7 auto's die moeten worden opgewekt als EV's

Inhoudsopgave:

7 auto's die moeten worden opgewekt als EV's
7 auto's die moeten worden opgewekt als EV's
Anonim

Als samenleving houden we van, houden, houden we van de filmfranchise, Back to the Future. Van tijdreizen en pestkoppen tot borderline-incest, deze film heeft het allemaal. Maar de beste grap in de hele serie is de DeLorean als tijdmachine, de droom van een mislukte automaker die herleeft als de bron van alle filmische shenanigans. Nou, kinderen en kinderen met 401Ks, de DeLorean komt terug als een EV. Ik ben opgewonden, en ik heb zelfs nog nooit in een DeLorean gereden. Ik heb gehoord dat het niet zo geweldig is achter het stuur. Maar wie maakt het uit? Nostalgie!

Image
Image

De DeLorean treedt in de voetsporen (err bandenprofielen) van de opnieuw geïntroduceerde Hummer EV. De benzineslurper van het begin van deze eeuw krijgt een tweede kans als wattslurper. Maar laten we het daar niet bij laten. Er zijn een hele reeks prachtige auto's die autofabrikanten kunnen terugbrengen. Ik heb zelfs ooit voorgesteld dat Honda ons een elektrische S2000 roadster zou geven. Dus in die lijn, hier zijn de voertuigen die moeten worden opgewekt als EV's.

Honda Element

Iedereens favoriete vierkante SUV moet worden geëlektrificeerd. Ik heb dit van meer mensen gehoord dan enig ander voertuig dat er is. De productie mag dan in 2011 zijn beëindigd, de Element is nog steeds gewild. Met zijn neerklapbare achterbank, brede deuropeningen, lage laadhoogte, holle laadruimte en rubberen vloer die kan worden leeggespoten, is de Element een leeg canvas dat klaar is om elke rare taak die je hem tegenkomt te accepteren.

Image
Image

Dit zou Honda's antwoord kunnen zijn op de VW ID. Buzz. Een elektrisch vrachtvoertuig dat is gebouwd voor plezier en werk (als je van dat soort dingen houdt) dat al het ontwerp heeft dat nodig is voor een gigantische batterij. Het zal waarschijnlijk een beetje extern ontwerpmassage nodig hebben om de luchtweerstandscoëfficiënt naar beneden te krijgen, in de regel glippen niet zo geweldig door de lucht - maar de mensen bij Honda zijn slim; ze kunnen het uitzoeken.

Buick Grand National

Als kind werd ik verliefd op de Buick Grand National. Het zag er cool uit, het klonk geweldig, oh, en het was snel en dreigend, zoals Darth Vader na het drinken van zes Red Bulls. Het is een van de voertuigen waardoor ik geïnteresseerd raakte in auto's. 1987 was het laatste modeljaar van het voertuig.

Toen gebeurde er iets grappigs. De Watchmen-televisieserie op HBO introduceerde een elektrische Grand National aangedreven door de serieheld Angela Abar, gespeeld door de altijd geweldige Regina King. Ook begon Run the Jewels verwijzingen naar de Grand National, ook bekend als 'Grand Natty', in elk ander nummer te laten vallen.

Image
Image

Buick heeft momenteel een reeks SUV's. Net als elke andere autofabrikant richt het zich op de groeiende markt van mensen die hoog willen zitten en spullen willen vervoeren. Maar voor het grootste deel is niemand enthousiast over een Buick. Breng de Grand National terug als een EV, en een Buick zal opnieuw in één adem worden genoemd als een Mustang en een Corvette.

Volkswagen Cabrio

Cabrio's hoeven geen roadsters, sportwagens of dingen te zijn die je grootouders zouden zien rijden die zo groot zijn als een walvis en die op het punt staan uit te varen. Het kunnen leuke, kleine auto's zijn die jou en je vrienden naar het strand, het meer of andere wateren vervoeren terwijl ze een grijns en een zonnebril dragen. De Volkswagen Cabrio is voor dit soort gekkigheid gebouwd. Toen verdween het op de Amerikaanse markt en in plaats daarvan kregen we de EOS-cabriolet, wat… laten we er niet eens over praten.

Image
Image

De wereld heeft een leuke, converteerbare EV nodig om door de stad te cruisen. Volkswagen brengt al vreugde in de EV-wereld met de ID. Buzz. Waarom zou u de smile express niet voortzetten met een EV Cabrio? Als het dit gaat waarmaken, moet het opschieten, want Mini plant een EV-cabriolet. Maar nogmaals, er is genoeg ruimte in de wereld voor twee elektrische coupés van bovenaf.

Toyota FJ Cruiser

Ok, deze zou echt kunnen gebeuren. Ik plaats dit hier alleen maar om Toyota aan te sporen zijn Compact Cruiser EV-concept in productie te nemen. Dat gezegd hebbende, dit is een no-brainer. De wereld van offroaders kreeg met de introductie van de Ford Bronco een enorme kick in de boulderbroek. Ten slotte heeft de Jeep Wrangler behoorlijke concurrentie. Dit is waar Toyota zou kunnen binnenvallen met zijn eigen trail-vechtvoertuig dat ook beter is voor de planeet die het doorkruist.

Image
Image

De Wrangler 4Xe Plug-in hybride heeft al laten zien dat mensen die off-road willen rijden dat ook geruisloos en met minder impact op de natuur willen doen. Toyota zou all-in gaan en het zou een voorsprong op andere autofabrikanten op dit gebied geven en iedereen ervan weerhouden om te laat te zijn met de EV-revolutie. Bovendien zien de FJ Cruiser en Compact Cruise er geweldig uit. Het zijn gewoon mooie voertuigen, en het is jammer dat 2014 het laatste modeljaar was van de FJ Cruiser in de Verenigde Staten

Subaru Brat/Baja

De Subaru Brat en Baja waren rare kleine vrachtwagens. Misschien waren ze hun tijd vooruit. De Baja verdween en toen werden minitrucks enorm. De Baja werd stopgezet en nu schreeuwen we allemaal om een Ford Maverick of Hyundai Santa Cruz. Dit is het moment voor Subaru om een van deze rare kleine voertuigen met vierwielaandrijving opnieuw te introduceren als een EV.

Image
Image

Stel je een leuke kleine EV voor die je kunt vullen met mulch, honden of hout terwijl je rustig rondvaart en nog steeds kunt parkeren in een ruimte van normale grootte. De herrezen Brat (of Baja) zou nog steeds plaats bieden aan vier personen en nog steeds de ruimte hebben die mensen nodig hebben voor hun dagelijkse boodschappen. Plus, vierwielaandrijving, wat een beetje Subaru's ding is als je de BRZ met achterwielaandrijving negeert. Het is de perfecte kleine EV voor het merk dat een overwinning met een vrachtwagen nodig heeft.

Chevy El Camino / Ford Ranchero

Terwijl we het over vrachtwagens hebben, laten we het hebben over een van de raarste trends ooit: het auto-vrachtwagending. De Ford Ranchero en El Camino waren auto's die ook vrachtwagens waren. Het is gewoon vreemd, maar ze waren ook een ding van schoonheid. Zit laag als een auto, heb een enorm bed als een vrachtwagen. Natuurlijk, waarom niet?

Image
Image

Nou, beide voertuigen hebben de tand des tijds doorstaan met enthousiastelingen, en verdienen die mensen niet een nieuw autovrachtwagending om geobsedeerd door te raken? Van de twee autofabrikanten denk ik dat Ford degene is die dit voor elkaar krijgt. Ze zijn de laatste tijd goed bezig met EV's en nostalgie. Bovendien hebben ze de F-150 Lightning al in productie om te nemen wat ze daarvan leren en het in een autovrachtwagen te smoren. Oh, ze zouden het de Rad-chero kunnen noemen … ik zie mezelf eruit.

Saab

Image
Image

Ik ging een Saab kiezen, maar realiseerde me toen dat letterlijk elke Saab het zou doen. Saabs werden gekocht door nerdy automensen en architecten. Het Zweedse automerk is op dit moment schijnbaar honderden keren gekocht en verkocht en bevindt zich nu in een soort van onzekerheid. Maar Saab-mensen willen nog steeds meer Saabs. Dus kan iemand de naam Saab kopen en vervolgens een paar slimme ontwerpers en ingenieurs inhuren die van Bergman-films houden en aan het werk gaan? Maak gewoon wat EV Saabs.

Aanbevolen: