De 9 beste projectorschermen van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste projectorschermen van 2022
De 9 beste projectorschermen van 2022
Anonim

Het beste projectorscherm kan een geweldig verschil maken om uw thuisbioscoop te verbeteren. Als je een muur of zelfs een opgehangen laken gebruikt, dan zijn ze een must om te kopen - ze zullen de beeldkwaliteit echt zoveel verbeteren, waardoor het in sommige gevallen vergelijkbaar is met een tv-scherm. Er is een enorm scala aan opties, en koop niet alleen de grootste - het hangt echt af van je projector en de ruimte.

Voor de meeste mensen vond onze tester het Elite-schermen 135-inch ezFrame de beste optie - hoewel wees gewaarschuwd dat het ook prijzig is (als je een klein budget hebt, is het Silver Ticket 100-inch scherm ook een geweldige optie).

Beste algemeen: Elite-schermen 135-inch ezFrame

Image
Image

Het is niet voor niets een van de beste algemene keuzes: het Elite Screens 135-inch ezFrame heeft een enorm scherm en een 16:9-breedbeeldverhouding voor die volledige bewegingservaring. Het ezFrame is eenvoudig in enkele minuten op te zetten, met een handige toolkit. Bij het kijken van films is de kleurweergave nauwkeurig en levendig dankzij het wit matte oppervlak van het scherm. Als het op design aankomt, geeft een zwart fluwelen frame rond de houder hem een luxe en glamoureuze uitstraling.

Een goede film gaat natuurlijk zowel over beeld als over geluid, en de ezFrame levert ook wat het geluid betreft. Het ezFrame heeft een transparant scherm, ontworpen voor gebruik met een verborgen luidspreker of een achterluidspreker, omdat de stof van het scherm meer geluid doorlaat, waardoor een meer realistische theaterervaring ontstaat.

Het is moeilijk om dit projectorscherm te bekritiseren, afgezien van het hoge prijskaartje. Als uw budget het toelaat, is dit een van de beste permanente montageschermen voor elk huis. Als je echter geen perfectionist bent met een onbeperkt banksaldo, denken we dat het Zilveren Ticket een betere koop is.

Maat: 135 inch | Beeldverhouding: 16:9 | Garantie: 2 jaar

Beste budget: zilveren ticket STR-169100 100-inch scherm

Image
Image

Als u op zoek bent naar het best mogelijke projectorscherm voor uw geld, kunt u niet fout gaan met het Silver Ticket 100-Inch. Gemaakt van een solide en duurzaam aluminium frame, heeft het de look en feel van een premium product voor een budgetvriendelijke prijs.

Dankzij het voorgevormde en omwikkelde frame krijg je de best mogelijke kijkervaring voor thuisfilms, omdat de omhulling schaduwen helpt voorkomen en de contouren extra licht absorberen, handig als je projector niet in de beste hoek staat (hij kan ook ziet er goed uit met het zwarte frame).

The Silver Ticket is een permanente bevestiging, dus het is het beste voor mensen die op zoek zijn naar een scherm dat op één plek blijft, zoals in een kelder of recreatieruimte. Met zijn brede kijkhoek van 160 graden krijg je een fantastisch beeld, waar je ook zit.

Maat: 100 inch | Beeldverhouding: 16:9 | Garantie: 1 jaar

De behuizing van het Silver Ticket STR-169100-scherm is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium, dat erg solide aanvoelt. Dit ziet eruit als een premium scherm, ondanks het betaalbare prijskaartje. Omdat je het frame zwart-fluwelen moet plaatsen, raden we aan eerst een hangdoek, zeildoek of zelfs een schoon laken op de vloer te gooien, omdat het fluwelen materiaal de neiging heeft om als een magneet te werken voor stof, pluisjes, of haren van huisdieren waarmee het in contact komt. We vonden dat het matwitte scherm een uitstekende kleurweergave en contrast had, zonder zichtbare hotspots. De kijkhoeken zijn ook geweldig, het beeld ziet er scherp en kleurrijk uit vanaf elke stoel in huis. Dit scherm is licht genoeg om het te verplaatsen als het moet, maar het is ook omvangrijk genoeg om dat moeilijk te maken. De beste eigenschap van de Silver Ticket STR-169100 is het voorgevormde en omwikkelde frame. Het lichtabsorberende zwarte materiaal dat om het frame is gewikkeld, helpt om overgeprojecteerd licht op te nemen, zodat u niet al te precies hoeft te zijn bij het richten en afstellen van uw projector.- Jeremy Laukkonen, producttester

Image
Image

Beste roll-up projector: beste keuze producten 119-inch HD indoor pull-down projectorscherm

Image
Image

Het gemak van een roll-up projector kan precies zijn wat je nodig hebt als je ruimte probeert te besparen, waardoor de Best Choice Products 119-inch HD Indoor Pull Down Screen een van de beste keuzes is voor iedereen die op zoek is naar deze functie. Het is over het algemeen een fantastische aankoop, want het is verrassend betaalbaar, eenvoudig te monteren en heeft een hoogwaardig wit mat vinylscherm.

Dit is een vast scherm met een handmatig neerklapmechanisme dat is ontworpen voor semi-permanente installatie. U kunt het scherm naar beneden trekken wanneer het klaar is voor gebruik, met een vergrendelingsfunctie die ervoor zorgt dat uw scherm tijdens gebruik op zijn plaats blijft. Als je klaar bent, rol je het scherm gewoon weer omhoog.

Houd er rekening mee dat het scherm zelf vierkant is, dus als je van plan bent het te gebruiken in de 16:9-verhouding, kun je niet profiteren van alle 119 inch - je krijgt een 97.5-inch breedbeeldbeeld. Bij het kijken van films zijn de kleur en nauwkeurigheid indrukwekkend, met grote helderheid. Met een redelijke prijs en een hoogwaardig, duurzaam product is dit scherm een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel gemak als kwaliteit.

Maat: 119 inch | Beeldverhouding: 1:1 | Garantie: 60 dagen

Als je dit scherm koopt en een 119-inch diagonaal breedbeeldprojectorscherm verwacht, zul je teleurgesteld zijn. Volgens onze eigen metingen ligt de diagonale meting dichter bij ongeveer 97,5 inch bij het bekijken van 16:9-inhoud op dit scherm. Dat is best goed voor een handmatig uitklapbaar projectorscherm in deze prijsklasse, het is alleen jammer dat de fabrikant en sites van derden dat niet zo duidelijk maken als ze zouden kunnen. Het scherm is letterlijk klaar om uit de doos te gaan, zonder montage. Het voelt redelijk solide aan, maar het metaal zelf is niet erg dik of veerkrachtig. Het scherm trekt met een beetje schokkerige beweging naar beneden, maar het blijft heel gemakkelijk op zijn plaats. Toen het naar beneden werd getrokken, merkten we wat golving in het scherm die heel duidelijk was om naar te kijken, maar minder duidelijk met een gebruikte projector. We hebben het met grote zorg gelijkmatig kunnen intrekken, hoewel het ongelijk oprolt als je niet voorzichtig bent. - Jeremy Laukkonen, producttester

Image
Image

Beste voor kleine kamers: Elite Screens Sable Frame B2 92-inch

Image
Image

Als je op zoek bent naar een projectorscherm voor een kleinere ruimte, is het Elite Screens Sable Frame B2 92-inch 16:9-frame iets kleiner dan sommige van de andere schermen die hier zijn beoordeeld, en zal het niet helemaal overweldigen een kleine kamer.

Het scherm is schimmelbestendig en gemakkelijk schoon te maken met water en zeep, en omgeven door een zwart fluwelen aluminium frame, dat zowel esthetisch als functioneel is, omdat het helpt het projectorlicht te absorberen en de beelden op het scherm te houden, in plaats van de muur.

We houden ook van de hoogwaardige constructie en het premium gevoel van dit scherm, dat ervoor zorgt dat het scherm na verloop van tijd niet kreukt of kreukt. Bekijk dit scherm als je op zoek bent naar een eersteklas, gebruiksvriendelijk product dat een kleinere kamer niet zal overweldigen.

Maat: 92 inch | Beeldverhouding: 16:9 | Garantie: 2 jaar

Beste voor grote kamers: Elite-schermen 180-inch

Image
Image

Als je groot wilt worden en naar huis wilt om films te kijken, dan is dit enorme scherm iets voor jou. De Elite Screens 180-inch is een breedbeeld 16:9 4K-ready home theater gemotoriseerd drop-down projectorscherm, dat het gemak biedt om het scherm te verhogen wanneer het niet in gebruik is, via de meegeleverde afstandsbediening.

We vinden het geweldig dat het scherm volledig zwart is, wat voorkomt dat licht van achteren binnendringt en je een nauwkeurigere videokwaliteit geeft. De textuur van het scherm zorgt ook voor een nauwkeurigere kleurweergave en is ook gemakkelijk schoon te maken. Dankzij zijn formaat is hij ook zeer geschikt voor gebruik in directiekamers of kantoren.

Het weegt 52,9 pond, dus het is niet iets dat je na installatie wilt verplaatsen, en het ontwerp geeft je de mogelijkheid om het aan het plafond of aan de muur te monteren. Als je klaar bent voor films die groter zijn dan levensgrote, is de 180-inch misschien precies wat je nodig hebt.

Maat: 180 inch | Beeldverhouding: 16:9 | Garantie: 2 jaar

Beste draagbare projectorscherm: Elite Screens POP84H Pop-Up Cinema draagbaar projectiescherm met veerframe

Image
Image

Als je op zoek bent naar een scherm dat je mee kunt nemen op de camping of in de achtertuin, dan is de Elite Screens Pop-up Cinema iets voor jou. We vinden het geweldig dat het extreem licht en draagbaar is en gemakkelijk in de meegeleverde draagtas past. Als het filmtijd is, zet je het scherm in een mum van tijd op dankzij het verende systeem. Door de meegeleverde stokken en steunstangen blijft hij buiten op zijn plaats, zelfs bij wind.

Zoals je zou verwachten van een scherm dat opvouwt, heeft het scherm wel de neiging om te kreuken, al wordt dit minder duidelijk zodra de film begint. Het is niet volledig ondersteund, maar het heeft wel zwarte maskeringsranden om te voorkomen dat licht het beeld verstoort. Het is ook gemakkelijk schoon te maken met water en zeep, belangrijk voor een scherm dat je buiten opstelt.

Over het algemeen is de beeldkwaliteit geweldig, maar zou zijn wat je zou verwachten van een scherm aan de onderkant van het prijsspectrum. Het kan echter niet eenvoudiger zijn om op te zetten, het is compact en draagbaar, en het zal zeker veel plezier toevoegen aan uw volgende kampeertrip.

Maat: 84 inch | Beeldverhouding: 16:9 | Garantie: 2 jaar

Beste buiten: SUNCOO 15ft opblaasbaar filmscherm

Image
Image

Voor een buitenscherm dat entertainment toevoegt aan elk feest of barbecue, bekijk het SUNCOO 15ft opblaasbare filmscherm. Het is een enorm buitenscherm met een breedte van 110 inch en een hoogte van 57 inch en een beeldverhouding van 16: 9. Ondanks het enorme formaat is hij met 22 pond lichter dan je zou verwachten.

De installatie is eenvoudig met de meegeleverde blazer en stokken, die ervoor zorgen dat het scherm opgeblazen blijft en aan de grond wordt vastgezet. Binnen enkele minuten is je scherm volledig opgeblazen. Zorg ervoor dat je het dicht hebt geritst, anders blijft er geen lucht in. Het geluid van de ventilator is bijna niet aanwezig, dus het zal je film niet verstoren. Het scherm zelf is gemaakt van een duurzame Oxford-stof die bestand is tegen de elementen en je video duidelijk weergeeft.

Een andere handige functie is dat de SUNCOO voor- en achterprojectie biedt, waardoor je meer opties hebt. Als u op zoek bent naar iets om uw zwembadfeest, verjaardag of buitenbijeenkomst spannender te maken, zullen zowel kinderen als volwassenen dol zijn op het plezier van dit betaalbare buitenscherm.

Maat: 120 inch | Beeldverhouding: 16:9 | Garantie: 1 jaar

Beste gemotoriseerde: Vivo 100-inch

Image
Image

Laat u niet misleiden door het goedkope prijskaartje van de Vivo 100-Inch-it pakt ver boven zijn prijsklasse uit. Als je een gemotoriseerd scherm nodig hebt, is de Vivo betaalbaar, maar biedt hij een product van zeer hoge kwaliteit. Het scherm werkt met een elektromotor en kan eenvoudig worden verhoogd en verlaagd met de meegeleverde afstandsbediening.

Het is groot, 60 inch hoog en 80 breed, en heeft een weergavegebied van 4:3. De duurzame metalen behuizing is ideaal voor zowel wand- als plafondmontage, hoewel je wel apart bevestigingsmateriaal moet aanschaffen. Met een kijkhoek van 120 graden heb je genoeg ruimte voor je publiek om de film vanuit een goede hoek te bekijken en het mat witte scherm verspreidt licht om een nauwkeurig beeld te creëren. Een zwarte achterkant blokkeert ongewenst licht en de resulterende beeldkwaliteit is indrukwekkend.

Hoewel de Vivo geen actieve 3D- of 4K-video ondersteunt, is het nog steeds een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gemotoriseerd scherm voor een betaalbare prijs.

Maat: 100 inch | Beeldverhouding: 4:3 | Garantie: 1 jaar

Beste alleskunner: Vamvo Outdoor/Indoor projectorscherm met standaard

Image
Image

De Vamvo, die rond de $ 100 zweeft, is een ongelooflijk koopje, niet in de laatste plaats vanwege zijn veelzijdigheid. Het werkt zowel binnen als buiten, met een paar unieke statiefpoten voor eersteklas ondersteuning waardoor het opzetten een fluitje van een cent is. Er zijn touwen langs de rand van het scherm om zelfs harde wind te weerstaan, en het wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je het gemakkelijk in en uit je huis kunt vervoeren.

Maat: 100 inch | Beeldverhouding: 16:9 | Garantie: 2 jaar

Als je op zoek bent naar een allround geweldig scherm voor je thuisbioscoop, dan is het Silver Ticket 100-inch scherm de perfecte balans tussen grootte en prijs als je een beperkt budget hebt. Als je wilt uitgeven, biedt Elite Screens 135-inch ezFrame (bekijk bij Amazon) alles wat je nodig hebt: fantastische videopresentatie, geluidsintegratie en levendige kleuren. Het is de uitgave waard en zal jarenlang voor home-entertainment zorgen.

Voor het beste buitenscherm moet het het SUNCOO 15ft opblaasbare filmscherm zijn (bekijk op Amazon). Het grote formaat van de SUNCOO zal zeker indruk maken, het is duurzaam en betrouwbaar, en het is gemakkelijk op te zetten en af te breken.

FAQ

    Heeft Best Buy projectorschermen in de winkel?

    Best Buy heeft wel projectorschermen, waaronder veel van de keuzes op onze lijst, zoals het merk Elite Screens, samen met Spon en hun interne Insignia. Bekijk de verschillende projectorschermen die u bij Best Buy kunt krijgen, en u zult zeker genoeg opties vinden voor uw formaat en budget.

    Wat zijn de beste draagbare schermen voor een projector?

    Onze topkeuze voor een draagbaar projectiescherm is de Elite Screens Pop-up Cinema. Het is een draagbaar projectiescherm voor buiten dat zeer licht van gewicht is, waardoor het gemakkelijk in een achtertuin kan worden opgesteld of mee kan worden genomen naar een evenement. Het wordt geleverd met een draagtas en heeft een systeem met een veerframe, zodat u het snel kunt inklappen. Ondanks de lichtgewicht constructie wordt hij geleverd met stokken en steunstangen zodat hij zelfs bij wind op zijn plaats kan blijven.

    Wat is het beste merk voor projectieschermen?

    We houden van Elite Screens vanwege hun hoogwaardige projectieschermen. De schermen zijn eenvoudig te installeren, worden geleverd met een kit en bieden een geweldige videokwaliteit, op voorwaarde dat uw projector zich kan meten. Sommige modellen hebben zelfs audio-integratie, waardoor er een compartiment is voor een verborgen luidspreker. We zijn ook fans van Silver Ticket vanwege zijn duurzaamheid en redelijke prijs ondanks de premium build.

    Welke maat scherm moet ik kopen?

    De verleiding is altijd groot te gaan, maar dit eindigt vaak met een scherm dat de kamer (en kijker) echt overweldigt. Meet in plaats daarvan de ruimte waar u het wilt plaatsen. U wilt ongeveer een voet ruimte tussen de bovenkant van de muur en het scherm zodat u niet omhoog kijkt, en weer een paar voet naar beneden voor comfort. Je wilt niet dat het scherm de kamer overspoelt, maar je wilt ook je schermgrootte maximaliseren om de bioscoopervaring thuis opnieuw te creëren.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een projectiescherm

Schermgrootte

Voordat u kiest voor het meest massieve projectorscherm dat u kunt bemachtigen, moet u de ruimte meten waar u het wilt plaatsen. Let op de schermgrootte die het beste bij uw omgeving past. Je wilt niet dat het scherm de kamer overspoelt, maar je wilt ook je schermgrootte maximaliseren om de bioscoopervaring thuis opnieuw te creëren.

"Het scherm moet worden afgestemd op de kijkomgeving. Je hebt geen high-gain scherm nodig in combinatie met een superheldere projector als je films gaat kijken in een pikdonkere kamer. " - Ken Welty, directeur van Laser TV bij Hisense USA

Vast versus verplaatsbaar

Overweeg hoe u uw projectiescherm gaat gebruiken. Wil je dat het verdwijnt als je klaar bent met kijken, of wil je dat het meer permanent is? Terwijl sommige projectorschermen uit de weg kunnen rollen wanneer ze niet in gebruik zijn, zijn andere meer statisch. Bovendien bieden sommige schermen een gemotoriseerde functie, zodat u niet uit uw stoel hoeft te komen om de actie te starten.

Een beweegbaar scherm bespaart ruimte aan je muur, maar als het elektronisch is, kan er altijd iets misgaan.

Je hebt ook de optie van draagbare schermen, die kunnen worden opgeblazen of opgeblazen, wat handig is voor reizen of kamperen. Ze zijn erg leuk, maar hun schermen kunnen soms kreuken, omdat ze opvouwen als ze niet worden gebruikt.

Image
Image

Materiaal

Projectieschermen zijn gemaakt van verschillende materialen - sommige schermen zijn mogelijk meer geschikt voor Ultra HD-inhoud dan andere. Bovendien bieden verschillende schermen verschillende functies, zoals eenvoudige reiniging en brandwerendheid.

"Als u stofophoping moet verwijderen, gebruik dan een spuitbus met perslucht op enkele centimeters afstand en spuit in een schuine hoek - niet direct op het scherm. Vermijd chemicaliën, maak het scherm niet nat, draag katoenen handschoenen als je het frame moet aanraken. Als je een oprolbaar scherm hebt, probeer dan de buis waarin het is geleverd omwikkeld te houden, zodat het kan worden opgeborgen zonder te kreuken. " - Ken Welty, directeur van Laser TV bij Hisense USA

Als je een scherm koopt voor gebruik buitenshuis, zorg er dan voor dat je het gemakkelijk kunt schoonmaken, want vlekken of vogelpoep komen altijd voor op de meest onhandige plekken.

Over onze vertrouwde experts

Katie Dundas is een freelance journalist met meer dan drie jaar ervaring in het verslaan van technologie. Ze is een fervent filmfanaat en heeft alle schermen die hier worden beoordeeld grondig onderzocht.

Jeremy Laukkonen dekt sinds 2019 consumententechnologie voor Lifewire, gespecialiseerd in Android-apparaten, home-entertainmentsystemen en algemene technologie. Hij heeft persoonlijk veel van de schermen in deze verzameling getest.

Aanbevolen: