Fitbit's volgende generatie is comfortabeler en kan een week meegaan

Fitbit's volgende generatie is comfortabeler en kan een week meegaan
Fitbit's volgende generatie is comfortabeler en kan een week meegaan
Anonim

Google heeft drie nieuwe Fitbit-modellen onderweg, die meer comfort bieden en een batterijduur van bijna een week.

Er zijn tegenwoordig veel Fitbit-fitnesstrackers om uit te kiezen, waardoor het moeilijker wordt om een keuze te maken. Dankzij de laatste aankondiging van Google hebben we nu nog drie modellen om te overwegen: de Sense 2, Inspire 3 en Versa 4. Elk van de nieuwe Fitbits is zo gebouwd dat ze een beetje dunner zijn, wat volgens Google ze meer maakt comfortabel om te dragen dan eerdere ontwerpen.

Image
Image

De Inspire 3 presenteert een nieuwe fitnesstracker op instapniveau die 24/7 om je pols kan blijven zitten. Het is waterbestendig tot 50 meter, biedt een altijd-aan-display-optie en heeft een batterijduur van 10 dagen.

De Versa 4 lijkt meer op een op fitness gerichte smartwatch dan op een algemene fitnesstracker. Het is voorgeprogrammeerd met meer dan 40 verschillende trainingsmodi, ingebouwde GPS-functies, een batterijlevensduur van maximaal 6 dagen en kan u uw statistieken in re altime laten zien. Je kunt het ook gebruiken om toegang te krijgen tot meer dan duizend verschillende trainingen als je een Fitbit Premium-lidmaatschap hebt.

Image
Image

Eindelijk is er de Sense 2, die Google 'onze meest geavanceerde, op gezondheid gerichte smartwatch' noemt. Het is gebouwd met een nieuwe Body Response-sensor die volgens Fitbit continu de elektrodermale activiteit (cEDA) kan bijhouden om stressniveaus te controleren. De Sense 2 bewaakt ook de hartslagvariabiliteit en de huidtemperatuur, die kunnen worden gebruikt om stress te volgen. Als en wanneer uw stressniveaus te hoog worden, zal het u op de hoogte stellen en enkele activiteitenaanbevelingen doen om de zaken naar een beter beheersbaar niveau te brengen.

Alle drie de nieuwe Fitbits kunnen vandaag worden gereserveerd, de Inspire 3 komt in september uit en de Sense 2 en Versa 4 worden ergens dit najaar verwacht. Qua prijs kun je de Inspire 3 krijgen voor $ 99,95, de Versa 4 voor $ 229,95 en de Sense 2 voor $ 299. Als je een van deze nieuwe Fitbit-modellen koopt, krijg je ook een gratis Fitbit Premium-lidmaatschap van zes maanden.

Correctie 8/24/2022: De prijs in de laatste alinea bijgewerkt om de juiste Versa 4-prijs weer te geven.

Aanbevolen: