Google gebruikt Safer Internet Day om nieuwe beveiligingsfuncties te introduceren

Google gebruikt Safer Internet Day om nieuwe beveiligingsfuncties te introduceren
Google gebruikt Safer Internet Day om nieuwe beveiligingsfuncties te introduceren
Anonim

Google heeft verschillende nieuwe en verbeterde beveiligingsfuncties aangekondigd om gebruikers meer online bescherming te bieden.

Safer Internet Day is mogelijk de meest geschikte tijd voor Google om zijn plannen bekend te maken voor het verbeteren van de gebruikersbescherming voor verschillende services, te beginnen met gebruikers met een hoog risico. Het zal samenwerken met verschillende organisaties voorafgaand aan de Amerikaanse tussentijdse termijnen van 2022 om de bescherming uit te breiden voor gebruikers waarvan het vaststelt dat ze een groter risico lopen. Genoemde organisaties zijn onder meer Veterans Campaign, Women's Public Leadership Network, LGBTQ Victory Institute, Latino Victory en meer.

Image
Image

Naast het verbeteren van de bescherming van gebruikers met een hoog risico, zal Google ergens in maart 2022 ook "verbeterd veilig browsen op accountniveau" uitrollen. De opt-in-functie is toegankelijk via accountinstellingen of verschijnt de volgende keer u voert een beveiligingscontrole uit, hoewel Google niet precies specificeert wat het zal doen.

Bovendien kun je met Google Fi-telefoonabonnementen je locatie in re altime (zonder extra kosten) met gezinsleden delen via de Google Fi-app, die 'binnenkort' beschikbaar zal zijn.

Image
Image

Ten slotte is de VPN van Google One, die voorheen alleen beschikbaar was voor Android-gebruikers, begonnen met de uitrol voor iOS-apparaten. Net als bij Android-gebruikers, als je de VPN wilt gebruiken, moet je je aanmelden voor het 2TB Premium Plan van Google One ($ 9,99 per maand of $ 99,99 per jaar). Je moet ook de iOS Google One-app doorlopen om het in te stellen.

Behalve de uitbreiding van Google One's VPN naar iOS, die al is begonnen met uitrollen, zijn er nog geen specifieke datums voor andere geplande wijzigingen van Google.

Aanbevolen: