De 5 beste karaokemachines van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste karaokemachines van 2022
De 5 beste karaokemachines van 2022
Anonim

Een karaoke-apparaat voor thuis moet eenvoudig in te stellen en te gebruiken zijn, heldere muziek bieden en gemakkelijk streamen van je geselecteerde afspeellijsten, en idealiter worden geleverd met microfoons zodat jij en een vriend kunnen meezingen.

Als je gewoon je hart wilt luchten, zeggen onze experts dat je gewoon The Singing Machine SML385 moet kopen. Het heeft lichten om de stemming te bepalen, stelt je in staat om nummers van je smartphone via het systeem af te spelen en bevat zelfs enkele effecten om niet-zangers beter te laten klinken.

Als je ambities veel hoger zijn, lees dan verder voor onze selectie van de beste machines waar je buren in een mum van tijd om zullen smeken.

Beste algemeen: zangmachine SML385BTBK Bluetooth-karaokesysteem

Image
Image

De Singing Machine SML385 is een draagbare, goed ontworpen karaoke-machine die intuïtief in te stellen is en beschikt over 54 led-discolampen om de sfeer te bepalen.

De Bluetooth-connectiviteit van de SML385 maakt het gemakkelijk om muziek van je telefoon af te spelen, en er is ook een 3,5 mm line-in-aansluiting (het type dat gewoonlijk wordt gebruikt om een hoofdtelefoon aan te sluiten) beschikbaar. Sommige modellen ondersteunen zelfs afspelen en opnemen. Je kunt ook gewone muziek-cd's laden, en hoewel er geen ingebouwd scherm is, biedt de SML385 een uitgang en kabels om je tv aan te sluiten. Het wordt geleverd met één microfoon en heeft een tweede microfooningang voor uw duetbehoeften.

Qua geluidskwaliteit zullen de meegeleverde luidsprekers niemand omver blazen, maar ze bieden een grote waarde voor de prijs. De machine biedt echo-effecten, samen met bedieningselementen om het volume van achtergrondmuziek en vocale tracks op karaoke-opnames in evenwicht te brengen. Er is ook een automatische spraakbesturingsfunctie die de vocale track kan uitschakelen wanneer iemand wordt gedetecteerd die aan het zingen is.

Mics: 2 | Connectiviteit: Bluetooth/USB | Lights: 54 LED-discolampen

Een van de beste onderdelen van deze zangervaring is de lichtshow. Draai de discoschakelaar om en pas je weg door een reeks gewenste instellingen. Het instellen van de SML385BTBK is relatief eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. De SML385BTBK biedt meerdere aansluitmogelijkheden. We hebben de Bluetooth-functie in ons appartement getest en zelfs tot vijf meter van de machine kregen we kristalhelder geluid. De microfoonkwaliteit is uitstekend voor de prijs van de machine en biedt echocontrole en geluidsverbeterende opties voor de alledaagse zanger. - Marshall Roach, producttester

Image
Image

Beste voor zangers: Singtrix-feestbundel

Image
Image

Als je serieus bezig bent met karaoke, heeft Singtrix een systeem gemaakt dat zowel serieuze prestaties als serieus plezier levert. De Singtrix Party-bundel, van de makers van de Guitar Hero-muziekvideogames, bevat een hoogwaardige microfoon en een standaard van volledige grootte, met een arm voor de microfoon en een houder voor het apparaat dat je als bron aansluit (een iPhone bijvoorbeeld). Je krijgt zelfs een draagbare vloerspeaker met ingebouwde subwoofer om je publiek te raken met dreunend geluid, waar je ook gaat.

Het hart van het systeem is de krachtige "Studio" effectconsole, die meer dan 300 indrukwekkende vooraf ingestelde effecten tot je beschikking stelt. Deze omvatten professionele technologie voor directe toonhoogtecorrectie, auto-tuning en harmonie-/kooreffecten die met één druk op de knop onmiddellijke back-upzangers kunnen toevoegen.

Een functie voor stemonderdrukking kan de zang verlagen van elk nummer waarmee u wilt meezingen (hoewel dit misschien niet zo effectief is als het verwijderen van zang met andere software). Andere effecten kunnen je stem op verschillende manieren morphen, of transformeren om te klinken als andere instrumenten zoals gitaren en keyboards.

Je kunt zelfs echte gitaren en keyboards aansluiten om de achtergrondmuziek live te spelen. Het is een krachtig hulpmiddel dat verder kan gaan dan karaoke-feesten naar andere omgevingen, van vocale training tot muziekcompositie, studio-opnames of live optredens.

Mics: 1 | Connectiviteit: 3,5 mm | Lichten: Geen

Beste waarde: BONAOK draadloze Bluetooth-karaokemicrofoon

Image
Image

De Bonaok is een op microfoons gebaseerd karaokesysteem gericht op een jongere markt. Hoewel iedereen de microfoon kan gebruiken, is het bijzonder gemakkelijk voor kinderen om vast te pakken en te dragen. De microfoon wordt ook geleverd met een ingebouwde luidspreker, die een sterker geluid produceert dan je zou verwachten (maar het zal je niet van je sokken blazen).

Het wordt geleverd met een audiokabel en een USB-kabel voor bekabelde invoer en opladen, maar verder kun je draadloos verbinding maken via Bluetooth om nummers van elke karaoke-app op je telefoon af te spelen. Er is zelfs een microSD-kaartsleuf aan de onderkant als je nummers rechtstreeks in de microfoon wilt laden. Bovendien wordt hij geleverd met een koffer die niet alleen helpt bij het vervoeren van de microfoon, maar die kinderen ook helpt de kabels en andere accessoires georganiseerd te houden.

Mics: 1 | Connectiviteit: Bluetooth/Micro-USB/3.5mm | Lichten: Geen

Beste voor volwassenen: Karaoke USA Karaoke-systeem GF844

Image
Image

De GF844 van Karaoke USA is het systeem om te krijgen wanneer je klaar bent om je karaoke-spel in de woonkamer naar een hoger niveau te tillen. Het kan ook heel leuk zijn voor kinderen, maar volwassenen zullen alle functies van dit indrukwekkende pakket waarderen. Je krijgt een grote, krachtig klinkende luidspreker met een uitgebreide set bedieningselementen, waaronder volumeknoppen, schermmenu's en een vijfkanaals equalizer. U hebt op verschillende manieren toegang tot uw muziek: via Bluetooth, USB-stuurprogramma's, dvd's, SD-kaarten en meer.

Het is gemakkelijk te zien dat de GF844 gemaakt is om te feesten, met een levendig 7-inch scherm en een ingebouwde bibliotheek met 300 nummers. Hij is ook klaar voor duetten met twee hoogwaardige microfoons, beide volledig draadloos, zodat je optreden nooit aan banden wordt gelegd. Een kleine afstandsbediening is inbegrepen, evenals een houder voor tablets en smartphones, voor het geval u er een als extra display wilt gebruiken of op zijn plaats wilt houden om als bedieningselementen te dienen. Als klap op de vuurpijl is het systeem lichtgewicht en draagbaar, zodat je kunt rocken op feestjes of op reis.

Mics: 2 | Connectiviteit: Bluetooth/USB | Lichten: Geen

Beste voor gezinnen: Singsation Burst Deluxe draagbare karaoke-machine

Image
Image

Families die samen zingen, blijven urenlang bij elkaar en genieten van de Singsation Burst Deluxe, een flitsende karaoke-machine die is gemaakt om leuk en gemakkelijk te gebruiken voor zowel kinderen als volwassenen. Het eerste dat opv alt, is de gloeiende LED-lichtring aan de voorkant en in het midden van het apparaat. U kunt kiezen uit 14 kleurrijke lichteffecten om uw optreden meer leven te geven.

Naast de unieke esthetiek van het ontwerp, is er ook een functionele handgreep waardoor het gemakkelijk is om de Burst Deluxe door het huis of onderweg te dragen. En, in tegenstelling tot de meeste andere karaokesystemen die in het stopcontact moeten worden gestoken, kun je hem van stroom voorzien met acht AA-batterijen voor extra draagbaarheid.

De meegeleverde bedrade microfoon van de Burst Deluxe is misschien niet genoeg voor je gezin om te delen, dus je kunt de tweede ingang gebruiken om te verdubbelen. Er is geen cd-speler, maar een line-in-poort en draadloze connectiviteit kunnen zowat elk nummer van YouTube of een karaoke-app binnenhalen. Een selectie van spraak- en geluidseffecten die u op elk moment kunt gebruiken, helpt ook om de zaken fris te houden.

Mics: 1 | Connectiviteit: Bluetooth | Lights: Veelkleurig lichtpaneel

De Singing Machine SML385 (bekijk bij Amazon) is degene die je kunt krijgen als je een karaoke-achtig feest geeft en van plan bent het meer dan eens te gebruiken. Als je gewoon een eenmalig feestje hebt en het budget krap is (of je geeft dit cadeau), dan is de BONAOK draadloze Bluetooth-microfoon (bekijk bij Amazon) een goede keuze.

FAQ

    Heb je een speciale cd nodig met karaoketeksten?

    Als je verbinding maakt met een extern beeldscherm met een RCA-aansluiting, worden de songteksten en achtergrondmuziek geleverd door een cd die het CDG-formaat gebruikt. Dit levert grafische afbeeldingen met een lage resolutie om de muziekbestanden te begeleiden. Online videostreamingdiensten zoals YouTube vervangen dit echter met uw telefoon of tablet. Modellen zoals de Singtrix-feestbundel zijn speciaal gemaakt om te werken met mobiele apparaten in plaats van cd's en een extern scherm.

    Waar vind je karaokevideo's om op je telefoon of tablet af te spelen?

    Als je geen cd gebruikt, zijn er tientallen ondersteunde YouTube- en Spotify-kanalen die gespecialiseerd zijn in karaokevideo's, zoals Singtrix en Sing King. Deze kanalen worden regelmatig geüpdatet en vaak geordend op genre en artiest.

    Is er een manier om een karaokeversie te maken van een nummer dat je niet kunt vinden?

    Hoewel de songteksten niet perfect op tijd met de muziek worden afgespeeld, is het mogelijk om de zang te verwijderen van nummers die je niet lijkt te vinden op meer populaire streamingdiensten, op voorwaarde dat je een bestaand WAV-bestand hebt. Hoewel het een beetje technische bekwaamheid vereist, is het relatief eenvoudig dankzij gratis tools zoals Audacity. Plaats eenvoudig het gewenste bestand, splits de stereotrack en gebruik het invertereffect op de onderste track. Als je dat eenmaal hebt gedaan, selecteer je mono afspelen voor beide tracks en luister je ernaar. Je zult enige vervorming opmerken, omdat dit nauwelijks een perfecte methode is, maar de zang zal veel minder opvallen.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een karaokemachine

Kinderen versus volwassenen

Als je een karaokemachine koopt, is het belangrijk om te bedenken wie hem gaat gebruiken. Wordt uw machine met andere volwassenen op feestjes naar buiten gebracht of koopt u hem voornamelijk voor gebruik door kinderen? Hoe complex een machine u wilt hebben - of dat u er een wilt die speciaal voor kinderen is gemaakt - hangt af van wie de karaokemachine het meest zal gebruiken.

Draagbaarheid

Wilt u uw karaoke-apparaat gemakkelijk naar de huizen of evenementen van vrienden kunnen vervoeren, of zal het voornamelijk bij u thuis staan? Er zijn compromissen als het gaat om draagbaarheid - u krijgt bijvoorbeeld meestal een betere geluidskwaliteit met een grotere machine. Maar als je je karaoke-apparaat gemakkelijk wilt kunnen verplaatsen, moet je zeker rekening houden met de voetafdruk. Sommige modellen kunnen slechts 7 lbs wegen. terwijl meer professionele modellen dat bijna driemaal kunnen wegen.

Beeldschermen en muziek

Ben je van plan om je karaokemachine persoonlijk of in een feestsetting te gebruiken? Het antwoord op deze vraag - hoe en waar je er je voordeel mee kunt doen - zal je helpen erachter te komen welke karaoke-functies je wilt. Heeft het apparaat een ingebouwd beeldscherm nodig of ben je tevreden met het gebruik van je eigen tablet, telefoon of tv? En hoe wil je dat hij nummers afspeelt - via cd's of audiobestanden op je telefoon? Deze vragen zijn van groot belang als het gaat om de bruikbaarheid van uw machine, dus het is belangrijk om ze in gedachten te houden tijdens het winkelen. Als u uw eigen bestanden downloadt of een aangepaste afspeellijst brandt. zorg er gewoon voor dat ze in een MP3+G- of WMA+G-formaat zijn.

Image
Image

Over onze vertrouwde experts

Anton Galang begon in 2007 met schrijven over technologie als redactionele bijdrage aan PC Magazine en PCMag.com. Hij is een expert in consumententechnologie, waaronder karaokemachines.

Marshall Roach is een voormalig schrijver die zich specialiseerde in productrecensies voor gaming- en audioaccessoires, waaronder karaokemachines.

Aanbevolen: