Apple's nieuwe en verbeterde iPad mini komt volgende week uit

Apple's nieuwe en verbeterde iPad mini komt volgende week uit
Apple's nieuwe en verbeterde iPad mini komt volgende week uit
Anonim

Apple heeft dinsdag details onthuld over zijn nieuwe iPad mini, die volgende week uitkomt en nu te bestellen is vanaf $ 499.

De aankondiging maakte deel uit van het grote evenement van Apple, waar het bedrijf de nieuwe en verbeterde tablet onthulde. Het nieuwe model is volledig opnieuw ontworpen, met een groter 8,3-inch vloeibaar retina-display en een dunner frame, maar behoudt dezelfde voetafdruk als het vorige model. En natuurlijk wordt het geleverd met iPad OS 15 geïnstalleerd.

Image
Image

Apple beweert dat de nieuwe iPad mini een sprong van 40% in CPU-prestaties en tot 80% in GPU-output zal bieden. Het zegt ook dat de prestaties van de neurale motor tot twee keer zo snel zullen zijn als de vorige generatie. En de nieuwe iPad mini ondersteunt de tweede generatie Apple Pencil.

Andere hardwarewijzigingen zijn onder meer 5G-integratie voor downloadsnelheden tot 3,5 GB per seconde en een USB-C-poort. Een nieuw luidsprekersysteem zorgt voor betere audio en de TouchID-functie is verplaatst naar de bovenste knop om plaats te bieden aan het nieuwe schermontwerp.

Image
Image

De camera's zijn ook geüpgraded, met een 12MP camera aan de achterkant met True Tone-flitser die kan opnemen in 4K en een 12MP ultrabrede camera aan de voorkant die Center Stage ondersteunt.

Als je de nieuwste iPad mini wilt bemachtigen, kun je er later vandaag een rechtstreeks bij Apple bestellen. Prijzen beginnen bij $ 499, en het zal ergens "volgende week" verschijnen, hoewel een specifieke datum nog niet is aangekondigd.

Aanbevolen: