Vibes High Fidelity Earplugs Review: solide, uniek ogende concert-oordopjes

Inhoudsopgave:

Vibes High Fidelity Earplugs Review: solide, uniek ogende concert-oordopjes
Vibes High Fidelity Earplugs Review: solide, uniek ogende concert-oordopjes
Anonim

Bottom Line

Thes Vibes High Fidelity oordopjes blokkeren het geluid heel goed, en omdat er meerdere formaten zijn, zijn ze een geweldige keuze voor meer mensen.

Vibes High Fidelity oordopjes

Image
Image

We hebben Vibes High Fidelity-oordopjes gekocht zodat onze deskundige recensent ze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Vibes High Fidelity Earplugs behoren tot de meest uniek uitziende oordopjes op de markt. De trend naar meerlaagse siliconen oordopjes heeft de markt bijna volledig overgenomen, maar Vibes heeft ervoor gekozen om in de richting van een oordopje te gaan, wat je veel opties biedt voor pasvorm en comfort. Deze oordopjes bieden een solide mate van geluidsdemping, worden geleverd met een paar verschillende siliconen tips en passen zelfs in een plastic draagtas.

Er zijn enkele tekortkomingen, met name in de kwaliteit van het hele pakket en in de look/feel van de oordopjes, maar als je de demping in de eerste plaats op prijs stelt, zijn deze oordopjes behoorlijk solide. Lees verder om erachter te komen hoe ze het deden tijdens onze tests.

Ontwerp: oordopjes-achtig en enigszins zichtbaar

Een belangrijke overweging bij een oordopje is hoe het er in je oren uitziet. De meeste duurdere oordopjes kiezen voor een onopvallende look, die vrijwel verdwijnt als je de oordopjes in je oren steekt. De Vibes, hoewel niet helemaal opdringerig, steken iets meer uit dan we hadden gehoopt. Dit komt waarschijnlijk omdat ze in wezen dezelfde grootte en vorm hebben als je favoriete paar in-ear oordopjes, alleen zonder de draden.

De andere vreemde keuze, vanuit een ontwerpstandpunt, is dat de schacht en het oordopjefilter een doorzichtige, tonvormige behuizing zijn en dat de siliconen tips zelf effen wit zijn. Dit onderscheidt Vibes in een veld van volledig heldere oordopjes, maar het is een beetje vervelend omdat ze vatbaar zijn voor het verzamelen van vuil en oorsmeer. Om eerlijk te zijn, de hele oordop is iets minder dan 2,5 cm lang, dus het is niet per se gigantisch, maar vanwege de manier waarop het in je oor zit (en omdat het siliconen uiteinde ervoor zorgt dat het niet erg ver naar binnen gaat), je zult een klein deel van de schacht zien uitsteken.

The Vibes, hoewel niet helemaal opdringerig, steken iets meer uit dan we hadden gehoopt. Dit komt waarschijnlijk omdat ze in wezen dezelfde grootte en vorm hebben als een paar in-ear oordopjes, alleen zonder de draden.

Comfort: stevig en stabiel, maar duidelijk zichtbaar

Door hun oordopjesachtige vorm voelen de Vibes heel anders aan dan de standaard siliconen, kegelvormige oordopjes. Dit helpt veel in de categorie geluidsblokkering, waar we later op in zullen gaan, maar je zult een beetje comfort opofferen. Sommige lichtere pluggen zijn gemakkelijker te dragen en verdwijnen vrijwel als je ze eenmaal hebt geplaatst en een paar minuten hebt gedragen.

De Vibes zijn altijd aanwezig en drukken altijd stevig in je gehoorgang. Er zijn een paar verschillende maten tips, en dit is leuk om te zien omdat het ervoor zorgt dat je opties hebt als je oren groter of kleiner zijn dan normaal. Als je het gevoel hebt dat siliconentips in je oren drukken, net als bij een koptelefoon, is dit waarschijnlijk goed voor je. Maar voor ons geld voelen sommige zachtere, lichtere ontwerpen van oordopjes met één component een stuk beter aan bij langdurig gebruik.

Image
Image

Duurzaamheid en bouwkwaliteit: solide en uitwisselbaar

Deze oordopjes voelen erg solide aan vanuit bouwperspectief. De cilinder met filterbehuizing is echt stijf en solide (Vibes noemt het "glashelder", maar voor ons voelde het meer als een solide plastic), terwijl de siliconen tips zacht en flexibel zijn. We denken dat dit een heel slimme keuze was, omdat oordopjes die volledig van siliconen en zacht zijn, vaak dunner en breekbaarder aanvoelen. Je offert wel wat op op het gebied van comfort, maar we denken dat deze pluggen vaak langer meegaan.

De cilinder met filterbehuizing is erg stijf en solide (Vibes noemt het "glashelder", maar voor ons voelde het meer als een solide plastic), terwijl de siliconen tips zacht en flexibel zijn.

Bovendien zijn er meerdere verwisselbare tips die je aan en uit kunt wisselen. Hoewel het hier de bedoeling is om de siliconentip te vinden die het beste bij je oor past, is het ook een manier om nieuwe tips in te wisselen als degene die je gebruikt echt vies worden. Combineer dit met de levenslange garantie van Vibes, en je hebt een echte solide set stekkers die met veel gemoedsrust komen. Met een gewicht van ongeveer een halve ounce zijn ze een beetje zwaarder dan de lichtere pluggen, maar dit komt de duurzaamheid ten goede.

Prestaties en effectiviteit: echt capabel en echt gelijkmatig

Een beetje achtergrondinformatie over oordopjes: de meeste klassieke schuimpluggen dempen het geluid uitstekend, maar ze hebben de neiging om het te overdrijven in de midden- en hoge tonen van het spectrum. Dit betekent dat je alles waar je naar luistert dempt op onnatuurlijke, raar klinkende manieren. Als je oordopjes gebruikt om te slapen of in een luide omgeving, is dit niet per se een probleem, maar als je oordopjes gebruikt voor luide muziek, verlies je veel van de luisterervaring. De Vibes-pluggen maken gebruik van een filter in de schacht dat tot doel heeft dat spectrum glad te strijken, waardoor u een vlakkere, natuurlijkere EQ krijgt. In onze tests gold dit voor luide concerten, waardoor ze een van de beste zijn die we hebben getest als het gaat om het weergeven van een geluidsspectrum.

Image
Image

Toegevoegde functies en accessoires: basis, met een focus op maataanpassing

Dit pakket was behoorlijk midden in de weg in vergelijking met de rest van de oordopjesmarkt. Je krijgt een kleine draagtas van ongeveer vijf centimeter breed, en dat is leuk om te zien, maar het was naar onze mening behoorlijk dun en breekbaar. Deze case bevatte ook geen sleutelhangeroptie, wat jammer is omdat oordopjes gemakkelijk te vergeten zijn, maar een sleutelhanger helpt dat te verlichten. Het is leuk om drie verschillende maten oordopjes in het pakket te zien, zodat je zeker de juiste pasvorm kunt vinden en ervoor zorgt dat je altijd een siliconen tip hebt om een vuile te vervangen. Maar er zijn hier geen fancy gimmicks, en alles bij elkaar genomen is het een vrij basispakket.

Image
Image

Prijs: goed voor wat je krijgt

Je kunt schuimrubberen oordopjes krijgen voor bijna een cent, maar een herbruikbaar paar als dit zal meestal rond de $ 30 schommelen. Het is leuk om te zien dat deze oordopjes dichter bij $ 20 komen (we hebben ze op Amazon opgehaald voor $ 23). Het lijkt misschien niet veel, maar de meeste concurrenten in deze categorie van deze kwaliteit zullen veel dichter bij $ 28-30 liggen, dus $ 23 is een koopje voor wat je hier krijgt. In wezen zijn deze oordopjes zeer effectief in het gelijkmatig blokkeren van geluid, en de levenslange garantie betekent dat die investering lang meegaat.

De Vibes-pluggen gebruiken een filter in de schacht dat tot doel heeft dat spectrum glad te strijken, waardoor je een vlakkere, meer natuurlijke EQ krijgt. In onze tests gold dit voor luide concerten en waren enkele van de beste die we hebben getest als het gaat om het weergeven van een geluidsspectrum, maar stiller.

Concurrentie: slechts een paar vergelijkende opties

Eargasm High Fidelity Earplugs (Bekijk op Amazon): De Eargasm-optie geeft je, naar onze mening, een meer comfortabele, natuurlijkere geluidsblokkerende ervaring, maar voor een fatsoenlijke bedrag meer geld.

Brison High Fi Earplugs (Bekijk op Amazon): Brison heeft een optie voor ongeveer $ 20 met meer accessoires, maar lijkt net iets goedkoper.

EarDial HiFi Earplugs (Bekijk op Amazon): Voor slechts een paar dollar meer kun je comfortabelere oordopjes krijgen met de toegevoegde optie om te koppelen met een dB-reading-app.

Veel geluidsblokkering in een uniek ontwerp

Deze oordopjes waren echt verrassend voor ons. Alleen al op het gebied van uiterlijk wisten we niet zeker of we het leuk zouden vinden hoe ze zich voelden, en om eerlijk te zijn, ze voelen een beetje onhandig en strak aan. Maar dit hielp om veel dB-niveaus te verlagen, en het deed dit op een echt gelijkmatige, natuurlijke manier. Dit is enorm als je oordopjes wilt die de concertervaring stiller maar niet modderiger maken. Deze zijn een noodzaak voor regelmatige concertbezoekers.

Specs

  • Productnaam High Fidelity-oordopjes
  • Product Brand Vibes
  • Prijs $23.98
  • Gewicht 0,5 oz.
  • Kleur Helder & Wit
  • Geluidsdemping 23 dB

Aanbevolen: