Wat is het e-mailadres van Bill Gates?

Inhoudsopgave:

Wat is het e-mailadres van Bill Gates?
Wat is het e-mailadres van Bill Gates?
Anonim

Toen Bill Gates Microsoft leidde, was zijn e-mailadres openbaar beschikbaar als [email protected].

Op 16 juli 1982 verbond een nieuw lokaal netwerk alle ontwikkelmachines in de Microsoft-kantoren. Dit systeem, dat het MILAAN werd genoemd, bracht een nieuw, verbeterd e-mailsysteem naar het bedrijf. Net als in de hedendaagse bedrijven, werden e-mailadressen bij naam toegewezen, met Bill's billg Deze gebruikersnaam ontwikkelde zich later tot zijn oude e-mailadres; het adres is echter niet langer geldig.

Na het verlaten van Microsoft, richtten Bill Gates en zijn vrouw Melinda (nu ex-vrouw) de Bill & Melinda Gates Foundation op en werden ze medevoorzitter. Om contact op te nemen met de stichting, vult u het contactformulier op haar website in. U kunt ook proberen een e-mail te sturen naar [email protected] en [email protected]

Reageert Bill Gates op e-mails van vreemden?

Een paar mensen hebben gemeld dat ze in de loop der jaren snelle reacties van Gates hebben gekregen.

Image
Image

Hoewel niet zo gebruikelijk als de e-mails van Steve Jobs waren, zijn een paar e-mailantwoorden van Gates openbaar gemaakt.

  • Een e-mail uit 2003 van Gates met een kritiek op "Windows-bruikbaarheid" laat zien hoe gedetailleerd Gates is bij het tegenkomen van problemen met de producten van Microsoft. Zoals Gates zelf toegaf, is dit gedrag niet ongewoon, en het aanpakken ervan zou onderdeel van zijn werk moeten zijn.
  • In 1994 had auteur John Seabrook een lange e-mailcorrespondentie terwijl hij aan een verhaal voor The New Yorker werkte. Die vorm van communicatie stond nog in de kinderschoenen en het gesprek ging over het belang ervan. Daarin deed Gates enkele diepgaande voorspellingen. Zijn advies om kalm te blijven bij het gebruik ervan, is tot op de dag van vandaag een geweldig advies: "E-mail is geen goede manier om boos op iemand te worden, aangezien je niet kunt communiceren."

Meer informatie over contact opnemen met Bill Gates

Je kunt de voormalige CEO van Microsoft volgen op zijn blog op GatesNotes.com om op de hoogte te blijven van zijn nieuwste werk.

Bill Gates praat af en toe met het publiek via Reddit, zoals in deze "Ask Me Anything"-thread. Hoewel je een privébericht naar Bill Gates op Reddit kunt sturen via zijn zorgvuldig gekozen gebruikersnaam thisisbillgates, is het onwaarschijnlijk dat hij zal reageren.

Verrassend genoeg ontvangt Bill Gates niet zoveel e-mails als je zou denken. Hij vertelde US Today in 2013 dat hij slechts "40 of 50 e-mails per dag" ontvangt.

De Bill Gates e-mailzwendel

Als je een e-mail krijgt van Bill Gates waarin staat dat hij je geld wil geven, is dat oplichterij. Oplichters gebruiken vaak grote namen zoals de zijne om uw aandacht te trekken in de hoop uw geld te krijgen, en deze circuleert al jaren.

Gates staat bekend om zijn filantropie, maar dat betekent niet dat hij willekeurige mensen e-mails stuurt die miljoenen dollars aanbieden.

Aanbevolen: