Lenovo introduceert draadloze oplaadkit voor laptops

Lenovo introduceert draadloze oplaadkit voor laptops
Lenovo introduceert draadloze oplaadkit voor laptops
Anonim

Lenovo heeft een draadloze oplaadkit onthuld die is ontworpen om te werken met de meeste 13- tot 14-inch laptops, die in oktober wordt uitgebracht voor ongeveer $ 165.

In een persbericht waarin een aantal Lenovo Go-accessoires worden beschreven, heeft het bedrijf ook onthuld dat het een draadloze oplader voor laptops uitbrengt, de Lenovo Go USB-C Wireless Charging Kit. Deze kit is ontworpen om te werken met de meeste Windows- en macOS 13- tot 14-inch laptops, met behulp van Power-by-Contact (PbC)-technologie van energysquare om de lading te leveren.

Image
Image

De Lenovo Go USB-C draadloze oplaadset bevat een ontvangerbasis die op de laptop kan worden aangesloten en een oplaadmat die kan worden aangesloten op een stopcontact of een oplader van 45 tot 65 watt. Sluit de mat aan, sluit de ontvanger aan op een USB Type-C-poort van uw laptop en plaats de laptop en ontvanger op de mat om te beginnen met opladen.

Aangezien de Wireless Charging Kit PbC-opladen gebruikt, werkt hij niet met standaard Qi-gebaseerde opladers - hij gebruikt geleiding in plaats van Qi's inductietechnologie. Dit betekent dat u een PbC-compatibele zender moet gebruiken om de ontvanger van de kit op te laden.

Image
Image

PbC heeft echter oplaadtijden die net zo snel zijn als bekabeld opladen, vereist geen nauwkeurige matpositionering om op te laden en kan meerdere apparaten tegelijk opladen op hetzelfde oppervlak.

"De draadloze oplaadkit biedt vrijheid van frequente beweging tussen de werkruimte en andere locaties, en elimineert de noodzaak om een netsnoer los te koppelen en weer aan te sluiten", verklaarde Lenovo in het persbericht, "Lenovo Go-accessoires helpen gebruikers hun potentieel te bereiken door technologische belemmeringen voor productiviteit te verminderen."

Aanbevolen: