Handgebaren gebruiken met een Galaxy Watch 4

Inhoudsopgave:

Handgebaren gebruiken met een Galaxy Watch 4
Handgebaren gebruiken met een Galaxy Watch 4
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt je arm optillen om het scherm te activeren, je arm schudden om oproepen te beantwoorden en je pols draaien om oproepen en waarschuwingen te negeren.
  • Om gebaren in te schakelen, opent u Instellingen > Geavanceerde instellingen en tikt u op de schakelaar voor elke beweging die u wilt inschakelen.
  • Het gebaar "arm omhoog om te wekken" is standaard ingeschakeld, maar je moet de andere twee gebaren inschakelen als je ze wilt gebruiken.

Dit artikel legt uit hoe je handgebaren gebruikt met een Galaxy Watch 4, inclusief welke handgebaren het horloge herkent, hoe je ze moet gebruiken en wat je met elke handgebaren kunt doen.

Hoe gebruik je handgebaren op de Samsung Galaxy Watch 4?

Galaxy Watch 4 ondersteunt gebaren, maar het gebruikt niet dezelfde gebaren die je misschien gewend bent van eerdere vermeldingen in de Galaxy Watch-serie. Je Galaxy Watch 4 wordt ook geleverd met de meeste gebaren uitgeschakeld, dus de meeste werken helemaal niet, tenzij je ze uitdrukkelijk inschakelt.

De uitzondering is het gebaar van omhoog om wakker te worden, dat automatisch het horlogedisplay inschakelt wanneer u uw hand opsteekt om naar het horloge te kijken. Dat gebaar kan echter worden uitgeschakeld als je het niet leuk vindt.

Nadat je een gebaar hebt ingeschakeld, kun je het gebruiken door je arm of pols op de aangegeven manier te bewegen.

Het gebaar "arm omhoog om te wekken" is standaard ingeschakeld, maar je kunt het weer inschakelen door naar settings > display te gaan> pols omhoog om wakker te worden als je hem per ongeluk uitzet.

Hier leest u hoe u gebaren inschakelt en gebruikt op Galaxy Watch 4:

  1. Veeg vanaf de hoofdwijzerplaat omlaag om toegang te krijgen tot het snelvenster.

    Image
    Image
  2. Tik op Instellingen (tandwielpictogram).

    Image
    Image
  3. Tik op Geavanceerde instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op het gebaar dat je wilt inschakelen.

    Image
    Image
  5. Tik op de schakelaar om het in te schakelen.

    Image
    Image

    Dit scherm toont een korte animatie die laat zien hoe je het gebaar gebruikt, en je kunt ook naar beneden scrollen om toegang te krijgen tot een tutorial.

  6. Als je de gebaren hebt ingeschakeld, beweeg je je arm of pols op de aangegeven manier om het gewenste resultaat te bereiken.

    Image
    Image

Welke handgebaren herkent Galaxy Watch 4?

Galaxy Watch 4 ondersteunt drie bewegingsbedieningen: telefoontjes beantwoorden, waarschuwingen en oproepen negeren en het scherm activeren. De gebaren voor het beantwoorden van oproepen en het negeren van waarschuwingen zijn standaard uitgeschakeld, dus je moet ze handmatig inschakelen, terwijl het gebaar voor het wekken van het scherm standaard is ingeschakeld, en je moet het uitschakelen als je het niet leuk vindt.

Je kunt geen oproepen beantwoorden met de Galaxy Watch 4 tenzij deze via Bluetooth met je telefoon is verbonden of je de LTE-versie hebt met een actief mobiel abonnement.

Hier zijn de gebaren die de Galaxy Watch 4 herkent en een beschrijving van wat elk doet:

  • Hef arm op: Schakelt het horlogedisplay in. Met dit gebaar wordt het horloge ingeschakeld wanneer u uw arm opheft om ernaar te kijken. Het is niet nodig als u de wijzerplaat zo instelt dat deze altijd aan blijft, maar als u het display continu aan laat, raakt de batterij snel leeg.
  • Schud de arm twee keer, gebogen bij de elleboog: Beantwoordt oproepen. Met dit gebaar kun je telefoontjes beantwoorden zonder je horloge of telefoon aan te raken. Het werkt met oproepen die naar het horloge zelf gaan als je de LTE-versie hebt en oproepen naar je verbonden telefoon.
  • Draai de pols twee keer rond: negeert oproepen, meldingen en andere waarschuwingen. Met dit gebaar kunt u telefoontjes weigeren zonder uw horloge of telefoon aan te raken. Dezelfde beweging sluit waarschuwingen en alarmen af.

FAQ

    Heeft Samsung snelle gebaren?

    Je kunt bewegingen en gebaren gebruiken om een Samsung Galaxy-telefoon te bedienen. Om ze in te schakelen, ga naar Instellingen > Geavanceerde functies. > Bewegingen en gebaren en zet de gewenste gebaren op Aan Gebaren zijn onder meer optillen om te wekken, dubbeltikken op het scherm aan/uit, dempen met gebaren en meer.

    Hoe zet ik Samsung-bewegingen uit?

    Ga op een Galaxy Watch 4 naar quick panel > Settings > Advanced Settings > tik op een gebaar en draai de schakelaar naar Uit Ga op een Samsung Galaxy-telefoon naar Instellingen > Geavanceerde functies> Bewegingen en gebaren > zet gebaren in Uit

    Wat zijn Android-gebaren?

    Er zijn verschillende veelvoorkomende Android-gebaren voor telefoons en tablets. Deze omvatten tikken, klikken of aanraken; dubbeltikken of aanraken; lang ingedrukt houden; veeg; knijpen en kantelen. Ga naar Settings > System > Gestures >om de bewegingsinstellingen op een Android-apparaat te openen Systeemnavigatie en kies de opties die u wilt gebruiken.

Aanbevolen: