Nieuwe M1 iPad Pro kan volgende week bij klanten aankomen

Nieuwe M1 iPad Pro kan volgende week bij klanten aankomen
Nieuwe M1 iPad Pro kan volgende week bij klanten aankomen
Anonim

Als je een van de nieuwe 2021 M1 iPad Pro's hebt besteld, kun je je nieuwe apparaat eind volgende week ontvangen.

Volgens MacRumors hebben sommige klanten die de nieuwe iPad Pro hebben gereserveerd een geschatte leverdatum van 21 mei. Het langverwachte nieuwe model debuteerde vorige maand tijdens Apple's Spring Loaded Event.

De techgigant gaf klanten oorspronkelijk geschatte leverdata, variërend van 21 mei tot 28 mei nadat de M1 iPad Pro officieel in de verkoop ging op 30 april.

Image
Image

De 11-inch iPad Pro varieert van $ 799 tot $ 2.099, terwijl het nieuwe 12,9-inch model begint bij $ 1.099 en kan oplopen tot $ 2.399 voor de hoogste opslagoptie met mobiele connectiviteit.

De iPad Pro-modellen van de vijfde generatie hebben een aantal opvallende upgrades, waaronder een mini-LED-scherm, 5G, een ultrabrede camera, meer RAM-opslag, Thunderbolt- en USB 4-ondersteuning, en misschien wel het allerbelangrijkste, Apple's grond- brekende M1-chip.

Apple's nieuwe ARM-gebaseerde M1-chip belooft hogere snelheden dan bijna elke andere computerchip die tegenwoordig beschikbaar is, dankzij de acht-core CPU. De M1-chip geeft Apple-apparaten een aanzienlijke boost in stroom en batterijduur, en de nieuwe iPad Pro kan tot 10 uur internetten via wifi of video's bekijken, en tot negen uur op een mobiel netwerk.

Apple's snelle doorlooptijd bij verzending en levering is ongebruikelijk in deze tijden, aangezien de pandemie de productlevering in verschillende sectoren heeft doen veranderen. Volgens Business Insider is er een wereldwijd chiptekort dat gevolgen heeft voor autofabrikanten en bedrijven in consumentenelektronica, waardoor de vraag groter is dan het aanbod.

Apple CEO Tim Cook waarschuwde eerder dat leveringsproblemen van de M1-chip van invloed kunnen zijn op producten die deze bevatten.

"We verwachten dat we aanbodgestuurd zijn, niet vraaggestuurd", zei Cook tegen analisten, volgens de BBC. "We hebben een goede greep op onze vraag."

Aanbevolen: