Sony introduceert uniek ontworpen draadloze LinkBuds

Sony introduceert uniek ontworpen draadloze LinkBuds
Sony introduceert uniek ontworpen draadloze LinkBuds
Anonim

Sony heeft zijn nieuwe LinkBuds geïntroduceerd, een paar draadloze oordopjes met een uniek ringapparaat dat aan de zijkant uitsteekt.

Het bedrijf verwijst naar deze vormfactor als een "open ring-ontwerp" en is bedoeld om meer omgevingsgeluid binnen te laten zonder de audio-uitvoer van de LinkBuds op te offeren. Volgens Sony hebben de LinkBuds ook verschillende features die zorgen voor een hoge geluidskwaliteit en ruimtelijke beleving.

Image
Image

Het lijkt erop dat het doel van de ring is om het milieubewustzijn te behouden door geluid van de buitenwereld binnen te laten. Sony vermeldt dat het de LinkBuds heeft ontworpen met een focus op mensen die vanuit huis werken en degenen die AR-games spelen, zodat ze kunnen letten op wat er om hen heen gebeurt.

De LinkBuds wegen een schamele vier gram en zijn ontworpen om comfortabel in je oor te passen, aldus de techgigant. Het paar heeft een batterijduur van maximaal 5,5 uur of 12 uur als je de case gebruikt.

Naast de ring hebben de LinkBuds de Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), waardoor de kwaliteit van soundtracks wordt verbeterd, en Adaptive Volume Control (AVC), die het volume automatisch aanpast aan uw locatie. AVC is bedoeld om ervoor te zorgen dat het volume te allen tijde op een comfortabel, consistent niveau staat.

Image
Image

Extra functies zijn onder meer Speak-to-Chat, dat automatisch audio pauzeert wanneer je een gesprek begint, en Fast Pair om snel verbinding te maken met een Android-apparaat en kan worden gebruikt om verloren oordopjes te lokaliseren.

De Sony LinkBuds zijn beschikbaar voor pre-order op de Sony-website voor $ 179,99 in wit of grijs, en ze worden vanaf 17 februari verzonden.

Aanbevolen: