app op je Galaxy Watch installeren en deze gebruiken om naar muziek te luisteren via je telefoon of een aangesloten apparaat zoals Bluetooth-oordopjes. De Spotify-app kan zonder je telefoon geen muziek rechtstreeks op een Galaxy-horloge afspelen via de ingebouwde luidspreker, maar je kunt dit wel doen als je een tijdelijke oplossing gebruikt met de Spotify-desktopapp of webplayer.

Zo krijg je Spotify op je Galaxy-horloge:

  1. Veeg omhoog vanaf de hoofdwijzerplaat.
  2. Tik op de Play Store.
  3. Tik op het vergrootglas.

    Image
    Image
  4. Tik op een invoermethode, d.w.z. het keyboard pictogram.
  5. Zeg, schrijf of typ Spotify.

    Image
    Image
  6. Tik op Spotify in de zoekresultaten.

  7. Tik op Installeren.

    Image
    Image

Hoe werkt Spotify op Galaxy Watch?

De manier waarop Spotify op Galaxy Watch werkt, is dat je de app op je horloge installeert en aan je account koppelt via de Spotify-website of de app op je verbonden telefoon. Nadat je Spotify op je horloge hebt ingesteld, kun je het gebruiken om gedownloade nummers, Spotify-afspeellijsten, radiostations en podcasts af te spelen.

Spotify is niet ontworpen om af te spelen via de ingebouwde horlogeluidspreker op Galaxy-horloges, maar u kunt Bluetooth-oordopjes, uw telefoonluidspreker of een aangesloten luidspreker gebruiken die eerder is ingesteld in de Spotify-app op uw telefoon.

Er is een manier om naar Spotify te luisteren op je Galaxy-horloge via de ingebouwde luidspreker, maar deze wordt niet officieel ondersteund en werkt niet altijd. Bekijk de volgende sectie voor instructies.

Zo gebruik je Spotify op je Galaxy Watch:

  1. Installeer en open Spotify op je horloge.
  2. Noteer de koppelingscode.

    Image
    Image

    Je kunt op KOPPELEN OP TELEFOON tikken en de instructies op het scherm van je telefoon volgen of doorgaan naar de volgende stap om het installatieproces te voltooien met een webbrowser op je computer.

  3. Navigeer met uw webbrowser naar de koppelingspagina van Spotify en voer de code in die op uw horloge is verstrekt.

    Image
    Image

    Als je nog niet bent ingelogd op je Spotify-account, moet je inloggen om door te gaan.

  4. Select Pair.

    Image
    Image
  5. Ga terug naar de Spotify-app op je horloge en veeg naar links.
  6. Tik op een luisteroptie, d.w.z. een van de voorgestelde afspeellijsten.
  7. Tik op Play en selecteer een apparaat.

    Image
    Image

    Standaard zie je je telefoon alleen als optie. Als je Bluetooth-oordopjes hebt gekoppeld, heb je die optie ook en zie je mogelijk ook een verbonden apparaat zoals een slimme luidspreker als je er eerder een hebt gebruikt met de Spotify-app op je telefoon. U kunt uw horloge niet als apparaat selecteren in dit menu.

  8. Spotify speelt de geselecteerde muziek of podcast af.

Kun je Spotify op Galaxy Watch gebruiken zonder telefoon?

Je kunt Spotify op een Galaxy Watch gebruiken zonder telefoon, maar alleen als je een premium account en Bluetooth-oordopjes hebt. Omdat de Spotify-app niet is ontworpen om muziek af te spelen via de ingebouwde horlogeluidspreker, moet je Bluetooth-oordopjes hebben gekoppeld om zonder je telefoon te kunnen luisteren. Als je aan die vereiste hebt voldaan, kun je Spotify op je horloge gebruiken zonder je telefoon en zelfs muziek en podcasts naar je horloge downloaden en offline naar Spotify luisteren.

Er is een manier om naar Spotify te luisteren via je Galaxy Watch-luidspreker zonder telefoon of oordopjes, maar je moet het starten via de desktop- of web-app terwijl je horloge is verbonden met internet.

Zo gebruik je Spotify op Galaxy Watch zonder telefoon of oordopjes:

  1. Open de Spotify-webplayer of desktop-app en open een afspeellijst of radiostation.
  2. Kies het device icoon in de rechter benedenhoek.

    Image
    Image
  3. Kies je horloge in de lijst met apparaten.

    Image
    Image

    Je horloge verschijnt mogelijk niet in de lijst met beschikbare apparaten. Als dit niet het geval is, sluit u de speler en probeert u het opnieuw.

  4. Selecteer Play.

    Image
    Image
  5. De afspeellijst of het radiostation wordt rechtstreeks afgespeeld op de speaker van je Galaxy Watch.
  6. Zodra de afspeellijst of het radiostation wordt afgespeeld, kun je nummers overslaan en pauzeren met de bedieningselementen op je horloge.

    Het horlogepictogram op dit scherm geeft aan dat Spotify wordt afgespeeld op de horlogeluidspreker. Tik niet op dit pictogram, omdat Spotify hierdoor de Bluetooth-instellingen van uw horloge opent en niet langer rechtstreeks op de horloge-luidspreker wordt afgespeeld, en u moet terugkeren naar de desktop-app of webplayer om uw horloge opnieuw te selecteren als de uitvoerapparaat.

  7. Je kunt ook naar links vegen en een nieuw radiostation, afspeellijst of nummer selecteren om af te spelen, en het wordt afgespeeld op je horloge.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe laad ik een Samsung Galaxy Watch op zonder oplader?

    Je kunt een Samsung Galaxy Watch opladen zonder de meegeleverde oplader, maar je hebt wel een oplader nodig. U hebt twee opties: gebruik een compatibel Qi-laadstation of, als uw Galaxy-telefoon PowerShare ondersteunt, kunt u uw Galaxy Watch opladen met de telefoon.

    Hoe ontvang ik sms-berichten op mijn Samsung Galaxy Watch?

    Om sms-berichten op uw Samsung Galaxy Watch te ontvangen, opent u de Galaxy Watch-app op uw telefoon en tikt u op Watch Settings > Meldingen Tik op de Berichten schakelaar om de functie in te schakelen. Je horloge is nu ingesteld om sms-berichten en meldingen te ontvangen.

    Hoe sluit ik een Samsung Galaxy Watch aan op mijn telefoon?

    Om een Samsung Galaxy Watch op een telefoon aan te sluiten, plaatst u de telefoon en het horloge dicht bij elkaar en zorgt u ervoor dat beide apparaten Bluetooth hebben ingeschakeld. Het horloge maakt automatisch verbinding met de telefoon. Een Samsung horloge kan maar met één telefoon tegelijk worden verbonden. Om verbinding te maken met een nieuwe telefoon, stelt u de Samsung Galaxy Watch opnieuw in en stelt u deze vervolgens in met de nieuwe telefoon.

Aanbevolen: