Een Samsung Galaxy Watch opnieuw opstarten

Inhoudsopgave:

Een Samsung Galaxy Watch opnieuw opstarten
Een Samsung Galaxy Watch opnieuw opstarten
Anonim

Wat te weten

  • Vanaf de hoofdwijzerplaat: veeg omlaag en tik vervolgens op aan/uit-pictogram > uitschakelen.
  • Wacht tot het horloge uitschakelt en houd vervolgens de home-knop ingedrukt totdat het weer wordt ingeschakeld.
  • Je kunt ook de home-knop en back-knop ingedrukt houden totdat het horloge uitschakelt en het automatisch opnieuw start.

Dit artikel legt uit hoe je een Samsung Galaxy Watch opnieuw opstart.

Hoe start ik mijn Samsung Galaxy Watch opnieuw op?

Als je Samsung Galaxy Watch het doet en je moet hem opnieuw opstarten, heb je twee opties. U kunt het horloge uitschakelen in de energiebeheeropties of een herstart forceren met behulp van de fysieke horlogeknoppen.

Met de eerste methode wordt het horloge uitgeschakeld, dus u moet de Samsung Galaxy Watch handmatig inschakelen om het herstartproces te voltooien. De tweede methode start een herstartreeks, dus het horloge wordt afgesloten en start vervolgens vanzelf opnieuw op.

Hier leest u hoe u uw Galaxy-horloge opnieuw kunt opstarten via de menu's:

  1. Veeg naar beneden vanaf de hoofdwijzerplaat.
  2. Tik op het power icoon.
  3. Tik op Uitschakelen.

    Image
    Image
  4. Om het horloge weer aan te zetten, houdt u de fysieke Home-knop ingedrukt.

    Image
    Image
  5. Laat de startknop los wanneer het horlogescherm wordt ingeschakeld.

Hoe forceer je een Samsung Galaxy Watch opnieuw te starten?

Als uw scherm is vastgelopen of de touchscreenbediening niet werkt, kunt u uw Galaxy Watch ook geforceerd opnieuw opstarten. Zo werkt het:

  1. Houd de fysieke Home-knop en back-knoppen op je horloge ingedrukt.

    Probeer alleen de Home-knop ingedrukt te houden als dat niet werkt. Sommige Samsung-horloges, zoals de Galaxy Watch Active en Active 2, gebruiken in plaats daarvan deze methode.

  2. Blijf de knoppen ingedrukt houden wanneer het aan/uit-scherm verschijnt.

    Image
    Image

    Als je horlogescherm is vastgelopen, wordt dit scherm mogelijk niet weergegeven. Blijf in dat geval de knoppen ingedrukt houden totdat het scherm zwart wordt en je een herstartbericht ziet.

  3. Als het scherm zwart wordt, laat je de Home- en Back-knoppen los en je horloge wordt automatisch opnieuw opgestart.

    Image
    Image

Wat is het verschil tussen het opnieuw opstarten en resetten van een Galaxy Watch?

Wanneer u een Samsung Galaxy Watch opnieuw opstart, schakelt u deze in feite uit en weer in. Het horloge blijft gekoppeld aan uw telefoon en geen van uw instellingen of gegevens gaan verloren. Beide resetmethoden volbrengen dezelfde taak, hoewel u voor de ene methode het horloge handmatig opnieuw moet inschakelen terwijl de andere het automatisch opnieuw opstart. Het herstarten van een Samsung Galaxy Watch kan veel problemen oplossen, zoals trage prestaties, trage respons en een vastgelopen scherm.

Het resetten van een Galaxy Watch, ook wel fabrieksreset genoemd, herstelt het horloge naar de oorspronkelijke fabrieksstaat. Je kunt een Samsung Galaxy Watch resetten via de Galaxy Wearable-app op je telefoon of via het horloge zelf. Na een reset moet je je Galaxy Watch op dezelfde manier instellen als toen je hem voor het eerst kreeg.

Het resetten van een Galaxy Watch kan een aantal ernstige problemen oplossen, maar als u geen back-up van uw horloge maakt voordat u het opnieuw instelt, verliest u alle instellingen en gegevens die erop zijn opgeslagen. U moet ook een reset uitvoeren voordat u een Galaxy Watch aan een nieuwe telefoon kunt koppelen, verkopen of weggeven.

FAQ

    Kan ik bellen met mijn Samsung Galaxy Watch?

    Ja. Tik op je horloge op Telefoon en kies Toetsenblok of Contacten. Tik op het groene Telefoon pictogram om het gesprek te starten. Om oproepen op uw Samsung Watch te beantwoorden, tikt u op de linker groene antwoordknop en veegt u met uw vinger naar het midden van het scherm.

    Hoe laad ik mijn Samsung Galaxy Watch op zonder de oplader?

    Om je Samsung Galaxy Watch op te laden zonder de oplader, plaats je hem op een compatibel Qi-laadstation of een Galaxy Phone die PowerShare ondersteunt. Houd het apparaat goed in de gaten om er zeker van te zijn dat het niet te heet wordt.

    Hoe verbind ik mijn Samsung Galaxy Watch met mijn telefoon?

    Om een Samsung Galaxy Watch op je telefoon aan te sluiten, moet je het horloge resetten en vervolgens instellen met de app op je nieuwe telefoon. Een Samsung Watch kan maar met één telefoon tegelijk worden verbonden.

Aanbevolen: