Games die moeten worden opgenomen in Nintendo's uitbreidingspakket

Inhoudsopgave:

Games die moeten worden opgenomen in Nintendo's uitbreidingspakket
Games die moeten worden opgenomen in Nintendo's uitbreidingspakket
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Zowel de N64- als de Genesis-bibliotheken beloven al solide titels, maar ze kunnen altijd meer gebruiken.
  • Er ontbreken zoveel geweldige games in de huidige Genesis-reeks dat het onmogelijk is om ze allemaal op te sommen.
  • Veel geliefde N64-games ontbreken ook in de huidige lijst, maar zullen waarschijnlijk later verschijnen omdat Nintendo ze bezit.

Image
Image

Het nieuwe Nintendo Switch Online + Expansion Pack voegt twee nieuwe consolebibliotheken toe aan de mix, maar er zijn nog veel meer games die we hopelijk in de toekomst zullen zien.

Zolang het uitbreidingspakket geen absurd bedrag toevoegt aan mijn jaarlijkse Nintendo Switch Online-kosten, zal ik absoluut mijn abonnement upgraden. Nintendo 64- en Sega Genesis-spellen op de Switch kunnen spelen is gewoon te mooi om te laten liggen, hoewel, toegegeven, veel Genesis-spellen digitaal beschikbaar zijn gemaakt op andere platforms.

Ik hou van een paar klassieke videogames en kijk ernaar uit om terug te springen in Mario 64, Sin and Punishment te proberen en Sonic the Hedgehog 2 opnieuw te bezoeken. Dat gezegd hebbende, noemde Nintendo het toevoegen van meer games aan beide bibliotheken in de toekomst, en er zijn een paar games waarvan ik persoonlijk echt hoop dat ze op een gegeven moment de cut zullen halen.

Opmerking: deze lijst is gebaseerd op de games die ik me met plezier herinner, en als ik het niet echt heb gespeeld, kan ik er niet zo goed voor instaan. Ik vermijd ook opzettelijk games die zeer waarschijnlijk verschijnen (zoals meer Sonic the Hedgehog-titels of Wave Race 64). En hoe graag ik Conker's Bad Fur Day ook nog eens zou spelen, ik ben er vrij zeker van dat Nintendo er helemaal vanaf wil blijven.

Sega Genesis

Cyborg Justice is een beat-em-up die ik tientallen keren moet hebben gehuurd. Mechanisch (geen woordspeling bedoeld) is het een vrij eenvoudig spel, maar wat het onderscheidt, zijn de … nou ja … onderdelen. Alle robotvijanden waar je tegen vecht, bestaan uit verschillende onderdelen die bepalen welke aanvallen en andere vaardigheden ze kunnen hebben. En je kunt letterlijk de uitrusting die je wilt eraf trekken en het zelf dragen, waardoor je je eigen gevechtsopties verandert. Het is vrij hersenloos, zeker, maar ik vond het heerlijk om mijn eigen vernietigingsmachine on-the-fly in elkaar te kunnen zetten.

Image
Image

Ik herinner me ook dat ik Decap Attack een heleboel huurde, vooral omdat het zo raar was. Het is een relatief standaard actieplatformer in hart en nieren, maar je speelt als een onthoofde mummie met een gezicht in je romp. Je kunt ook je gezicht uitstrekken om alle verschillende vijanden met een cartoon-horrorthema aan te vallen, of een schedel vinden die je naar ze kunt gooien. En je naam is Chuck D. Hoofd. Het is heerlijk belachelijk.

Altered Beast zou mijn laatste keuze zijn, maar het is een veel te voor de hand liggende keuze, dus ik ga met een andere power-swapping ravotten: Kid Chameleon. De game heeft een aantal niveaus, waarvan er vele verborgen zijn, en negen verschillende maskers/helmen die je kunt vinden om unieke krachten te krijgen. Schiet door vijanden met een gehoornde helm, gooi een eindeloos spervuur van bijlen terwijl je een hockeymasker draagt, beklim muren als je een vliegenkop draagt, enzovoort. Ja, het is absurd, maar het is ook leuk en vertederend.

Nintendo 64

Ik wil heel graag Space Station Silicon Valley weer spelen. Je speelt als het brein van een robot die in de slapende lichamen van de verschillende bizarre wezens die het station bewonen en deze kunnen besturen. Sommige van deze dieren zijn nodig om bepaalde puzzels op te lossen, andere zijn je enige manier om een reis door gevaarlijke omgevingen te overleven, en het is geweldig om dit allemaal uit te zoeken.

Turok 2: Seeds of Evil is waarschijnlijk een gegeven voor de toekomst, maar het is nog niet opgenomen in een van de officiële lijsten die we tot nu toe hebben gezien, dus hier is het. Ik weet dat iedereen van Goldeneye en Perfect Dark houdt, maar Turok 2 was de N64-shooter waar ik de meeste tijd mee doorbracht. De wapens zijn eclectisch (zoals de Cerebral Bore), de ontwerpen van de vijand waren cool voor die tijd en de multiplayer was een tijdverslinder.

Hoewel ik vechtspellen over het algemeen vermijd, heb ik een bijzondere voorliefde voor Killer Instinct. Dus ik hoop natuurlijk dat Killer Instinct Gold in de N64-bibliotheek terechtkomt. Ik denk dat het een combinatie is (ha!) van de unieke karakters en het feit dat ik het best goed kon doen met knopen, waardoor ik verliefd werd op het originele arcadespel. Het is lang geleden dat ik Killer Instinct heb gespeeld en ik mis het.

Eerlijk gezegd zijn er te veel oudere games (en gamesystemen) die een fantastische aanvulling zouden zijn op Switch Online. In een ideale wereld zouden we daar ook GameCube-, GBA- en Wii-bibliotheken hebben, plus enkele andere all-time grootheden voor de NES- en SNES-bibliotheken. Voor nu hoop ik echter dat op zijn minst een handvol van mijn jeugdfavorieten in de rotatie belanden.

Aanbevolen: