Nieuwe AirPods komen volgende week uit

Nieuwe AirPods komen volgende week uit
Nieuwe AirPods komen volgende week uit
Anonim

De AirPods van de derde generatie van Apple komen volgende week uit, kondigde het bedrijf aan tijdens de keynote van oktober op maandag.

Image
Image

De oordopjes van de derde generatie worden geleverd met de H1-chip, ruimtelijke audio met Dolby Atmos en aangepaste drivers met lage vervorming die beloven een krachtige bas en heldere hoge frequenties te leveren, aldus Apple. Ze zijn zweet- en waterafstotend en hebben een nieuw contourontwerp. Sommigen zullen blij zijn te horen dat de AirPods-steel nu korter is dan de vorige generatie, waardoor hij er subtieler uitziet.

De nieuwe AirPods worden ook geleverd met Adaptive EQ, die Apple voor het eerst introduceerde in de AirPods Pro en AirPods Max. Het zou muziek in re altime afstemmen, afhankelijk van de vorm van je oor, om een consistente luisterervaring te leveren. Een naar binnen gerichte microfoon bewaakt de geluiden die uit de oordopjes komen, waarna Adaptive EQ de lage en middenfrequenties afstemt om eventuele verliezen te compenseren die kunnen optreden als gevolg van variaties in pasvorm, zei Apple.

De AirPods van de derde generatie hebben een grotere batterij die tot zes uur meegaat op een enkele lading, wat een uur langer is dan de vorige generatie. Het kan ook tot vier uur gesprekstijd krijgen. Met vier totale ladingen in de hoes, kunnen ze in totaal 30 uur luistertijd krijgen, zei Apple. Vijf minuten opladen levert de AirPods ongeveer een uur gebruik op als je snel moet opwaarderen. Apple voegt ook MagSafe draadloos opladen toe aan de behuizing, iets dat voorheen alleen beschikbaar was voor iPhones en de Apple Watch.

De nieuwe Apple AirPods kosten $ 179 en kunnen nu worden besteld op de Apple-website. Ze komen uit op 26 oktober.

Aanbevolen: